Hem » Komedi » Naken bomben

Naken bomben

En okänd terrorist har utvecklat en ny typ av bomb som kommer förstöra kläder, men lämna människor oskadda. Agent Maxwell Smart (denna gång utan chef, 99, eller Hymie) tas ut i pension och skickas tillbaka i fältet för att spåra vem denna galning är och sätta stopp för hans planer.


Trivia

Jenny Agutter, Shelley hacka, Lynda Carter, Pam Dawber och Valentina Cortese ansågs för roller.
Michael York, Jonathan Miller, Omar Sharif och Kabir Bedi var i kör för rollen som chief skurken Norman Saint Sauvage som var i slutet av Vittorio Gassman. Sharif hamnade i krig spion komedin Top Secret! medan York hamnade visas som basilika Exposition i Austin Powers-serien.
Enligt Barbara Feldon, hon erbjöds inte chansen att reprisera sin roll som 99 men hon skulle inte ha godkänt även om hon hade varit.
Enligt “Get Smart” författare-producenten Leonard Stern tvingades idén om en “naken bomb” på författarna av producenterna. Den ursprungliga idén av de författare – som också skrev den ursprungliga serien – var för skurken vill styra världen genom att klä alla i hans märkeskläder. Filmen var tänkt att vara titeln “The Return av Maxwell Smart men producenterna trodde den nya titeln skulle Rita fler tittare. På grund av många meningsskiljaktigheter fick inte författarna på uppsättningen.
Denna teatraliskt släppt film planerades ursprungligen som en TV-film.
Detta är den enda någonsin teatraliskt cinema släppte “Get Smart” film featuring original Maxwell Smart spelas av Don Adams.
Endast en av de ledande rösterna från den ursprungliga TV-serien visades i den här filmen. Detta var huvudpersonen och skådespelare, Don Adams som Maxwell Smart. Varken Barbara Feldon som Agent 99 eller Edward Platt som The Chief visas, Feldon tydligen var inte frågade men hamnade som förekommer i den senare “Get Smart” tele-filmen Get Smart, igen! medan Platt tyvärr hade förflutit fem år tidigare i 1974. Manliga biroll Robert Karvelas som Larrabee var den enda andra ursprungliga Get Smart rösterna medlem ska visas i denna film. En karaktär som heter chefen gjorde visas i denna film och spelades av Dana Elcar.
Detta var den första någonsin “Get Smart”-filmen. Get Smart, igen!; Get Smart och få Smart 2 skulle följa.
När filmen hade premiär på oss TV 1982, det var ny rubrik som “The Return av Maxwell Smart” och sändes på NBC Network, den ursprungliga nätverk som hade spelat den första går i serien innan den gick till CBS.
Hög majoriteten av de nakna scenerna har bara män. Detta undviks problemet med täcker upp en hel del topless Kvinna nakenhet i denna PG-rated film. Ironiskt nog, denna film funktioner en hona genomskinlig wet t-shirt skott.
I TV episod nollor och nördar: Tricks och behandlar, Sam och hans kompisar besluta att inte gå ut på en trick-or-treat resa på Halloween bara så de kan gå och se en screening av denna film istället.
Den kriminella organisationen KAOS visas i den här filmen men underrättelsetjänsten från den ursprungliga TV-serien, kontroll, inte. De senare ersätts av GROPAR som står för provisoriska taktiska underrättelsetjänsten. Som med den ursprungliga TV-serien, både KAOS och kontroll skulle vara förkortningar, men medskapare Mel Brooks och Buck Henry aldrig kom med någonting för dem att stå för.
Runt tiden för utgivningen av Get Smart, “Get Smart” medskapare Mel Brooks kommenterade att han inte var konsulteras för någon input alls av produktionen av The Nude Bomb.
Två av skurkar i detta spion spolat funktionen karaktärsdrag suggestiv av James Bond-serien. Master skurk Norman Saint Sauvage bär tio guld-fingerborgar på handsken händerna frammana Goldfinger medan en annan skurk bär båda en Ögonlapp (dvs Emilio Largo i Thunderball) och har en metallisk hand (se Tee Hee i Live och låta dö och Dr No från Dr No).
Författare Leonard Stern och Arne Sultanen hade faktiskt arbetat på den ursprungliga TV-serien Get Smart men serien medskapare Mel Brooks och Buck Henry har inte någon inblandning alls med denna film.
Denna film gjordes ungefär åtta år innan först av den på samma sätt med titeln “Naked Gun”-filmer, den nakna pistolen: från the filer av polisen Squad!.
Denna film var en av de konstituerande nominerade till värsta bilden i först någonsin Razzie Awards 1981.
Detta och andra “Get Smart” filmen, Get Smart, igen!, är de enda till stjärna den ursprungliga Maxwell Smart, Don Adams.
Ursprungligen planerades som en TV-film, ändrades det till en scenisk funktion på grund av intresse i den ursprungliga serien av “Get Smart” fan club. Det visade sig filmen floppade i kassan, men en senare remake av serien, Get Smart, var en stor hit.
Detta är den enda “Get Smart” produktion som inte innehåller frasen “Get Smart” formuleringen i titeln. Även TV-titeln “The Return av Maxwell Smart” har inte “Get Smart” frasen. Alla andra “Get Smart” TV-serier och filmer har tagit orden “Get Smart”.
Detta är den enda “Get Smart” produktion som inte har det Agent 99 tecknet. Agent 99 gjorde visas i revival TV-serien Get Smart men hon gjorde inte visas i alla avsnitt, bara fem av sju.
