Hem » Komedi » Naken bomben

Naken bomben

En okänd terrorist har utvecklat en ny typ av bomb som kommer förstöra kläder, men lämna människor oskadda. Agent Maxwell Smart (denna gång utan chef, 99, eller Hymie) tas ut i pension och skickas tillbaka i fältet för att spåra vem denna galning är och sätta stopp för hans planer.


Trivia

Jenny Agutter, Shelley hacka, Lynda Carter, Pam Dawber och Valentina Cortese ansågs för roller.
Michael York, Jonathan Miller, Omar Sharif och Kabir Bedi var i kör för rollen som chief skurken Norman Saint Sauvage som var i slutet av Vittorio Gassman. Sharif hamnade i krig spion komedin Top Secret! medan York hamnade visas som basilika Exposition i Austin Powers-serien.
Enligt Barbara Feldon, hon erbjöds inte chansen att reprisera sin roll som 99 men hon skulle inte ha godkänt även om hon hade varit.
Enligt ”Get Smart” författare-producenten Leonard Stern tvingades idén om en ”naken bomb” på författarna av producenterna. Den ursprungliga idén av de författare – som också skrev den ursprungliga serien – var för skurken vill styra världen genom att klä alla i hans märkeskläder. Filmen var tänkt att vara titeln ”The Return av Maxwell Smart men producenterna trodde den nya titeln skulle Rita fler tittare. På grund av många meningsskiljaktigheter fick inte författarna på uppsättningen.
Denna teatraliskt släppt film planerades ursprungligen som en TV-film.
Detta är den enda någonsin teatraliskt cinema släppte ”Get Smart” film featuring original Maxwell Smart spelas av Don Adams.
Endast en av de ledande rösterna från den ursprungliga TV-serien visades i den här filmen. Detta var huvudpersonen och skådespelare, Don Adams som Maxwell Smart. Varken Barbara Feldon som Agent 99 eller Edward Platt som The Chief visas, Feldon tydligen var inte frågade men hamnade som förekommer i den senare ”Get Smart” tele-filmen Get Smart, igen! medan Platt tyvärr hade förflutit fem år tidigare i 1974. Manliga biroll Robert Karvelas som Larrabee var den enda andra ursprungliga Get Smart rösterna medlem ska visas i denna film. En karaktär som heter chefen gjorde visas i denna film och spelades av Dana Elcar.
Detta var den första någonsin ”Get Smart”-filmen. Get Smart, igen!; Get Smart och få Smart 2 skulle följa.
När filmen hade premiär på oss TV 1982, det var ny rubrik som ”The Return av Maxwell Smart” och sändes på NBC Network, den ursprungliga nätverk som hade spelat den första går i serien innan den gick till CBS.
Hög majoriteten av de nakna scenerna har bara män. Detta undviks problemet med täcker upp en hel del topless Kvinna nakenhet i denna PG-rated film. Ironiskt nog, denna film funktioner en hona genomskinlig wet t-shirt skott.
I TV episod nollor och nördar: Tricks och behandlar, Sam och hans kompisar besluta att inte gå ut på en trick-or-treat resa på Halloween bara så de kan gå och se en screening av denna film istället.
Den kriminella organisationen KAOS visas i den här filmen men underrättelsetjänsten från den ursprungliga TV-serien, kontroll, inte. De senare ersätts av GROPAR som står för provisoriska taktiska underrättelsetjänsten. Som med den ursprungliga TV-serien, både KAOS och kontroll skulle vara förkortningar, men medskapare Mel Brooks och Buck Henry aldrig kom med någonting för dem att stå för.
Runt tiden för utgivningen av Get Smart, ”Get Smart” medskapare Mel Brooks kommenterade att han inte var konsulteras för någon input alls av produktionen av The Nude Bomb.
Två av skurkar i detta spion spolat funktionen karaktärsdrag suggestiv av James Bond-serien. Master skurk Norman Saint Sauvage bär tio guld-fingerborgar på handsken händerna frammana Goldfinger medan en annan skurk bär båda en Ögonlapp (dvs Emilio Largo i Thunderball) och har en metallisk hand (se Tee Hee i Live och låta dö och Dr No från Dr No).
Författare Leonard Stern och Arne Sultanen hade faktiskt arbetat på den ursprungliga TV-serien Get Smart men serien medskapare Mel Brooks och Buck Henry har inte någon inblandning alls med denna film.
Denna film gjordes ungefär åtta år innan först av den på samma sätt med titeln ”Naked Gun”-filmer, den nakna pistolen: från the filer av polisen Squad!.
Denna film var en av de konstituerande nominerade till värsta bilden i först någonsin Razzie Awards 1981.
Detta och andra ”Get Smart” filmen, Get Smart, igen!, är de enda till stjärna den ursprungliga Maxwell Smart, Don Adams.
Ursprungligen planerades som en TV-film, ändrades det till en scenisk funktion på grund av intresse i den ursprungliga serien av ”Get Smart” fan club. Det visade sig filmen floppade i kassan, men en senare remake av serien, Get Smart, var en stor hit.
Detta är den enda ”Get Smart” produktion som inte innehåller frasen ”Get Smart” formuleringen i titeln. Även TV-titeln ”The Return av Maxwell Smart” har inte ”Get Smart” frasen. Alla andra ”Get Smart” TV-serier och filmer har tagit orden ”Get Smart”.
Detta är den enda ”Get Smart” produktion som inte har det Agent 99 tecknet. Agent 99 gjorde visas i revival TV-serien Get Smart men hon gjorde inte visas i alla avsnitt, bara fem av sju.
