Hem » Komedi » Naken bomben

Naken bomben

En okänd terrorist har utvecklat en ny typ av bomb som kommer förstöra kläder, men lämna människor oskadda. Agent Maxwell Smart (denna gång utan chef, 99, eller Hymie) tas ut i pension och skickas tillbaka i fältet för att spåra vem denna galning är och sätta stopp för hans planer.


Trivia

Jenny Agutter, Shelley hacka, Lynda Carter, Pam Dawber och Valentina Cortese ansågs för roller.
Michael York, Jonathan Miller, Omar Sharif och Kabir Bedi var i kör för rollen som chief skurken Norman Saint Sauvage som var i slutet av Vittorio Gassman. Sharif hamnade i krig spion komedin Top Secret! medan York hamnade visas som basilika Exposition i Austin Powers-serien.
Enligt Barbara Feldon, hon erbjöds inte chansen att reprisera sin roll som 99 men hon skulle inte ha godkänt även om hon hade varit.
Enligt ”Get Smart” författare-producenten Leonard Stern tvingades idén om en ”naken bomb” på författarna av producenterna. Den ursprungliga idén av de författare – som också skrev den ursprungliga serien – var för skurken vill styra världen genom att klä alla i hans märkeskläder. Filmen var tänkt att vara titeln ”The Return av Maxwell Smart men producenterna trodde den nya titeln skulle Rita fler tittare. På grund av många meningsskiljaktigheter fick inte författarna på uppsättningen.
Denna teatraliskt släppt film planerades ursprungligen som en TV-film.
Detta är den enda någonsin teatraliskt cinema släppte ”Get Smart” film featuring original Maxwell Smart spelas av Don Adams.
Endast en av de ledande rösterna från den ursprungliga TV-serien visades i den här filmen. Detta var huvudpersonen och skådespelare, Don Adams som Maxwell Smart. Varken Barbara Feldon som Agent 99 eller Edward Platt som The Chief visas, Feldon tydligen var inte frågade men hamnade som förekommer i den senare ”Get Smart” tele-filmen Get Smart, igen! medan Platt tyvärr hade förflutit fem år tidigare i 1974. Manliga biroll Robert Karvelas som Larrabee var den enda andra ursprungliga Get Smart rösterna medlem ska visas i denna film. En karaktär som heter chefen gjorde visas i denna film och spelades av Dana Elcar.
Detta var den första någonsin ”Get Smart”-filmen. Get Smart, igen!; Get Smart och få Smart 2 skulle följa.
När filmen hade premiär på oss TV 1982, det var ny rubrik som ”The Return av Maxwell Smart” och sändes på NBC Network, den ursprungliga nätverk som hade spelat den första går i serien innan den gick till CBS.
Hög majoriteten av de nakna scenerna har bara män. Detta undviks problemet med täcker upp en hel del topless Kvinna nakenhet i denna PG-rated film. Ironiskt nog, denna film funktioner en hona genomskinlig wet t-shirt skott.
I TV episod nollor och nördar: Tricks och behandlar, Sam och hans kompisar besluta att inte gå ut på en trick-or-treat resa på Halloween bara så de kan gå och se en screening av denna film istället.
Den kriminella organisationen KAOS visas i den här filmen men underrättelsetjänsten från den ursprungliga TV-serien, kontroll, inte. De senare ersätts av GROPAR som står för provisoriska taktiska underrättelsetjänsten. Som med den ursprungliga TV-serien, både KAOS och kontroll skulle vara förkortningar, men medskapare Mel Brooks och Buck Henry aldrig kom med någonting för dem att stå för.
Runt tiden för utgivningen av Get Smart, ”Get Smart” medskapare Mel Brooks kommenterade att han inte var konsulteras för någon input alls av produktionen av The Nude Bomb.
Två av skurkar i detta spion spolat funktionen karaktärsdrag suggestiv av James Bond-serien. Master skurk Norman Saint Sauvage bär tio guld-fingerborgar på handsken händerna frammana Goldfinger medan en annan skurk bär båda en Ögonlapp (dvs Emilio Largo i Thunderball) och har en metallisk hand (se Tee Hee i Live och låta dö och Dr No från Dr No).
Författare Leonard Stern och Arne Sultanen hade faktiskt arbetat på den ursprungliga TV-serien Get Smart men serien medskapare Mel Brooks och Buck Henry har inte någon inblandning alls med denna film.
Denna film gjordes ungefär åtta år innan först av den på samma sätt med titeln ”Naked Gun”-filmer, den nakna pistolen: från the filer av polisen Squad!.
Denna film var en av de konstituerande nominerade till värsta bilden i först någonsin Razzie Awards 1981.
Detta och andra ”Get Smart” filmen, Get Smart, igen!, är de enda till stjärna den ursprungliga Maxwell Smart, Don Adams.
Ursprungligen planerades som en TV-film, ändrades det till en scenisk funktion på grund av intresse i den ursprungliga serien av ”Get Smart” fan club. Det visade sig filmen floppade i kassan, men en senare remake av serien, Get Smart, var en stor hit.
Detta är den enda ”Get Smart” produktion som inte innehåller frasen ”Get Smart” formuleringen i titeln. Även TV-titeln ”The Return av Maxwell Smart” har inte ”Get Smart” frasen. Alla andra ”Get Smart” TV-serier och filmer har tagit orden ”Get Smart”.
Detta är den enda ”Get Smart” produktion som inte har det Agent 99 tecknet. Agent 99 gjorde visas i revival TV-serien Get Smart men hon gjorde inte visas i alla avsnitt, bara fem av sju.