Detta är den enda “Get Smart” produktion som inte har kontroll som Maxwell Smart underrättelsetjänst.
Öppningen förtexter är en parodi på James Bond franchise öppning titlar och gun-fat promenad sekvenser.
Agent 99 tecken visas inte i den här filmen. I stället ges Maxwell Smart tre kärlek intresse agent medbrottslingar typisk av Roger Moore James Bond filmer på 1970- och 1980-talet. De tre kvinnliga spion sidekicks är Andrea Howard som Agent 22. Sylvia Kristel som Agent 34 och Pamela Hensley som Agent 36. Tillsammans, deras agent nummer nästan lägga till till nummer 99 men misslyckas totalt endast 92 i vad kunde ha varit en subtil referens till Agent 99. Som nämnts i en trailer för filmen, vad siffrorna gör referenser, är mätningar som 36-22-34, typisk för en het modell.
Tio minuters sekvensen på Universal Studios lyckas koppla och referera till flera av Universals gamla Rider och dess skiffer av bilder, inklusive Psycho huset och Jaws haj attraktioner, den förra gifte sig paret i Amerika; Little Miss markör; Kol gruvarbetare dotter; samt den Cylon studio attraktionen re Battlestar Galactica: Pilot; Battlestar Galactica och Mission Galactica: Cylon attacken.
Underrättelsetjänsten akronym GROPAR ersättas kontroll för detta och stod för provisoriska taktiska underrättelsetjänsten om man felaktigt har föreslagit det innebar Pentagon arbetsgrupp underrättelsetjänst.
Iklädd en strumpa över huvudet, denna film chief skurkar liknar Tom Noonan seriemördare Francis Dollarhyde från senare Hannibal Lecter filmen Manhunter.
Leonard Stern, en av denna film författare, talade om Barbara Feldon inte visas i det: “hon [Feldon] var inte som önskar göra filmen. För henne var showen över. “Den nakna Bomb” är något som missgynnade för oss alla att förbands med Get Smart. Ursprungligen, Arne Sultan, Bill Dana och jag hade en idé som vi hittat läckra. En couturier, en sprättig man med en galen djävulska önskan att styra världen, inte för makt och pengar men för tanken att han kunde klä varje enskild individ och blivit internationellt namn. Jorden skulle utformas av honom. Det kändes fantastiskt om vi kunde få rätt flamboyant skådespelaren. Det var aldrig kallas “The Nude Bomb”, det kallades “The Return av Maxwell Smart”. Då fick det i händerna på människor som helt enkelt inte ville, och jag kan inte förklara varför, att kopiera TV-show. De ville göra det annorlunda. Jag fortsatte att säga till dem, “Tja, varför köpte du den? Bara lämna den ensam för att vila i sin nuvarande glans “. Sedan blev det en kamp för att försöka behålla integriteten i “Smarta” men inte är välkommen på uppsättningen. Direktören Clive Donner, som var en bra regissör… var van att göra intim filmer [och] var ett konstigt val. Som var av Vittorio Gassman som flamboyant, möjligen homosexuella designer.”
Mjukporr skådespelerska Sylvia Kristel spelar Agent 34. Ironiskt nog, även om denna film är titeln “The Nude Bomb”, Kristel är aldrig sett naken eller ens delvis naken.
Ganska ett antal aktörer som medverkade i den ursprungliga få Smart TV-serien gjorde inte visas i denna film trots att många var fortfarande vid liv. Några av dem dykt upp i senare “Get Smart” filmer som Agent 99 Barbara Feldon i Get Smart, igen! och Siegfried Bernie Kopell i Get Smart.
Denna film “The Nude Bomb” titel liknar “The Naked Gun” titlar “The Naked Gun” film seriens titlar [se: The Naked Gun: från the filer av polisen Squad!; Den nakna pistolen 2½: Doften av rädsla; Nakna pistolen 33 1/3: Den slutgiltiga förolämpningen och nakna pistolen: vilken 4? Rytmen av onda (2012)]. Ironiskt nog, Peter Segal, som regisserade Get Smart filmen även regisserat nakna pistolen 33 1/3: den slutgiltiga förolämpningen.
Filmen var kritiskt avskydda och var en stor kassasuccé flopp.
Filmen är långt mer “sexed-up” än serien någonsin var, från dess titel (“The Nude Bomb”) till dess ledande dam (känd för “Emmanuelle” serien av Mjukporr porrfilmer) till mycket oanständig dialogen till att ge Maxwell Smart tre älskar intressen i stället för en, och en uppsjö av både manliga och kvinnliga nakenhet.
Detta är den enda “Get Smart” filmen (till datum) som inte har Hymie karaktär.
Larabee karaktär är den enda karaktären än Maxwell Smart ska visas i varje “Get Smart” film (till datum). Han spelas av Robert Karvelas i denna film och i Get Smart, igen! och av David Koechner i Get Smart.
Några av de vanliga berättelse element från få Smart TV serien ingick i denna film som sko telefonen och kon av tystnad men denna film använda inte serien typ av öppna kredit sekvens eller original temamusik. Dessa två element var dock reprized för nästa “Get Smart” film, Get Smart, igen!.
Sylvia Kristel: Vuxen porr stjärnan spelar Agent 34.
Bill Dana: As Jonathan Levinson Seigle, ett tecken namn som är en parodi på Jonathan Livingston Seagull från Jonathan Livingston Seagull.
Joey Forman: Skådespelaren som spelade Hawaiian detektiv Harry Hoo från den ursprungliga få Smart TV serien spelar Agent 13.