Detta är den enda ”Get Smart” produktion som inte har kontroll som Maxwell Smart underrättelsetjänst.
Öppningen förtexter är en parodi på James Bond franchise öppning titlar och gun-fat promenad sekvenser.
Agent 99 tecken visas inte i den här filmen. I stället ges Maxwell Smart tre kärlek intresse agent medbrottslingar typisk av Roger Moore James Bond filmer på 1970- och 1980-talet. De tre kvinnliga spion sidekicks är Andrea Howard som Agent 22. Sylvia Kristel som Agent 34 och Pamela Hensley som Agent 36. Tillsammans, deras agent nummer nästan lägga till till nummer 99 men misslyckas totalt endast 92 i vad kunde ha varit en subtil referens till Agent 99. Som nämnts i en trailer för filmen, vad siffrorna gör referenser, är mätningar som 36-22-34, typisk för en het modell.
Tio minuters sekvensen på Universal Studios lyckas koppla och referera till flera av Universals gamla Rider och dess skiffer av bilder, inklusive Psycho huset och Jaws haj attraktioner, den förra gifte sig paret i Amerika; Little Miss markör; Kol gruvarbetare dotter; samt den Cylon studio attraktionen re Battlestar Galactica: Pilot; Battlestar Galactica och Mission Galactica: Cylon attacken.
Underrättelsetjänsten akronym GROPAR ersättas kontroll för detta och stod för provisoriska taktiska underrättelsetjänsten om man felaktigt har föreslagit det innebar Pentagon arbetsgrupp underrättelsetjänst.
Iklädd en strumpa över huvudet, denna film chief skurkar liknar Tom Noonan seriemördare Francis Dollarhyde från senare Hannibal Lecter filmen Manhunter.
Leonard Stern, en av denna film författare, talade om Barbara Feldon inte visas i det: ”hon [Feldon] var inte som önskar göra filmen. För henne var showen över. ”Den nakna Bomb” är något som missgynnade för oss alla att förbands med Get Smart. Ursprungligen, Arne Sultan, Bill Dana och jag hade en idé som vi hittat läckra. En couturier, en sprättig man med en galen djävulska önskan att styra världen, inte för makt och pengar men för tanken att han kunde klä varje enskild individ och blivit internationellt namn. Jorden skulle utformas av honom. Det kändes fantastiskt om vi kunde få rätt flamboyant skådespelaren. Det var aldrig kallas ”The Nude Bomb”, det kallades ”The Return av Maxwell Smart”. Då fick det i händerna på människor som helt enkelt inte ville, och jag kan inte förklara varför, att kopiera TV-show. De ville göra det annorlunda. Jag fortsatte att säga till dem, ”Tja, varför köpte du den? Bara lämna den ensam för att vila i sin nuvarande glans ”. Sedan blev det en kamp för att försöka behålla integriteten i ”Smarta” men inte är välkommen på uppsättningen. Direktören Clive Donner, som var en bra regissör… var van att göra intim filmer [och] var ett konstigt val. Som var av Vittorio Gassman som flamboyant, möjligen homosexuella designer.”
Mjukporr skådespelerska Sylvia Kristel spelar Agent 34. Ironiskt nog, även om denna film är titeln ”The Nude Bomb”, Kristel är aldrig sett naken eller ens delvis naken.
Ganska ett antal aktörer som medverkade i den ursprungliga få Smart TV-serien gjorde inte visas i denna film trots att många var fortfarande vid liv. Några av dem dykt upp i senare ”Get Smart” filmer som Agent 99 Barbara Feldon i Get Smart, igen! och Siegfried Bernie Kopell i Get Smart.
Denna film ”The Nude Bomb” titel liknar ”The Naked Gun” titlar ”The Naked Gun” film seriens titlar [se: The Naked Gun: från the filer av polisen Squad!; Den nakna pistolen 2½: Doften av rädsla; Nakna pistolen 33 1/3: Den slutgiltiga förolämpningen och nakna pistolen: vilken 4? Rytmen av onda (2012)]. Ironiskt nog, Peter Segal, som regisserade Get Smart filmen även regisserat nakna pistolen 33 1/3: den slutgiltiga förolämpningen.
Filmen var kritiskt avskydda och var en stor kassasuccé flopp.
Filmen är långt mer ”sexed-up” än serien någonsin var, från dess titel (”The Nude Bomb”) till dess ledande dam (känd för ”Emmanuelle” serien av Mjukporr porrfilmer) till mycket oanständig dialogen till att ge Maxwell Smart tre älskar intressen i stället för en, och en uppsjö av både manliga och kvinnliga nakenhet.
Detta är den enda ”Get Smart” filmen (till datum) som inte har Hymie karaktär.
Larabee karaktär är den enda karaktären än Maxwell Smart ska visas i varje ”Get Smart” film (till datum). Han spelas av Robert Karvelas i denna film och i Get Smart, igen! och av David Koechner i Get Smart.
Några av de vanliga berättelse element från få Smart TV serien ingick i denna film som sko telefonen och kon av tystnad men denna film använda inte serien typ av öppna kredit sekvens eller original temamusik. Dessa två element var dock reprized för nästa ”Get Smart” film, Get Smart, igen!.
Sylvia Kristel: Vuxen porr stjärnan spelar Agent 34.
Bill Dana: As Jonathan Levinson Seigle, ett tecken namn som är en parodi på Jonathan Livingston Seagull från Jonathan Livingston Seagull.
Joey Forman: Skådespelaren som spelade Hawaiian detektiv Harry Hoo från den ursprungliga få Smart TV serien spelar Agent 13.

