Hem » Fasa » Scream 3

Scream 3

En ny film är för närvarande i produktion, och en mördare är på fri fot. Morden Rita reporter, snut, och ung kvinna till uppsättningen av filmen inspirerad av deras liv. De snart upptäcker att de hanterar en trilogi, och i en trilogi… allt kan hända.

Sidney är i viloläge i skogen, hennes vistelseort unbeknownst till alla men Dewey. Efter ett antal mord som verkar vara relaterade till Woodsboro fallet äger rum på uppsättningen av sticka 3, kommer Sid till Hollywood för att terroriseras, ta reda på mer om sin mors död, och sätta ihop sista bitarna av Scream mysterium.

I den sista delen till denna trilogi börjar en mördar spree att hända igen. denna gång riktad mot orginal Woodsboro överlevande och de i samband med film-inuti en-filmen, sticka 3. Sydney måste möta sitt förflutna att stoppa killer(s) demoner.

Medan ”hugg 3″ är i produktion, någon i en ghost mask börjar att mörda de nya skådespelarna. Detta lockar Sidney ut från gömmer sig djupt i skogen där hon bor, och hon kommer till Hollywood för att möta mördaren för slutakten.


Information

Var kan jag hitta mer information om världsutställningen 1904?

Det finns många underbara böcker om världsutställningen 1904. Dessa inkluderar historiska böcker samt nyligen publicerade böcker. Några av de samtida böcker som vi använde som medel för denna dokumentär inkluderar Pam Vaccaro Beyond the Glass kon; en härlig stor soffbord bok med titeln från palats till gädda av Fox och Sneddeker; och stående på en vulkan: livet och tider av David Rowland Francis av Harper Barnes – för att bara nämna ett fåtal. 1904 Års världsutställning samhället var också enormt viktigt i forskningsstadiet av dokumentär – många medlemmar arbetade på vårt team som forskare och författare. Besök www.1904worldsfairsociety.org för mer information om samhället och kontrollera att du kolla in de Världsutställning länkar på webbplatsen.


Vad andra filmer om St Louis finns?

2006 Släppte civila bilder The Gateway Arch: en reflektion av Amerika – en dokumentär om St Louis Gateway Arch. Dokumentären omfattar inte bara byggandet av den största rostfritt stål strukturen i historia, men också Detaljer historien av staden av St Louis och den viktiga roll i westward expansion i USA. Mer information om dokumentären kan hittas på www.archdocumentary.com


Är detta en riktig film?

Nej, det är en del av en multimediepresentation vid centrum för tolkning av slaget vid Aljubarrota; Det kompletteras av avläsningar av medeltida krönikor och rörliga scheman av den pågående kampen.


Var detta en riktig kamp? Hur viktigt var det?

Slaget inträffade den 14 augusti 1385. Förlägga av striden har nu en stiftelse, en liten kyrka, plack att komma ihåg namnen på de fighters som kämpat (och några omkom) på slaget och, några kilometer bort, en av de vackraste medeltida klosterna, Batalha (strid). Striden markerade slutet på den första portugisiska Dinasty och början av andra, den samma dinasty som lanserade den portugisiska maritima upptäckter 30 år senare (av samma personer inblandade i striden: Nun’Alvares, King John, med hjälp av Henry Navigator och några andra berömda portugisiska); Dessa upptäckter skulle lansera kristendomen för första gången i Afrika och Atlanten, vilket ledde till upptäckten av, bland andra: Cape hoppas, Indien, Japan, Brasilien, Kanada, Amerika, etc. Alla dessa upptäckter vore omöjligt hade resultatet av slaget varit en annan. Det var också viktigt för det hundraåriga kriget, sedan Kastilien var en fransk allierad och engelska de facto härskare, Johan av Gent, gjorde anspråk på tronen av Kastilien som Herren i Spanien. Tyvärr, engelsmännen lyckades aldrig ta mycket fördel från denna seger. (År senare, det skulle vara en portugisisk kvinna, Isabella, att leda arbetet med att fånga Jeanne d’Arc; hon var dotter till kung John och syster till Henrik Sjöfararen, och gifte sig med Herren i Bourgogne – varifrån kom den första portugisiska kungen -, ally till England)


Vad andra filmer handlar om kärnvapenexplosioner?