 • Kategori: Komedi
 • Titer ursprungliga: The Nude Bomb
 • År: 1980
 • Betyg: 4.8 Vote this Post up Vote this Post down
 • Direktör: Clive Donner
 • Skådespelare: Sylvia Kristel; Don Adams (I); Andrea Howard
 • Varaktighet: 94 min
 • Land: USA
 • Språk: Engelska
 • Frigöra: 9 Maj 1980 (USA)
 • Budget: $15.000.000 (beräknad)
 • Ouvert helgen: $3,565,066 (USA) (11 maj 1980) (793 skärmar)
 • Råa: $14,662,035 (USA)
 • Visningar: 3

Senaste inlägg

 1. Frukost i Paris

  Kategori: Drama      Visningar: 3

  Trivia Faktiska två veckor plats inspelningen gjordes i Paris, Frankrike. Men blev majoriteten av bilden skjuten i Melbourne, Australien med Melbourne fördubbling för vissa parisiska inställningar. Alla franska skådespelaren Jack Lenoir scener filmades i Frankrike. Enligt uppgift, skådespelerskan Barbara Parkins kommit överens om att göra denna bild eftersom som hon en gång sade, ville desperat göra ".. .en romantiska, aktuell kärlekshistoria i George Segal - Glenda Jackson traditionen" [av.. Fortsätt läsa