Detta är den enda ”Get Smart” produktion som inte har kontroll som Maxwell Smart underrättelsetjänst.
Öppningen förtexter är en parodi på James Bond franchise öppning titlar och gun-fat promenad sekvenser.
Agent 99 tecken visas inte i den här filmen. I stället ges Maxwell Smart tre kärlek intresse agent medbrottslingar typisk av Roger Moore James Bond filmer på 1970- och 1980-talet. De tre kvinnliga spion sidekicks är Andrea Howard som Agent 22. Sylvia Kristel som Agent 34 och Pamela Hensley som Agent 36. Tillsammans, deras agent nummer nästan lägga till till nummer 99 men misslyckas totalt endast 92 i vad kunde ha varit en subtil referens till Agent 99. Som nämnts i en trailer för filmen, vad siffrorna gör referenser, är mätningar som 36-22-34, typisk för en het modell.
Tio minuters sekvensen på Universal Studios lyckas koppla och referera till flera av Universals gamla Rider och dess skiffer av bilder, inklusive Psycho huset och Jaws haj attraktioner, den förra gifte sig paret i Amerika; Little Miss markör; Kol gruvarbetare dotter; samt den Cylon studio attraktionen re Battlestar Galactica: Pilot; Battlestar Galactica och Mission Galactica: Cylon attacken.
Underrättelsetjänsten akronym GROPAR ersättas kontroll för detta och stod för provisoriska taktiska underrättelsetjänsten om man felaktigt har föreslagit det innebar Pentagon arbetsgrupp underrättelsetjänst.
Iklädd en strumpa över huvudet, denna film chief skurkar liknar Tom Noonan seriemördare Francis Dollarhyde från senare Hannibal Lecter filmen Manhunter.
Leonard Stern, en av denna film författare, talade om Barbara Feldon inte visas i det: ”hon [Feldon] var inte som önskar göra filmen. För henne var showen över. ”Den nakna Bomb” är något som missgynnade för oss alla att förbands med Get Smart. Ursprungligen, Arne Sultan, Bill Dana och jag hade en idé som vi hittat läckra. En couturier, en sprättig man med en galen djävulska önskan att styra världen, inte för makt och pengar men för tanken att han kunde klä varje enskild individ och blivit internationellt namn. Jorden skulle utformas av honom. Det kändes fantastiskt om vi kunde få rätt flamboyant skådespelaren. Det var aldrig kallas ”The Nude Bomb”, det kallades ”The Return av Maxwell Smart”. Då fick det i händerna på människor som helt enkelt inte ville, och jag kan inte förklara varför, att kopiera TV-show. De ville göra det annorlunda. Jag fortsatte att säga till dem, ”Tja, varför köpte du den? Bara lämna den ensam för att vila i sin nuvarande glans ”. Sedan blev det en kamp för att försöka behålla integriteten i ”Smarta” men inte är välkommen på uppsättningen. Direktören Clive Donner, som var en bra regissör… var van att göra intim filmer [och] var ett konstigt val. Som var av Vittorio Gassman som flamboyant, möjligen homosexuella designer.”
Mjukporr skådespelerska Sylvia Kristel spelar Agent 34. Ironiskt nog, även om denna film är titeln ”The Nude Bomb”, Kristel är aldrig sett naken eller ens delvis naken.
Ganska ett antal aktörer som medverkade i den ursprungliga få Smart TV-serien gjorde inte visas i denna film trots att många var fortfarande vid liv. Några av dem dykt upp i senare ”Get Smart” filmer som Agent 99 Barbara Feldon i Get Smart, igen! och Siegfried Bernie Kopell i Get Smart.
Denna film ”The Nude Bomb” titel liknar ”The Naked Gun” titlar ”The Naked Gun” film seriens titlar [se: The Naked Gun: från the filer av polisen Squad!; Den nakna pistolen 2½: Doften av rädsla; Nakna pistolen 33 1/3: Den slutgiltiga förolämpningen och nakna pistolen: vilken 4? Rytmen av onda (2012)]. Ironiskt nog, Peter Segal, som regisserade Get Smart filmen även regisserat nakna pistolen 33 1/3: den slutgiltiga förolämpningen.
Filmen var kritiskt avskydda och var en stor kassasuccé flopp.
Filmen är långt mer ”sexed-up” än serien någonsin var, från dess titel (”The Nude Bomb”) till dess ledande dam (känd för ”Emmanuelle” serien av Mjukporr porrfilmer) till mycket oanständig dialogen till att ge Maxwell Smart tre älskar intressen i stället för en, och en uppsjö av både manliga och kvinnliga nakenhet.
Detta är den enda ”Get Smart” filmen (till datum) som inte har Hymie karaktär.
Larabee karaktär är den enda karaktären än Maxwell Smart ska visas i varje ”Get Smart” film (till datum). Han spelas av Robert Karvelas i denna film och i Get Smart, igen! och av David Koechner i Get Smart.
Några av de vanliga berättelse element från få Smart TV serien ingick i denna film som sko telefonen och kon av tystnad men denna film använda inte serien typ av öppna kredit sekvens eller original temamusik. Dessa två element var dock reprized för nästa ”Get Smart” film, Get Smart, igen!.
Sylvia Kristel: Vuxen porr stjärnan spelar Agent 34.
Bill Dana: As Jonathan Levinson Seigle, ett tecken namn som är en parodi på Jonathan Livingston Seagull från Jonathan Livingston Seagull.
Joey Forman: Skådespelaren som spelade Hawaiian detektiv Harry Hoo från den ursprungliga få Smart TV serien spelar Agent 13.