 • Kategori: Komedi
 • Titer ursprungliga: The Nude Bomb
 • År: 1980
 • Betyg: 4.8 Vote this Post up Vote this Post down
 • Direktör: Clive Donner
 • Skådespelare: Sylvia Kristel; Don Adams (I); Andrea Howard
 • Varaktighet: 94 min
 • Land: USA
 • Språk: Engelska
 • Frigöra: 9 Maj 1980 (USA)
 • Budget: $15.000.000 (beräknad)
 • Ouvert helgen: $3,565,066 (USA) (11 maj 1980) (793 skärmar)
 • Råa: $14,662,035 (USA)
 • Visningar: 12

Senaste inlägg

 1. Trafik

  Kategori: Brott      Visningar: 12

  En modern dag titt på USA: s krig mot droger berättas genom fyra separata berättelser som är anslutna i ett eller annat sätt. En konservativ politiker som är bara utsetts US drug tsaren lär sig att hans dotter är en narkoman. Trophy fru kämpar för att rädda sin makes knarkaffärer, medan två DEA medel skydda ett vittne med insidan kunskaper i makens företag. I Mexiko, en skadad, men hängiven polis kämpar med sitt samvete när han får veta att sin nya chef inte kanske är den anti-drog officiella h.. Fortsätt läsa