 2. Tamara Drewe

  Kategori: Komedi      Visningar: 3

  En gång ugly ankungar i Dorset byn Ewedown, Tamara Drewe återvänder för att sälja sin sena mors hus, nu glamorösa journalist med ett liv förändras näsa jobb. Hon väcker känslor i sexig old flame, Andy, anständigt udda jobb mannen på pretentiösa författare Nicholas Hardiment writers' school och Nicholas själv, en seriell kurtisör som fuskar på hans trogna hustru Beth. Men Tamara har en ny man i sitt liv, Ben, en vidrig rock trummis vars äktenskap förslag hon accepterar till bestörtning lokala fl.. Fortsätt läsa

 3. Shri Krishna Leela

  Kategori: Äventyr      Visningar: 3

  Maharaj Kans regler Mathura och lever ett påkostade och rika livsstil. Han får sin syster, Devki, gift med Emilia, men strax efter äktenskapet får reda på att Devkis åttonde barn kommer att döda honom. Han fängslar både Devki och Jessica, och dödar alla barn en efter en - men kort före födelsen av det åttonde barnet, Jessica mirakulöst kan transportera honom till avlägsna Agnes i huset av Nand och Adriana, och tar tillbaka sin dotter istället. När Kans får reda på den 8: e barn, går han för att.. Fortsätt läsa

 4. Hongkong Dreaming

  Kategori: Drama      Visningar: 3

  En postmodern romantisk komedi. En London university hoppar tillbaka till gritty gatorna i Hongkong efter barndomsminnen av hennes avlidne far och hennes skattefria arv att upprätthålla hennes Royal Borough of Kensington livsstil. Tyvärr finner hon att han dog utblottade och ensam, med endast en ledtråd till en pärla lämnade han speciellt för henne. Under tiden går hon till sin high school tormentor, Charlie, en bröt, nervös och förlorade skådespelare wannabe. De jaga tillsammans, hennes far ar.. Fortsätt läsa

 5. Masti

  Kategori: Komedi      Visningar: 3

  Ett mord begås i en stad i Indien och polisen ber en senior polis att hantera sin fråga. Hans namn är Sikanker och han börjar sina undersökningar och efter detta, finner han att han har tre misstänkta. Tre män, som är alla gifta, men har varit inblandade i att förföra en kvinna som heter Monica. De tre männen är Amar, Prem och Meet, som alla hävdar sin oskuld - men i Sikanders böcker - de är alla skyldiga tills de bevisa sig oskyldig. Hur kan de bevisa sig oskyldig, när deras mycket fruar komme.. Fortsätt läsa

 6. Winstanley

  Kategori: Drama      Visningar: 3

  Information Vad är tidslinjen sekvensen i filmen? Enligt boken Chips var född 1848, och började på Brookfield 1870. Han var gift från 1896-98. Pensionerad 1913. Kom tillbaka som chef i 1917. Dog 1933, 63 år efter start.Det nämndes i filmen att Chips hade en 58 år undervisning karriär start från 1870, men det var en period under första världskriget när han var pensionerad för en ungefärlig femårsperioden. Vad betyder "haec olim meminisse juvabit"? Texten är från Vergilius. Den körs, [F.. Fortsätt läsa

 7. Buster

  Kategori: Drama      Visningar: 3

  Buster är historien om en kille som någon i hans rätt sinne skulle köra bort från. Eller bör köra bort från, eftersom Buster tillbringar sin reservdelar tid provocerande främlingar i slagsmål och sedan vägrar att försvara sig som de Thermite honom 'til de odlar uttråkad. Han är också en grifter sugande sin bror torr och en cancer, saboterar sin brors relation med sin flickvän. Tänka på honom som patron saint av passiv aggression, don alla förlorare, eller kanske bara en vanlig kille som förlora.. Fortsätt läsa