Vi har en lista över filmer och TV-program om kärnvapenexplosioner http://www.imdb.com/keyword/nuclear-explosion


Är denna film bygger på en bok?

Nej, manuset är baserat på en berättelse av direktören, Juan Carlos Fresnadillo.


Hur mycket sex, våld och svordomar är i denna film?

För detaljerad information om mängder och typer av (a) sex och nakenhet, (b) våld och gore med (c) svordomar, (d) alkohol, droger, och rökning, och (e) skrämmande och intensiva scener i denna film den IMDb föräldrar handledningen för denna film. Föräldrar Guide for The stuga i skogen kan hittas här.


Var kan jag hitta den officiella webbplatsen för denna film?

Den officiella webbplatsen av filmen kan hittas här.


Finns det en extra scen efter krediter?

Nope.


När används en viss låt i filmen?

Låtar i trailer: unga blod av nakna och FamousI sätta en förbannelse på dig av Marilyn MansonSongs i filmen (i relativa ordning): danas Trosa dans scen – vita knogarna av OK GOLeaving för kabinen – The Sound av SwitchfootJules’ vågar Scene – hon är en verksamhet av Iggy PopJules’ dans scen – önskan av VassyControl rum partyscen – rulle med ändringarna av REO SpeedwagonPrior poäng – gav upp genom nio tums NailsEnd krediter – senast av Nine Inch Nails


Vad är alla monster i filmen och vad filmerna gör de referera?

Främmande djur – flytande främmande varelse, kan ses i bakgrunden bakom Dana vissa kille som jobbar i bästa köp. Möjlig referens: Sin City. [Inga spel]Killbot – Scorpion-liknande robot med buzzsaws. Generisk referens: hårdvara Bigfoot typ odjuret. Generisk referens: avskyvärda. [Inga spel]Fågelskrämman Folk – humanoider med säckväv masker. Generisk referens: fågelskrämmor. [Bet på av dataarkiv]Sexig häxor – okänt om sett i filmen. Generisk referens: The Craft. [Bet på av Arkiv]Snögubbe – okänd referens sett på betting styrelse. Möjlig referens: Jack Frost. [Bet på av Communications]Sugar Plum Fairy aka Ballerina Dentata – unik skapelse av speldosa. Lös kors av Black Swan som ett barn med tanden feer från Hellboy II: The Golden Army. Möjlig referens till El laberinto del fauno. [Inga spel]Tvillingar aka Grady döttrar – störande letar tvillingflickor. Särskild hänvisning: The Shining. [Inga spel]Unicorn – magnifik horned equine. Generisk referens: Supernatural: Kavat klarinett Magic menageri (#7.14). (Intressant, jag kan helt förstå varför detta skulle sägas, men denna film gjordes innan att avsnitt av Supernatural.) [Bet på av Engineering]Vampyrer – skallig, klädd gothically humanoider med skarpa öron. Generisk referens: Nosferatu, eine Symphonie des Grauens. [Bet på av Distribution]Varulv – Prominently visas. Generisk referens: The Wolf Man. [satsning på av Finance] häxor – flytande häxa sett zappande soldater. Generisk referens: Darkness Falls. [Bet på verksamhet]Wraiths – olika ethereal spöken sett döda soldater. Generisk referens: 13 spöken. [Inga spel]Zombie Redneck tortyr familj aka Buckners – Main skurkar kallats genom att recitera en Latin besvärjelse i dagboken. En familj av rednecks som håller sig till en religion som dyrkar smärta. Mash-Up zombie, tortyr, svart rum) refererar till Cenobites från Hellraiser. [Satsa på underhåll s twist?