 2. Baktankar

  Kategori: Brott      Visningar: 12

  Omaha, Neb. - The Omaha-polisen fortfarande stum som nationell uppmärksamhet är fokuserad på fem av sin egen död. Lokala källor indikerar FBI har tillsammans med lokala myndigheter i deras undersökning av dödsfallen av fem Omaha poliser. San Diego, Cal. bekräftade FBI sent igår bara att de är i Omaha i samband med en pågående undersökning i södra Kalifornien. Hittills har har polisen Omaha inte erkänt alla leads i den bisarra serien av mord och Resisted använder termen "seriemördare" när du ref.. Fortsätt läsa

 3. La chans de ma vie

  Kategori: Komedi      Visningar: 12

  Julien Monnier har ett allvarligt problem. Om han är en lysande par rådgivare, inte kan han hålla en kvinna i sitt liv för mer än två veckor. Ja, ända sedan hans barndom, Julien jinxes varje kvinna som blir kär i honom. Men det är inte bara någon liten jinx. Det är den typ som skickar du till sjukhuset flera gånger i veckan, som förstör ditt yrkesliv eller som förvandlar dina vänner till fiender. Julien är strängt taget en sann svart katt för kvinnor. Joanna Sorini kommer snart lära dig detta p.. Fortsätt läsa

 4. Frankenstein erövrar världen

  Kategori: Fasa      Visningar: 12

  Under andra världskriget förvaras ett mänskligt hjärta som tas från en viss övning i Europa (Dr Frankenstein) i ett japanskt laboratorium, när det blir utsatt för strålning av bombningarna av Hiroshima. Hjärtat växer i storlek, muterar och brysselkål adelsman och så småningom växer till ett komplett organ och rymningar. Senare, erövras en viltlevande pojke med en vissa fysiska deformitet (stort huvud med en platt topp) av vetenskapsmän som hänvisar till Pojken som Frankenstein. Varelse växer hö.. Fortsätt läsa

 5. Passchendaele

  Kategori: Drama      Visningar: 12

  Sergeant Michael Dunne slagsmål i den 10: e bataljonen, AKA "Fighting tionde" med kanadensiska Division 1 och deltagit i alla stora kanadensiska striderna i kriget, och rekordet för högsta antal enskilda tapperhet utmärkelser för en enda strid. År 1917 under första världskriget, är veteranen Sergeant, Michael Dunne, sårade på framsidan och vårdade av Sarah Mann. Han är diagnostiserad som neurasthenic och återvänder till sin hemstad, Calgary, att arbeta i avsnittet rekrytering. När Sarahs astm.. Fortsätt läsa

 6. Anne Franks dagbok

  Kategori: Biografi      Visningar: 12

  Baserat på Anne Franks dagbok och teaterpjäsen som var anpassad från det: I Nazi-ockuperade Holland, Otto Frank och hans familj har beslutat att gå under jorden, på grund av de ökande förföljelserna mot judar. Affärsmannen Kraler och hans assistent Miep förbereda ett gömställe i rummen ovanför deras etableringsort, och ordna för frankerna och en annan familj, Van sarsgunbritt, att bo där. Senare får de sällskap av tandläkaren Dussel. Tillsammans, de försöker undvika upptäckt hoppas för Holland .. Fortsätt läsa

 7. Invincible

  Kategori: Drama      Visningar: 12

  Filmen är baserad på den sanna historien om Zishe Breitbart, en judisk smed son från Polen som blir en sensation i Weimar, Berlin som en mytisk tyngdlyftare. Hans arbetsgivare Hanussen drömmar om fastställandet av en allsmäktig ministeriet för ockultism i Hitlers regeringen. Ännu som Hitlers grepp om makten växer mer säker, och Berlin utbryter i ett jäsa av antisemitism, måste Zishe bestämma hur han kommer att använda sin styrka. Sin av mardrömmar, han tar biträde från en lokal rabbin. Han blir.. Fortsätt läsa