 8. Företaget

  Kategori: Komedi      Visningar: 3

  Följande fem par och deras vän Robert (Neil Patrick Harris), den eviga Högskoleingenjör, utforskar företaget den sanna innebörden av att vara i en relation genom en serie av vinjetter. Vinnare av 1971 Tony Award för bästa musikal, Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother, hyra) kommer ledde en all-star rösterna i en utsåld händelse på New York-filharmonikerna. Information Vilka är skillnaderna mellan de R-Rated och den tyska versionen? Till skillnad från den tyska versionen Röstad till.. Fortsätt läsa

 9. Garderober

  Kategori: Thrillern      Visningar: 3

  Baserat på verkliga händelser som ägde rum bara några år sedan, man väver den gåtfulla historien om Jonas Littleton... en bra, men trasiga människor vars liv hade tagit en bitter omväg - till ett fängelse cell. Efter att ha erkänt sin skuld och betjänar sitt straff, är han plockade utanför fängelset varvet av hustrun troligen trogna för en efterlängtad återförening. Tyvärr, under de följande veckorna, verkligheten anger i när hans grova post gör hans upprepade försök att återansluta arbetskraft.. Fortsätt läsa

 10. Ledtråd

  Kategori: Komedi      Visningar: 3

  Ledtråd är en film om 6 gäster, butler och en piga, som är alla inblandade i morden på 6 personer. Gästerna alla träffas på Hill House, där du lär dig att Professor Plum fungerar i DC, där alla andra lever. Överste senap är en klient av Miss Scarlet, som är ex-arbetsgivaren av Yvette, pigan, som hade en affär med make till Mrs White, etc. När Mr Boddy, som utpressning varje gäst, ger gästerna varje vapen, säger han till dem de ska döda Wadsworth, butler, för att undvika att exponeras. Med Mrs P.. Fortsätt läsa

 11. Det sista alternativet

  Kategori: Handling      Visningar: 3

  En soldat med den brittiska Special Air Service (SAS) infiltrerar en radikal politisk grupp som planerar en terrorist operation mot amerikanska dignitärer. En glamourized titt på de metoder och taktik av den berömda brittiska anti-terrorist truppen.SAS är en elit armén enhet som as well as dess Anti terrorism roll utför även dold och öppen utbildning av vänliga länder beväpnade styrkor och driver fiendens linjer. När SAS kapten Peter Skellen kastas ur tjänsten för grov oredlighet på grund av .. Fortsätt läsa

 12. Någonstans i Sonora

  Kategori: Handling      Visningar: 3

  Inramat för en diligens olycka, är John Bishop fängelse. Bob Leady hjälper bryta honom ut och i gengäld John huvuden för Sonoora att leta efter Leadys saknas son. Han finner honom när han går med Monte svarta gänget, ett gäng som ingen har någonsin rymt vid liv. På väg till Sonora Mary Burton och Patsy Ellis är bilismen genom Arizona och stopp i Twin gafflar och träffa cowboy John Bishop och hans häst hertig. John, förbereder sig för att köra en coach i stora diligens loppet, säger oskyldigt .. Fortsätt läsa

 13. Veerana

  Kategori: Handling      Visningar: 3

  Efter plötslig död hennes pappa, Sameer och mamma, Preeti, går Sahila för att leva med sin mormor och kusin i Bombay. År senare, återvänder nu helt förföll, hon hem till Chandanagar att leva med sin farbror, Mahendra Pratap, och kusin, Jasmin. Det är där hon kommer att utsättas för en uppståndna ond häxa, Nikita, som har visat sig i kroppen av Jasmin. Med hjälp av en präst vid namn Baba, bestäms hon att döda var och av resten av Pratap familjemedlemmar. Och det finns ingen känd ström på jorden .. Fortsätt läsa

