Hem » Komedi » Naken bomben

Naken bomben

En okänd terrorist har utvecklat en ny typ av bomb som kommer förstöra kläder, men lämna människor oskadda. Agent Maxwell Smart (denna gång utan chef, 99, eller Hymie) tas ut i pension och skickas tillbaka i fältet för att spåra vem denna galning är och sätta stopp för hans planer.


Trivia

Jenny Agutter, Shelley hacka, Lynda Carter, Pam Dawber och Valentina Cortese ansågs för roller.
Michael York, Jonathan Miller, Omar Sharif och Kabir Bedi var i kör för rollen som chief skurken Norman Saint Sauvage som var i slutet av Vittorio Gassman. Sharif hamnade i krig spion komedin Top Secret! medan York hamnade visas som basilika Exposition i Austin Powers-serien.
Enligt Barbara Feldon, hon erbjöds inte chansen att reprisera sin roll som 99 men hon skulle inte ha godkänt även om hon hade varit.
Enligt ”Get Smart” författare-producenten Leonard Stern tvingades idén om en ”naken bomb” på författarna av producenterna. Den ursprungliga idén av de författare – som också skrev den ursprungliga serien – var för skurken vill styra världen genom att klä alla i hans märkeskläder. Filmen var tänkt att vara titeln ”The Return av Maxwell Smart men producenterna trodde den nya titeln skulle Rita fler tittare. På grund av många meningsskiljaktigheter fick inte författarna på uppsättningen.
Denna teatraliskt släppt film planerades ursprungligen som en TV-film.
Detta är den enda någonsin teatraliskt cinema släppte ”Get Smart” film featuring original Maxwell Smart spelas av Don Adams.
Endast en av de ledande rösterna från den ursprungliga TV-serien visades i den här filmen. Detta var huvudpersonen och skådespelare, Don Adams som Maxwell Smart. Varken Barbara Feldon som Agent 99 eller Edward Platt som The Chief visas, Feldon tydligen var inte frågade men hamnade som förekommer i den senare ”Get Smart” tele-filmen Get Smart, igen! medan Platt tyvärr hade förflutit fem år tidigare i 1974. Manliga biroll Robert Karvelas som Larrabee var den enda andra ursprungliga Get Smart rösterna medlem ska visas i denna film. En karaktär som heter chefen gjorde visas i denna film och spelades av Dana Elcar.
Detta var den första någonsin ”Get Smart”-filmen. Get Smart, igen!; Get Smart och få Smart 2 skulle följa.
När filmen hade premiär på oss TV 1982, det var ny rubrik som ”The Return av Maxwell Smart” och sändes på NBC Network, den ursprungliga nätverk som hade spelat den första går i serien innan den gick till CBS.
Hög majoriteten av de nakna scenerna har bara män. Detta undviks problemet med täcker upp en hel del topless Kvinna nakenhet i denna PG-rated film. Ironiskt nog, denna film funktioner en hona genomskinlig wet t-shirt skott.
I TV episod nollor och nördar: Tricks och behandlar, Sam och hans kompisar besluta att inte gå ut på en trick-or-treat resa på Halloween bara så de kan gå och se en screening av denna film istället.
Den kriminella organisationen KAOS visas i den här filmen men underrättelsetjänsten från den ursprungliga TV-serien, kontroll, inte. De senare ersätts av GROPAR som står för provisoriska taktiska underrättelsetjänsten. Som med den ursprungliga TV-serien, både KAOS och kontroll skulle vara förkortningar, men medskapare Mel Brooks och Buck Henry aldrig kom med någonting för dem att stå för.
Runt tiden för utgivningen av Get Smart, ”Get Smart” medskapare Mel Brooks kommenterade att han inte var konsulteras för någon input alls av produktionen av The Nude Bomb.
Två av skurkar i detta spion spolat funktionen karaktärsdrag suggestiv av James Bond-serien. Master skurk Norman Saint Sauvage bär tio guld-fingerborgar på handsken händerna frammana Goldfinger medan en annan skurk bär båda en Ögonlapp (dvs Emilio Largo i Thunderball) och har en metallisk hand (se Tee Hee i Live och låta dö och Dr No från Dr No).
Författare Leonard Stern och Arne Sultanen hade faktiskt arbetat på den ursprungliga TV-serien Get Smart men serien medskapare Mel Brooks och Buck Henry har inte någon inblandning alls med denna film.
Denna film gjordes ungefär åtta år innan först av den på samma sätt med titeln ”Naked Gun”-filmer, den nakna pistolen: från the filer av polisen Squad!.
Denna film var en av de konstituerande nominerade till värsta bilden i först någonsin Razzie Awards 1981.
Detta och andra ”Get Smart” filmen, Get Smart, igen!, är de enda till stjärna den ursprungliga Maxwell Smart, Don Adams.
Ursprungligen planerades som en TV-film, ändrades det till en scenisk funktion på grund av intresse i den ursprungliga serien av ”Get Smart” fan club. Det visade sig filmen floppade i kassan, men en senare remake av serien, Get Smart, var en stor hit.
Detta är den enda ”Get Smart” produktion som inte innehåller frasen ”Get Smart” formuleringen i titeln. Även TV-titeln ”The Return av Maxwell Smart” har inte ”Get Smart” frasen. Alla andra ”Get Smart” TV-serier och filmer har tagit orden ”Get Smart”.
Detta är den enda ”Get Smart” produktion som inte har det Agent 99 tecknet. Agent 99 gjorde visas i revival TV-serien Get Smart men hon gjorde inte visas i alla avsnitt, bara fem av sju.