Hela filmens premiss är att det finns gamla gudarna som måste vara blidkade med rituella offer eller kommer de tillbaka för att förstöra världen. Över tiden, kraven för ritual har blivit mer komplexa och variera från samhälle till samhälle. Många länder delta för att säkerställa att en eftergiftspolitik görs i händelse av att andra misslyckas. Filmen följer en okänd organisation som det släpper ett tekniskt avancerade scenario där fem unga vuxna (en hora, en dåre, idrottsutövare, en lärd och en jungfru) skriver i en kontrollerad miljö och en av offras för gamle. Offren måste ange scenariot och välja sitt sätt död på egen hand men är starkt influerade av arbetstagare i hemlighet manipulera dem via subliminal ledtrådar, kemiska förändringar och direkt ingripande.


Vad är ett tecken som Ronald praktikanten håller upp säger?

Instängd i en garderob har Dragonbat min doft skicka hjälp!


Hur mycket sex, våld och svordomar är i denna film?

För detaljerad information om mängder och typer av (a) sex och nakenhet, (b) våld och gore med (c) svordomar, (d) alkohol, droger, och rökning, och (e) skrämmande och intensiva scener i denna film den IMDb föräldrar handledningen för denna film. Föräldrar Guide for The Thing kan hittas här.


Är denna film en nyinspelning av filmen från 1982 ”The Thing”?

Nej. Denna film faktiskt fungerar som en prequel till 1982 filmen The Thing (själv en annan anpassning av John W. Campbell berättelsen som låg till grund för den 1951 klassiska The sak från en annan värld), som filmen Detaljer de händelser som ägde rum i norska lägret från den filmen. Enligt med manusförfattaren var omsorgsfull vård man försäkra att prequel tar hänsyn till alla detaljer om norrmännen och deras läger som sett i den ursprungliga filmen. Filmen slutar även nästan exakt där den ursprungliga filmen börjar.


Varför de ger det samma titel som 1982 filmen?

Anledningen till filmen har samma titel som den första filmen är eftersom filmmakarna kände att lägga till en underrubrik som The Thing: börjar, The Thing: ursprung och så vidare, lät inte som vördnadsfull som bara namnge det The Thing. Om du tittar upp någon av de föreslagna och befintliga sak har de alla The Thing som deras titel.


Hur många forskare är på norska lägret i Thule?

Totalt 15. Det finns en dansk person som är Dr Sander Halvorson (Ulrich Thomsen), amerikanerna inkluderar hans Forskningsassistent Adam Finch (Eric Christian Olsen), paleontolog Kate Lloyd (Mary Elizabeth Winstead), Sam Carter (Joel Edgerton), Griggs (Paul Braunstein) och Jameson (Adewale Akinnuoye-Agbaje). Norrmännen inkluderar Dr Edvard Wolner (Trond Espen Seim), Olav (Jan Gunnar Røise), Lars (Jørgen Langhelle), Karl (Carsten Bjørnlund), Peder (Stig Henrik Hoff), Henrik (Jo Adrian Haavind) och Jonas (Kristofer Hivju) tillsammans med Colin (Jonathan Walker) som är engelska och Juliette (Kim Bubbs) som är franska, möjligen kanadensisk.


Varför är norrmännen alla talar engelska i den här filmen när två i början av 1982 filmen inte kunde talar engelska?

Kate Lloyd, Sam Carter, Adam Finch, Derek Jameson och Griggs är all American. Juliette är franska och Colin är engelska. Så är det säkert att säga att om de skickas till en norsk bas, det skulle åtminstone vara några norrmän som talade engelska. Norska besättningen verkar består i huvudsak av specialiserade forskare och mekanik (för forskning och teknisk support/transport), och mycket få arbetare (för tunga arbete/tjänst). I filmen är den enda norska karaktär som inte talar engelska Lars. Är att majoriteten av befolkningen i Norge kan tala engelska i viss utsträckning som det huvudsakliga språket lärs ut i skolor är engelska, någon som vill gå in i ett vetenskapligt fält eller något jobb där det är sannolikt de kommer att behöva samarbeta med andra länder som det skulle vara en rättvis bedömning att de redan skulle veta eller välja att lära sig engelska. Lars, att en mekaniker och arbetare av sorterar sannolikt inte skulle behöva lära sig engelska för tjänsteutövningen, men som vi ser i hela filmen, han är fortfarande kunna kommunicera med Kate på en mycket grundläggande nivå som Lars har sannolikt varit utsatt för nog svenska i hela sitt liv för att plocka upp på det, men inte kommunicera ordentligt. Vi ser aldrig om den helikopterpilot, Matias kunde tala engelska som han aldrig får tillfälle på skärmen.