 • Kategori: Komedi
 • Titer ursprungliga: The Nude Bomb
 • År: 1980
 • Betyg: 4.8 Vote this Post up Vote this Post down
 • Direktör: Clive Donner
 • Skådespelare: Sylvia Kristel; Don Adams (I); Andrea Howard
 • Varaktighet: 94 min
 • Land: USA
 • Språk: Engelska
 • Frigöra: 9 Maj 1980 (USA)
 • Budget: $15.000.000 (beräknad)
 • Ouvert helgen: $3,565,066 (USA) (11 maj 1980) (793 skärmar)
 • Råa: $14,662,035 (USA)
 • Visningar: 12

Senaste inlägg

 1. Taxi (jag)

  Kategori: Handling      Visningar: 12

  I Marseille (Frankrike) har skickliga pizza springpojke Daniel som kör en skoter slutligen hans drömmar. Han får en taxi licens. Fångad av polisen för en enorm hastighet överträdelse, hjälper han Emilien, en förlorare-inspektör som inte kör, på spåret av tysken packar ihop rånarear, så han inte förlorar sin licens och sitt drömjobb. Information Hur mycket sex, våld och svordomar är i denna film? För detaljerad information om mängder och typer av (a) sex och nakenhet, (b) våld och gore me.. Fortsätt läsa