Detta är den enda ”Get Smart” produktion som inte har kontroll som Maxwell Smart underrättelsetjänst.
Öppningen förtexter är en parodi på James Bond franchise öppning titlar och gun-fat promenad sekvenser.
Agent 99 tecken visas inte i den här filmen. I stället ges Maxwell Smart tre kärlek intresse agent medbrottslingar typisk av Roger Moore James Bond filmer på 1970- och 1980-talet. De tre kvinnliga spion sidekicks är Andrea Howard som Agent 22. Sylvia Kristel som Agent 34 och Pamela Hensley som Agent 36. Tillsammans, deras agent nummer nästan lägga till till nummer 99 men misslyckas totalt endast 92 i vad kunde ha varit en subtil referens till Agent 99. Som nämnts i en trailer för filmen, vad siffrorna gör referenser, är mätningar som 36-22-34, typisk för en het modell.
Tio minuters sekvensen på Universal Studios lyckas koppla och referera till flera av Universals gamla Rider och dess skiffer av bilder, inklusive Psycho huset och Jaws haj attraktioner, den förra gifte sig paret i Amerika; Little Miss markör; Kol gruvarbetare dotter; samt den Cylon studio attraktionen re Battlestar Galactica: Pilot; Battlestar Galactica och Mission Galactica: Cylon attacken.
Underrättelsetjänsten akronym GROPAR ersättas kontroll för detta och stod för provisoriska taktiska underrättelsetjänsten om man felaktigt har föreslagit det innebar Pentagon arbetsgrupp underrättelsetjänst.
Iklädd en strumpa över huvudet, denna film chief skurkar liknar Tom Noonan seriemördare Francis Dollarhyde från senare Hannibal Lecter filmen Manhunter.
Leonard Stern, en av denna film författare, talade om Barbara Feldon inte visas i det: ”hon [Feldon] var inte som önskar göra filmen. För henne var showen över. ”Den nakna Bomb” är något som missgynnade för oss alla att förbands med Get Smart. Ursprungligen, Arne Sultan, Bill Dana och jag hade en idé som vi hittat läckra. En couturier, en sprättig man med en galen djävulska önskan att styra världen, inte för makt och pengar men för tanken att han kunde klä varje enskild individ och blivit internationellt namn. Jorden skulle utformas av honom. Det kändes fantastiskt om vi kunde få rätt flamboyant skådespelaren. Det var aldrig kallas ”The Nude Bomb”, det kallades ”The Return av Maxwell Smart”. Då fick det i händerna på människor som helt enkelt inte ville, och jag kan inte förklara varför, att kopiera TV-show. De ville göra det annorlunda. Jag fortsatte att säga till dem, ”Tja, varför köpte du den? Bara lämna den ensam för att vila i sin nuvarande glans ”. Sedan blev det en kamp för att försöka behålla integriteten i ”Smarta” men inte är välkommen på uppsättningen. Direktören Clive Donner, som var en bra regissör… var van att göra intim filmer [och] var ett konstigt val. Som var av Vittorio Gassman som flamboyant, möjligen homosexuella designer.”
Mjukporr skådespelerska Sylvia Kristel spelar Agent 34. Ironiskt nog, även om denna film är titeln ”The Nude Bomb”, Kristel är aldrig sett naken eller ens delvis naken.
Ganska ett antal aktörer som medverkade i den ursprungliga få Smart TV-serien gjorde inte visas i denna film trots att många var fortfarande vid liv. Några av dem dykt upp i senare ”Get Smart” filmer som Agent 99 Barbara Feldon i Get Smart, igen! och Siegfried Bernie Kopell i Get Smart.
Denna film ”The Nude Bomb” titel liknar ”The Naked Gun” titlar ”The Naked Gun” film seriens titlar [se: The Naked Gun: från the filer av polisen Squad!; Den nakna pistolen 2½: Doften av rädsla; Nakna pistolen 33 1/3: Den slutgiltiga förolämpningen och nakna pistolen: vilken 4? Rytmen av onda (2012)]. Ironiskt nog, Peter Segal, som regisserade Get Smart filmen även regisserat nakna pistolen 33 1/3: den slutgiltiga förolämpningen.
Filmen var kritiskt avskydda och var en stor kassasuccé flopp.
Filmen är långt mer ”sexed-up” än serien någonsin var, från dess titel (”The Nude Bomb”) till dess ledande dam (känd för ”Emmanuelle” serien av Mjukporr porrfilmer) till mycket oanständig dialogen till att ge Maxwell Smart tre älskar intressen i stället för en, och en uppsjö av både manliga och kvinnliga nakenhet.
Detta är den enda ”Get Smart” filmen (till datum) som inte har Hymie karaktär.
Larabee karaktär är den enda karaktären än Maxwell Smart ska visas i varje ”Get Smart” film (till datum). Han spelas av Robert Karvelas i denna film och i Get Smart, igen! och av David Koechner i Get Smart.
Några av de vanliga berättelse element från få Smart TV serien ingick i denna film som sko telefonen och kon av tystnad men denna film använda inte serien typ av öppna kredit sekvens eller original temamusik. Dessa två element var dock reprized för nästa ”Get Smart” film, Get Smart, igen!.
Sylvia Kristel: Vuxen porr stjärnan spelar Agent 34.
Bill Dana: As Jonathan Levinson Seigle, ett tecken namn som är en parodi på Jonathan Livingston Seagull från Jonathan Livingston Seagull.
Joey Forman: Skådespelaren som spelade Hawaiian detektiv Harry Hoo från den ursprungliga få Smart TV serien spelar Agent 13.