 8. Rudy

  Kategori: Biografi      Visningar: 12

  Rudy växte upp i ett stålverk staden där de flesta människor slutade fungera, men ville spela fotboll på Notre Dame i stället. Det fanns endast ett par problem. Hans betyg var lite låga, hans atletiska färdigheter var dålig och han var bara hälften så stor som de andra spelarna. Men han hade enheten och andan av 5 personer och har siktet på gå med i laget. Information Vad är skillnaderna mellan de R-Rated och den tyska versionen? Till skillnad från den tyska versionen den R-rankade versi.. Fortsätt läsa

 9. Den förlorade världen

  Kategori: Äventyr      Visningar: 12

  Professor Challenger leder team av forskare och äventyrare till en platå djupt inne i Amazonas djungel för att undersöka rapporter att dinosaurierna fortfarande bor där. Högljudda, arroganta professorn Challenger, välrenommerade biologen och antropolog, vågar London Zoological Society att montera en expedition för att kontrollera hans spektakulära påstående, utan fysiska bevis, att hans tidigare expedition till Amazonas handfatet hittade levande dinosaurier. Honom och hans "socialist" motsvar.. Fortsätt läsa

 10. Buddy Holly Story

  Kategori: Biografi      Visningar: 12

  Den musikaliska karriären som Buddy Holly är en krönika, från de dagar då "Peggy Sue" var "Cindy Lou," en sång om sin första flickvän, till den blixtsnabba körningen av "Att 'll vara dagen" upp på topplistorna, till hans äktenskap, uppbrottet med syrsorna, reunion med syrsor och förtidig död. Trivia Medlemmarna i syrsorna hade redan sålt sina skildring rättigheter till producenter av en annan Buddy Holly film, så fiktiva namn fick användas för syrsorna här. Också, för historien simplifcatio.. Fortsätt läsa

 11. Hora (I)

  Kategori: Drama      Visningar: 12

  Fångad mellan verkligheten och hallucinationer, hopplöshet och hopp, berusning och nykterhet, utforskar Thomas Dekkers nya film "Hora" den mörka sidan av människors oförmåga att släppa sina drömmar även inför den hårdaste liv. En stor grupp av tonåringar lever på gatorna i Hollywood och säljer sina kroppar för att hålla vid liv kamp med filmbranschen som fortsätter att slam en dörr efter den andra i ansiktet. Filmen dyker djupt in i deras mentala rymningar och fantasier, det enda som kan lindra.. Fortsätt läsa

 12. Sekreterare

  Kategori: Komedi      Visningar: 12

  Lee Holloway är en smart, egendomliga kvinna i tjugoårsåldern som återvänder till sin hemstad i Florida efter en kort vistelse på ett mentalsjukhus. Söker befrielse från sig själv och sin förtryckande barndom omgivning, hon börjar hittills en nerdy vän från high school och tar ett jobb som sekreterare i en lokal advokatbyrå, snart utveckla en tvångsmässiga crush på sin äldre chef, Mr Grey. Genom deras alltmer bisarra förhållande, Lee följer hennes djupaste längtan till höjderna av masochism och.. Fortsätt läsa

 13. Amelia

  Kategori: Äventyr      Visningar: 12

  Amelia Earhart, en Kansas tjej, upptäcker spänningen i luftfart vid 23 års ålder, och inom 12 år har utvecklats till vinna den Distinguished Flying Cross för att vara den första kvinnan att flyga ett plan solo över Atlanten. Vid 39 års ålder ger hon sig ut på ett försök att segla runt jorden, ett äventyr som katapulter henne till flyget myt. Information Vad är skillnaderna mellan de R-Rated och den tyska versionen? Till skillnad från den tyska versionen den R-rankade versionen är helt ok.. Fortsätt läsa

 14. Gunfightern

  Kategori: Handling      Visningar: 12

  John Bernard böcker, en revolverman närmar sig sin 58: e födelsedag, finner att han har ändtarmscancer och två månader att leva. Han tar ett rum med Bond Rogers och hennes son, Gillom, vänta tills döden kommer. Naturligtvis börjar hans blotta närvaro händelser i staden. Marskalken kommer, beredda att dö i en shootout, Gillom försöker att avguda honom, Bond först är äcklad och sedan medlidande honom. Sedan kommer insåg att han kommer att dö i stor smärta, han upp med en idé att gå ut med en smäl.. Fortsätt läsa