 2. Mister Roberts

  Kategori: Komedi      Visningar: 12

  Mister Roberts är ombord på ett lastfartyg som USA, arbetar i Stilla havet under andra världskriget. Han skulle göra något för att lämna tystnaden av fartyget för att gå med i "action". Problem är, kaptenen på fartyget, är lite av en tyrann, och är inte beredd att underteckna begäranden om Roberts. Ombord är också Ensign Pulver, som undviker arbete så gott han kan, samtidigt som lever på rikedomar hans köpa och sälja. Roberts och besättningen är i ständig kamp, även över den minsta av meningssk.. Fortsätt läsa

 3. Katakomberna

  Kategori: Fasa      Visningar: 12

  På sin första resa till Paris träffar en ung kvinna ett parti i katakomberna, 200 mil labyrinten av kalksten tunnlar under staden som är fodrad med resterna av 7 miljoner människor. Separerade från sina vänner, blir hon övertygad om att någon eller något jagar henne. Information Var kan jag hitta mer information om världsutställningen 1904? Det finns många underbara böcker om världsutställningen 1904. Dessa inkluderar historiska böcker samt nyligen publicerade böcker. Några av de samtida.. Fortsätt läsa

 4. Dagen för vargarna

  Kategori: Brott      Visningar: 12

  Information Vad är skillnaderna mellan de R-Rated och den tyska versionen? Till skillnad från den tyska versionen den R-rankade versionen är helt oklippt i våldet scener men några av tomten har skurits ut att dra åt filmen och undvika onödiga längder. En detaljerad jämförelse mellan båda versionerna kan hittas här. Varför de lägga naxaliter till kärleken? Faktiskt om ta bort naxaliter, flytten är ganska vanliga kärlekshistoria, och liknar mycket Kushi. Sanjay faller för Gustav, skilln.. Fortsätt läsa

 5. Rudy

  Kategori: Biografi      Visningar: 12

  Rudy växte upp i ett stålverk staden där de flesta människor slutade fungera, men ville spela fotboll på Notre Dame i stället. Det fanns endast ett par problem. Hans betyg var lite låga, hans atletiska färdigheter var dålig och han var bara hälften så stor som de andra spelarna. Men han hade enheten och andan av 5 personer och har siktet på gå med i laget. Information Vad är skillnaderna mellan de R-Rated och den tyska versionen? Till skillnad från den tyska versionen den R-rankade versi.. Fortsätt läsa

 6. Texas dam

  Kategori: Western      Visningar: 12

  Försiktighet reser till en isolerad Texas stad där hon har ärvt den lokala tidningen. Hon finner den plats som styrdes av de två män som erövrats området från indianerna tjugofem år innan, och det är klart de inte välkomnar hennes frigjorda ingripande. Stöd kommer i oväntad form av den spelare som hon bara har bested i New Orleans för sin egen familj resonerar. Information Hur mycket sex, våld och svordomar är i denna film? Detaljerad information om de mängder och typer av (a) sex och na.. Fortsätt läsa

 7. Belle i New York

  Kategori: Komedi      Visningar: 12

  I pipig-ren New York vid förra sekelskiftet faller playboy Charlie Hill så mycket i kärlek som han kan gå på luft. Syftet med hans känslor är vackra Angela Bonfils, en mission house arbetare i Bowery. Han lovar att reformera sitt utsvävande liv, ens försöker göra en ärlig dagens arbete. Trivia Mae West ansågs för del av Mrs. Hill, men ville ha för mycket pengar. Fifi D'Orsay och Beatrice Lillie var nästa val, men båda aktiverat ned roll innan det gick till Marjorie Main. Låten "Jag älskar .. Fortsätt läsa