 • Kategori: Komedi
 • Titer ursprungliga: The Nude Bomb
 • År: 1980
 • Betyg: 4.8 Vote this Post up Vote this Post down
 • Direktör: Clive Donner
 • Skådespelare: Sylvia Kristel; Don Adams (I); Andrea Howard
 • Varaktighet: 94 min
 • Land: USA
 • Språk: Engelska
 • Frigöra: 9 Maj 1980 (USA)
 • Budget: $15.000.000 (beräknad)
 • Ouvert helgen: $3,565,066 (USA) (11 maj 1980) (793 skärmar)
 • Råa: $14,662,035 (USA)
 • Visningar: 12

Senaste inlägg

 1. The Undertaker bröllop

  Kategori: Komedi      Visningar: 12

  Mario Bellini liv som en begravningsentreprenör kan inte fyllas med romantik, men hans begravning salongen ser förvisso några åtgärder: företag blomstrar på grund av en lokal mob kriger. Medan kloka killar är som stötte bort vänster och höger, uppmanats Mario maffiaboss Alberto att dölja sin torped bror Rocco. En kärlek fyrhörning former bland Mario och Rocco tålmodiga hustru Maria, Rocco och Marios flickvän Louise och body count plötsligt stiger. Information Vad är skillnaderna mellan de .. Fortsätt läsa