 14. Robinson Crusoe på Mars

  Kategori: Sci - fi      Visningar: 3

  Commander Kit Draper och överste Dan McReady omloppsbana runt Mars i ett förberedande besiktningsman. En felfunktion tvingar dem att mata ut med endast Draper och en apa som heter Mona överlevande. Draper måste lära sig att överleva i denna fientlig miljö som kämpar törst, hunger och t.o.m. fientliga utomjordingar om han förväntar sig att se hem igen. Information Jag älskar denna film, gör någon vet var jag kan köpa det?? Om någon har dvd tillgängliga vill jag köpa den Soundtrack 15.. Fortsätt läsa

 15. Far är en ungkarl

  Kategori: Komedi      Visningar: 3

  Information Hur mycket sex, våld och svordomar är i denna film? Detaljerad information om de mängder och typer av (a) sex och nakenhet, (b) våld och gore, (c) svordomar, (d) alkohol, droger och rökning, och e skrämmande och intensiva scener i denna film med den IMDb föräldrar handledningen för denna film. Föräldrar Guide för Willy wonka Willy Wonka & chokladfabriken "baserad på en bok? Ja. Filmen är baserad på Charlie och chokladfabriken (1963), en barnbok av brittisk författare Roal.. Fortsätt läsa

 16. Anamorph

  Kategori: Brott      Visningar: 3

  Stan är en tyst, solitary detektiv i New York City. För några månader sedan, löst han ohyggliga om seriell mord, även om en undercover polis förlorade hennes liv. En ny uppsättning liknande mord börjar: organ som omsorgsfullt visas och mördaren använder utrustning från konst och tidig film att göra i tablån eller han lämnar en ledtråd till där utredarna skall stå att få fullständig konstnärliga effekt. Stan är parkopplad med en yngre detektiv, Carl, vilka han borstar bort när Carl vill lära kän.. Fortsätt läsa

 17. Absolut makt

  Kategori: Brott      Visningar: 3

  Baserad på romanen av David Baldacci, handlar absolut makt om hänsynslöshet människor vid makten. Ordförande anser att allt han gör är klanderfri, inklusive en affär eller två. Detta leder till mord och alla runt honom är inblandade. Det finns bara ett vittne, tjuven med namnet Luther Whitney. De vill att han ska tala, men när? Secret Service bestäms att hålla honom tyst, men det inte alltid lätt att fånga tjuven. Luther Whitney är en professionell tjuven som fungerar bara ibland. Han planera.. Fortsätt läsa

 18. Klyftan

  Kategori: Fasa      Visningar: 3

  Information Var kan jag hitta mer information om världsutställningen 1904? Det finns många underbara böcker om världsutställningen 1904. Dessa inkluderar historiska böcker samt nyligen publicerade böcker. Några av de samtida böcker som vi använde som medel för denna dokumentär inkluderar Pam Vaccaro Beyond the Glass kon; en härlig stor soffbord bok med titeln från palats till gädda av Fox och Sneddeker; och stående på en vulkan: livet och tider av David Rowland Francis av Harper Barnes - f.. Fortsätt läsa

 19. Wicker mannen

  Kategori: Fasa      Visningar: 3

  Tillfriskna från en tragisk olycka på vägen, trafikpolisen Edward Malus får ett brev från sin före detta fästmö Willow, som lämnade honom år sedan utan förklaring, säger att hennes dotter Rowan saknas. Edward reser till den privata ön Summerisle, där Willow bor i en udda community som plantera frukter, och avslöjar hon att Rowan är faktiskt deras dotter. Längs hans utredning med de fientliga och ohjälpsamma dväljas, Edward avslöjar att lokalbefolkningen är hedningar, öva gamla ritualer för att .. Fortsätt läsa

 20. Jag guerrieri dell'anno 2072

  Kategori: Sci - fi      Visningar: 3

  I framtiden konkurrera två TV-nätverk för betyg genom att producera våldsamma spel visar. Ett nätverk ger en modern version av de romerska Gladiatorerna, endast på motorcyklar i stället för vagnar, och använder dömd mördare som deltagarna, nätverket beslutar den behöver en mästare för denna sport, så de ram en konstant vinnare från ett annat spel för mord, och placera honom på showen. Under 2000-talet tvingas fångar som dömdes till döden kämpa mot varandra i en futuristisk version av romersk .. Fortsätt läsa