 8. Örnen har landat

  Kategori: Äventyr      Visningar: 12

  Oberst Steiner, en tysk fallskärm enhet befälhavare, skickas till England på ett hemligt uppdrag att kidnappa premiärminister Winston Churchill och föra honom till Berlin. Till synes omöjliga uppdraget blir mer och mer genomförbart eftersom uppdraget växer närmare med Steiner och hans män framme i England till en mycket verklig möjlighet till framgång. Överste Steiner är en tysk Officer i WW II som har varit domstol marshaled för att motsätta sig SS i avrundning judar. Han erbjuds en tilldeln.. Fortsätt läsa

 9. Alien

  Kategori: Fasa      Visningar: 12

  Besättningen av rymden gruvdriften fartyget Nostromo är vakna upp ur hypersleep att undersöka en underlig signal från en närliggande planet. Samtidigt undersöka signalen, upptäcker de det var avsett som en varning, och inte ett SOS. När kommersiella dragfordonet Nostromo, på väg tillbaka till jorden, fångar en SoS-signal från en närliggande planet, är besättningen skyldiga att utreda. Efter en dålig landning på planeten lämna några besättningsmedlemmar skeppet för att utforska området. Samtid.. Fortsätt läsa

 10. Matlagning med Stella

  Kategori: Komedi      Visningar: 12

  Stella Elizabeth Matthews har varit en kock i kanadensiska High Commission i New Delhi i 30 år. Hon är fantastisk som kock och lysande vid kreativt utfyllnad sin lön - med några rad artiklar, några mindre överladdning och en telefon-specialorder tullfri verksamhet. Nyligen bokförda kanadensisk diplomatiska några Michael och Maya anländer med sitt barn och, efter en inledande ryck när hon lär sig att Michael vistas hem som "diplomatiska hemmafru" medan Maya går till arbete, allt går smidigt för .. Fortsätt läsa

 11. Villkorligt frigiven - att dö

  Kategori: Western      Visningar: 12

  Meline tar pengar från sin egen bank att borra en oljekälla. När han finner Doug Redfern bandana, han har hans gäng råna hans bank och använder i bandana till ram Doug. När Doug är dömd men omedelbart frigavs, har Meline en annan plan som han tror kommer att sätta honom bort permanent. Information Hur mycket sex, våld och svordomar är i denna film? För detaljerad information om mängder och typer av (a) sex och nakenhet, (b) våld och gore med (c) svordomar, (d) alkohol, droger, och röknin.. Fortsätt läsa

 12. Merton filmer

  Kategori: Komedi      Visningar: 12

  1915 är Kansas theatre usher Merton Gill en rabiat tyst-film fan. När han Mammoth Studios gratis publicitet genom att imitera stjärnan Lawrence Ruperts hjältemod, föra de honom till Hollywood för att generera en annan rubrik; Han tror att han kommer att få en film kontrakt. Desillusionerad, förföljer han gjutning kontor, där han möter och är tröstade av Phyllis Montague, lite spelare och stunt-kvinna. När Merton får äntligen sin "bryta", men är det inte riktigt vad han tänkt... Merton Gill är.. Fortsätt läsa

 13. Uppgång och Fall av ben diamant

  Kategori: Brott      Visningar: 12

  Jack Diamond och sin sjuka bror anländer till New York förbud som smycken tjuvar. Efter en period i fängelse kallt ambitiösa Diamond träffar på tanken att stjäla från tjuvar själv och anger om att få nära gangster boss Arnold Rothstein att flytta in på hans sprit, flickor, spel och droger verksamhet. På 20-talet anländer den ambitiösa smalltime tjuven Jack Diamond och sin sjuka bror Eddie Diamond i New York. Jack möter danslärare Alice Shiffer och använder fula knep att datum henne och stjäla.. Fortsätt läsa

 14. Skulden

  Kategori: Thrillern      Visningar: 12

  Året är 1965. Rachel Brener är en av 3 unga Mossad-agenter teem som fångade "Kirurg i Birkenau" - ett nazistiska monster som aldrig inför rätta i Israel. Den officiella anledningen var att han sköts när han försökte fly medan hålls av sin israelisk fångenskap (kiddenappers) i ett säkert hus någonstans i Europa. Idag visas 35 år efter väl kommunicerade historien av döden av monster, en liten artikel i en oviktig lokaltidning i en Kiev, Ukraina. Förvånansvärt kirurgen är levande och är villig att.. Fortsätt läsa