 2. Absolution

  Kategori: Drama      Visningar: 12

  På en katolsk public school, Benjamin Stanfield är trött på att vara lärare 's pet och bestämmer sig för att spela ett practical joke på sin form mästare far Goddard. I bikten berättar Stanfield Goddard att han av misstag har mördat sin vän Blakey och begravde honom i skogen. När Goddard undersöker saken, finner han en begravd fågelskrämma. Goddard är upprörd, men på grund av sigill bekännelse, han vet att han inte kan utvisa Stanfield. Strax efter Stanfield återigen in confession booth, berätt.. Fortsätt läsa

 3. Gud vet, Mr Allison

  Kategori: Handling      Visningar: 12

  I 1944, i södra Stilla havet, castaway Marine korpral Allison drivor i en flotte till ön Tuasiva, där han möter syster Angela. Hon berättar att hon är den enda personen i ön och var kvar av skenande båten till Fiji ön medan söker den lokala prästen. Strandsatta på ön, men med vatten, fisk och frukt, paradisiska livet slutar när japanerna kommer för att bygga en bas, tvingar Allison och nunnan att gömma sig i en grotta. Den råa Marina ger nödvändiga försörjningen för sin överlevnad och blir kär .. Fortsätt läsa

 4. Tre på en soffa

  Kategori: Komedi      Visningar: 12

  En konstnär har möjlighet att åka till Paris och vill ta sin fästmö längs. Hon är dock en psykiater som har för närvarande tre kvinnliga patienter som inte gillar män. Så, han skepnader själv som tre olika män mäta deras förtroende och förhoppningsvis bota dem så att hans fästmö kan gå med honom. Information Hur mycket sex, våld och svordomar är i denna film? För detaljerad information om mängder och typer av (a) sex och nakenhet, (b) våld och gore med (c) svordomar, (d) alkohol, droger,.. Fortsätt läsa

 5. Impuls

  Kategori: Thrillern      Visningar: 12

  Lottie Mason är en polis vice polis som har bara de högra ser ut att vara ett lockbete för hora-mungers på gatorna i Los Angeles. Hon verkar alltid vara där åtgärden är vare sig det är eller droger. Medan hon försöker hjälpa Stan, distriktsåklagare, ställa upp ett läkemedel köpa med ett vittne som han behöver för ett annat fall, verkar de ha ömsesidig attraktion för varandra. Lt. Joe Morgan har hots för henne, men hon kan inte stå honom. I Los Angeles, detektiv Lottie Mason arbetar undercover.. Fortsätt läsa

 6. Söderhavet

  Kategori: Musikal      Visningar: 12

  Hittar en flicka från Little Rock lycka med en mogen franska planter som hon fick veta en förtrollad kväll från det militära sjukhuset där hon är en sjuksköterska? Eller ska hon bara tvätta att människan ur håret? Bloody Mary är filosofen av ön och det är svårt att tro att hon kunde vara mor till Liat som har fångat hjärtat av Lt. Joseph kabel USMC. I väntan på åtgärd i kriget i södra Stilla havet, sjömän och sjuksköterskor på en musikalisk komedi visar. Kriget blir närmare och Sagan om Nellie .. Fortsätt läsa

 7. Livet är ett mirakel

  Kategori: Komedi      Visningar: 12

  Vad kan vara bättre för byn än en scenic railway att ta in turister? Vad kan vara värre för turism än krig? Luka bygger järnvägen och stänger sina ögon för att kriga. Sedan Luka hustru som rinner med en musiker och hans son är inkallad till armén. Luka liv är en krigszon. Då möter han Sabaha... 1992, I en liten by som bosniska, bygger serbiska ingenjören Luka Djuric den lokala järnvägen. Han bor mitt i ingenstans med sonen älskade aspiranten fotboll spelare, Milos och irriterande tidigare ope.. Fortsätt läsa