 15. ...Och rättvisa för alla

  Kategori: Handling      Visningar: 12

  Huvudpersonerna Neil Vincent och Stephan Shultz är omkring 19-21 år gammal, bor i ett hyrda hus, sitta och spela videospel... de är douche påsar. Neils sida av historien, har hans liv gått ned hill snabbt. Han är bara dumpats av sin flickvän för att vara "en tråkig röv hål", med detta bland annat att han är på väg att ge upp den själv. Stephans sida är han en pott. Han får narkotika från maffian. Men när han inte kan betala längre Don skickar honom och Neil på ett kidnappningsoffer uppdrag i Wa.. Fortsätt läsa

 16. Poe: Sista dagarna i Korpen

  Kategori: Biografi      Visningar: 12

  Detta tecken som drivs filmen målar ett psykologiskt porträtt av den stora amerikanska författaren Edgar Allan Poe, utforska de extraordinära livserfarenheter som formade hans fascinerande fantasi. Genom vävning genom etnografi av Poes drömmar och mardrömmar, intermingles särskilt de döende stunderna av honom själv och hans kära, en komplex observationsområdet linje av tidigare och nuvarande medan Poe svävar nära döden i sin sjukhussäng. Vi öppnar med Poe ligger medvetslös i en gränden i Baltim.. Fortsätt läsa

 17. Vagga 2 graven

  Kategori: Handling      Visningar: 12

  När hans dotter är smedjor kidnappad och hålls mot ovärderliga diamanter, ledare för en besättning av högutbildade urban tjuvar (DMX) osannolika allians med en taiwanesisk underrättelseofficer (Jet Li) att rädda henne. Deras kamp mot klockan för att hitta de ädla stenarna i slutändan River upp en komplott för att distribuera ett dödligt nytt vapen i krig. När en internationell brottsling (Dacascos) kidnappar dotter till ett gäng ledare (DMX) som en del av en diamond heist, orsakar en stadens .. Fortsätt läsa

 18. Max Manus: Man krig

  Kategori: Biografi      Visningar: 12

  Trivia Producenterna ville använda medlemmar i His Majesty The Kings Guard som nazistiska extras på grund av sin marsch och militära detaljgranska färdigheter, men armén och bataljonen kommandot vägrade som de inte ville betjänar medlemmar i Kings Guard att klä upp i nazistiska enhetlig eller framställa nazisterna. Scener av parlamentsbyggnaden sköts på plats och inkluderade nazist-flaggor och nazist-banderoller, visas för första gången sedan WWII avslutades. Scener med tyska soldater gjord.. Fortsätt läsa

 19. Dagbok av en förlorad flicka

  Kategori: Drama      Visningar: 12

  Thymiane är en vacker ung flicka som inte har en sagobok liv. Hennes guvernant, Elizabeth, kastas ut ur hennes hem när hon är gravid, bara för att senare finna drunkna. Samma dag, har hennes pappa redan en ny guvernant heter Meta. Meinert, nedre apotekare, tar förskott på henne och får Thymiane gravid. När hon vägrar att gifta sig med hennes barn tas från henne och hon sätts i en strikt flickskola reform. När greve Osdorff inte går att få familjen att ta henne tillbaka, väntar han henne att fly.. Fortsätt läsa

 20. Dessa fantastiska män i sina flygande maskiner eller hur jag..

  Kategori: Äventyr      Visningar: 12

  I början av 1900-talet erbjuder en brittisk tidning ett pris till vinnaren av en cross channel air race som ger flygblad från hela världen. Det finns många sub-tomter som flyers jockey för position och känslor av olika kvinnor. Trivia Direktör och co författare Ken Annakin hade arbetat på en äventyrsfilm om transatlantiska flyg, när producenten bankrutpcy avbruten produktion. Han gjorde då denna film. 1910-eran flygplanen i filmen var repliker byggt med autentiska material av originalen, m.. Fortsätt läsa