 15. Det heliga berget

  Kategori: Drama      Visningar: 12

  En kristuslika gestalt vandrar genom bisarra, groteska scenarier fylld med religiösa och helgerån bildspråk. Han möter en mystisk guide som introducerar honom till sju rika och mäktiga personer, som representerar en planet i solsystemet. Dessa sju, huvudpersonen, guide och guidens assistent, frigöra sig från sina ägodelar och bildar en grupp av nio som kommer att försöka ut det heliga berg, för att tränga undan de gudar som bor där och bli odödliga. Trivia Filmen är baserad på "The Ascent f.. Fortsätt läsa

 16. Franska kyss

  Kategori: Komedi      Visningar: 12

  Kate och Charlie har ett perfekt liv planerade ut före dem: köpa ett hus, äktenskap, barn, hela fungerar. Kates flygrädsla håller henne i Kanada medan Charlie går till Paris för ett medicinskt konvent. Även om det Charlie är slagen av den härliga Juliette. Han kallar av bröllop med Kate och hon styrelser nervöst en plan för att få honom tillbaka. Hon slutar sitter bredvid småaktiga franska tjuven Luc Teyssier. Han döljer ett stulet halsband och smugglades druvsorter i hennes väska att få det ge.. Fortsätt läsa

 17. Vredens druvor

  Kategori: Drama      Visningar: 12

  Oklahoma i thirtiesna är en dustbowl och fördrivna jordbrukare migrera västerut till Kalifornien. Efter fruktansvärda prövningar på vägen blir de lite mer än slavarbete. Bland myllret är den Joads som vägrar att knoge. Tom Joad återvänder till sitt hem efter ett fängelsestraff att hitta sin familj utslängd av sin gård på grund av forecloseure. Han fångar upp med dem på sin morbröder gård, och sammanfogar dem nästa dag för att bege sig till Kalifornien och ett nytt liv... Förhoppningsvis. Base.. Fortsätt läsa

 18. Du kan inte ransonera Love

  Kategori: Komedi      Visningar: 12

  På grund av kriget, det inte tillräckligt många män vid Adams College för alla tjejer, men Betty (Betty Jane Rhodes som Betty Rhodes) har inga svårigheter som hon har monopol på stud-friidrottare Pete (Bill Edwards). Andra flickorna, särskilt Marian (Marjorie Weaver), anser att detta är orättvist, så Marian inrättar ett system av jordbruksransonering datum. Pete är klassificerat som trettio punkter och Betty är rasande som de andra flickorna kringgå 4-F och bild-regel nördar att spara deras dag.. Fortsätt läsa

 19. Miljoner som oss

  Kategori: Drama      Visningar: 12

  När Celia Crowson kallas för tjänste-kriga, hoppas hon glamour jobb i en av tjänsterna, men som en enda tjej, hon är riktad till en fabrik för tillverkning av flygplansdelar. Här möter hon andra tjejer för alla olika samhällsskikt, och börjar en relation med en ung flygare.Detta en av de bästa filmerna för det är typ. Filmade under kriget, visar det hur livet var i ett verkligt krig fabrik. Patricia Roc har huvudrollen och hon är skickligt stöds av Eric Portman, Megs Jenkins och Anne Crawford. .. Fortsätt läsa

 20. Tio herrar från West Point

  Kategori: Drama      Visningar: 12

  Bland dem som kämpar för att få kongressen återupprätta den militära akademin vid West Point i början av 1800-talet är en ung Washington socialist, Carolyn Bainbridge. Kongressen beslutar att återuppliva akademin på ett års försök. Major Sam Carter, en martinet som inte tror en högskola kan producera riktiga kämpar män, görs kommendanten, och bestämmer att göra soldater- eller misslyckanden - från den lilla bandet av kadetter, genom att genomdriva stränga disciplinära åtgärder. Bland cadetsna ä.. Fortsätt läsa