 8. I gifte sig med en ängel

  Kategori: Fantasy      Visningar: 12

  Anna Zador är en sekreterare som har arbetat 6 år på greve Willie Palaffi bank. Varje dag, hon Rider för att arbeta på sin cykel och placerar blommor på Willies reception, men Willie (Budapest-playboy) känner inte att hon finns. "Morris", märker Anna för att vara en söt och vacker kvinna, anser hon skulle vara perfekt hustru för Willie. Han insisterar att Marika (Willies personliga sekreterare) inbjuda Anna till Willies kostym födelsedagsfest - hon gör så motvilligt för hon vill gifta sig med W.. Fortsätt läsa

 9. Cry_Wolf

  Kategori: Drama      Visningar: 12

  Ingen tror en lögnare - även när de säger sanningen. När en ung kvinna hittas mördad, en grupp lokala gymnasieelever besluta att ytterligare skrämma sina klasskamrater genom att sprida online rykten att en seriemördare som kallas "Vargen" är på fri fot. Genom att beskriva "Wolf's" nästa offer, studenternas spelet är att se hur många människor de kan övertyga - och om någon kommer att avslöja lögn. Men när beskrivs offren faktiskt börjar vrida upp döda, ingen vet plötsligt var lögner slutet och .. Fortsätt läsa

 10. Clubland

  Kategori: Musik      Visningar: 12

  Information Där var rop sköt? ROP filmades i Rockland County, New York och delar av norra New Jersey. Platser med Nanuet och Congers i NY och Teaneck i NJ. När denna film kommer ut Det kommer att släppas till flera filmfestivaler inklusive Fantasia Film festival i Montreal, New York oberoende filmfestival (ironiskt nog hållas i Las Angelas var 6 månader) och natten av skräck filmfestival (nästa år). Efter att vi har säkrat distributionen blir det utan tvivel i alla bra biografer och d.. Fortsätt läsa

 11. Bunny Lake saknas

  Kategori: Mysterium      Visningar: 12

  Ann Lake har nyligen bosatte sig i England med sin dotter, Bunny. När hon går för att hämta sin dotter efter girl's första dagen i skolan, har ingen någon post av Bunny har registrerats. När ens polisen hittar inga spår som flickan någonsin funnits, undrar de om barnet hade endast en fantasi av Anns När Anns bror säkerhetskopierar polisens misstankar, verkar hon vara en mentalt disturbed individ. Är de rätt? Har precis kommit i London från Boston, ensamstående mor anser Ann Lake att hon har m.. Fortsätt läsa

 12. American Ninja 3: Blood Hunt

  Kategori: Handling      Visningar: 12

  Jackson är tillbaka, och nu har han en ny partner, karate mästare Sean, som de måste möta en dödliga terrorist som kallas "The Cobra", som har angripits av Sean en virus. Sean och Jackson har inget annat val än att bekämpa Cobra och hans band av ninjas. Information Hur mycket sex, våld och svordomar är i denna film? För detaljerad information om mängder och typer av (a) sex och nakenhet, (b) våld och gore med (c) svordomar, (d) alkohol, droger, och rökning, och (e) skrämmande och intensi.. Fortsätt läsa

 13. Vi måste prata om Kevin

  Kategori: Drama      Visningar: 12

  Eva Khatchadourian försöker pussla ihop sitt liv efter "incidenten". En gång en lyckad resa författare, hon tvingas ta oavsett vad jobbet kommer hennes sätt, som för sent är som butiksbiträde i en resebyrå. Hon bor en ensam liv som personer som vet om hennes situation öppet shun henne, även att den våldsamma åtgärder mot henne. Hon, främjar i sin tur att ensamma livet på grund av incidenten, efterdyningarna av som har förvandlat henne till en ödmjuk och rädda kvinna. Att tillbudet inblandade he.. Fortsätt läsa

 14. Salaam-E-Ishq

  Kategori: Komedi      Visningar: 12

  Född i Dehra Dūn, temperamentsfull och ambitiösa Kamna ändrar sitt namn till Kamini, anställer Babu som hennes chef och blir en av de mest eftertraktade hjältinnorna i Bollywood. Som ett PR-trick och få uppmärksamhet av filmskaparen Karan Johar, rekryterar hon Rahul att posera som sin barndomskärlek och blivande make - vilket resultera i något annat än osäkerhet för båda - Rahul avslöjar sin verkliga karaktär och börjar att utöva utpressning mot henne. Gia Bakshi bor med sin pappa, överste Baks.. Fortsätt läsa

 15. Fejden av leden

  Kategori: Western      Visningar: 12

  Grundläggande handlingen är standard lawman-hero-poses-as-dead-lookalike-outlaw för att hjälpa döda-outlaw far och syster från att förlora deras ranch till närliggande fredlösa, men massor av konstiga saker (mer än vanligt i en Sam Katzman produktion) ske längs vägen, börjar med den gjutna ordningen som visas på filmen; den fjärde och femte faktureras Jim Corey (felstavat som Correy) Dick Alexander (känd och faktureras som sådan fler gånger än han var som Richard) spelar ett par bröder som en d.. Fortsätt läsa

 16. Åklagarens vittne

  Kategori: Brott      Visningar: 12

  När Leonard Vole grips för sensationella mordet på en rik, medelålders änka, samtycker den berömda Sir Wilfrid Robarts till att visas för sin räkning. Sir Wilfrid, återhämtar sig från en nära dödlig hjärtinfarkt, är * tänkt * att vara på en diet av intetsägande, civila passar. Men att lura av brottmålsdomstolar är för mycket för honom, speciellt när det är så svårt: Sorks enda alibi vittnet är hans hustru, den lugna och kallt beräknande Christine Vole. Sir Wilfrid uppgift blir ännu mer omöjligt.. Fortsätt läsa

 17. Stenar & småsten & lycka

  Kategori: Drama      Visningar: 12

  STENAR och grus & lycka är en berättelse om två bröder som inte kan glömma sitt förflutna minnen och agg. Calvin lever sitt liv bekvämt och har omgav sig med människor att gör honom glad. Han har en flickvän som heter Leah, vars egenskaper för han har kommit för att njuta av och vårda. Hans bästa vän Sal delar Calvins kärlek till musik och de har en ömsesidig förståelse för varandras bohemiska perspektiv. Calvin Tutorer en liten flicka som heter Isabel och även hans yrkesval inte är ekonomi.. Fortsätt läsa

 18. Hokus pokus

  Kategori: Komedi      Visningar: 12

  Mer än 300 år sedan, 3 witches dömdes för att dö i Salem, Massachusetts och en pojke förvandlades till en katt (en svart katt, naturligtvis). Nu är det Halloween och häxorna (som flyger på [jag skojar inte] dammsugare) är tillbaka. Denna tid, de har fått sina ögon på odödliga liv och har aktiverat trick-or-treaters deras vrede och det är upp till 300-åriga katt att rädda dagen. 300 år sedan, hade Sanderson systrarna förhäxat människor. Nu är det Halloween 1993 och Max Dennison har tänt ljuset.. Fortsätt läsa

 19. Lösa kanoner

  Kategori: Komedi      Visningar: 12

  Tommaso är yngste son till Cantones, en stor, traditionella södra italienska familj verksamma en pasta-making verksamhet sedan 1960-talet. På en resa hem från Rom, där han studerar litteratur och bor med sin pojkvän, beslutar Tommaso att säga hans föräldrar sanningen om sig själv. Men när han är äntligen redo att komma ut framför hela familjen, hans äldre bror Antonio fördärvar sina planer. Konservativa katolska Cantone familjen äger och driver en pasta fabrik i södra Italien. På en familj mi.. Fortsätt läsa

 20. Dö en annan dag

  Kategori: Handling      Visningar: 12

  Pierce Brosnan ger ett sista uppdrag som James Bond. Börjar i Nordkorea, är Bond förrådd och fångas. 14 månader senare, är Bond uppsättningen fritt, men handlas för Zao som tillfångatogs av MI6. Tillbaka i sin värld, sätter Bond igång för att spåra Zao. Bond får fångas upp i ännu ett system som skickar honom till miljonär Gustav Graves. En annan MI6 agent känd som Miranda Frost också poserar som en vän av gravar. Bond är inbjuden till en presentation som hölls av Graves om en satellit i rymden .. Fortsätt läsa