Vad är folkvisa norrmännen sjunga?

Det är en samisk låt som heter Sámiid Ædnan. En version av sången kan hittas här.


Hur exakt The Thing kopiera sitt byte?

Denna film belyser lite mer hur det kopierar dess offer än 1982 filmen. Efter den inledande attacken Kate undersöker ett blodprov i labbet och ser att varje enskild sak cell kommer att angripa cellen närmaste icke-sak, absorberar och replikera det. Således kommer ges rätt mängd tid, en organism helt tas över av det (samtidigt absorberas och dupliceras), en cell i taget. Detta kan verka som det skulle ta lång tid att utföra men anledningen till varför det sker så snabbt är att cellen dubbelarbete är exponentiell. Antar att det tar 1 sekund för inkräktare sak celler att attackera och replikera en cell, nu finns det två sak celler som samtidigt kan attackera två andra närliggande celler, utföra uppgiften i det samma 1 sekund tid. Så inom 5 sekunder har du 65 536 sak celler, sedan 4.3 om 9 kraften i mycket nästa sekund. Men när man tittar på blod bilden, cellen tycktes ta uppemot 10 sekunder per cell. Förutom det cell för cell sättet att dubblera sin värd, tycks från insidan och ut, som också kunna initiera ett fientligt övertagande, där det griper tag i sitt byte med sina tentakler, drar offer mot sig själv och börjar att absorbera offrets kropp helt.


Har The Thing en ”sann form”?

Mest sannolika svaret är ja. Det är dock troligare att varelsen själv inte är någon av de stora, dålig främmande varelser sett hela filmer, men vad som ses när Kate och Adam Visa blod bilden genom mikroskopet. Det är till synes miljoner eller miljarder celler som helt enkelt ta över andra celler och reproducera/replikera dem. Så, The Thing kunde liknas vid en sjukdom, men i en twist, en kännande sjukdom. Det enklaste sättet att uttrycka det är att varje cell av sak är en enskilda levande organism, och som ett kollektiv, de agerar för att garantera överlevnad. MacReady i 1982 filmen sluta till detta också.


Varför det Griggs-som visar sig på helikoptern?

När Kate inser att The Thing kan kopiera sina offer på cellulär nivå, hon körs utanför och försöker flagga ner helikoptern. Jameson försöker övertyga Carter att hålla igång. När Carter beslutar att ta helikoptern ner och landet. Griggs-sak kan ha listat det hade upptäckts eller snart skulle vara. Så det beslutat att prova och assimilera chopper alla ombord kraschar helikoptern så människor hade ingen möjlighet att fly eller möjligen att ha både piloter jämställs så den kunde flyga till säkerhet. Det är också möjligt att Griggs var först bekräftade jämställs mänskliga, det som kontroll över formuläret var mindre exakt än det senare skulle bli genom senare syfte, och Griggs’ tidiga metamorfos var helt enkelt ett resultat av att bristen på kontroll orsakar en härdsmälta av olika slag när man upptäckt ett hot.


Varför verkar det tinget att avslöja sig oftare än 1982 filmen?

Den rimliga förklaringen är att The Thing hade bara tinats i denna film och hade aldrig stött på en människa innan, därför att det inte verkligen vet vad som väntar från dem och eventuellt kände de inte utgör mycket hot. Det var kunna tillgodogöra sig ett par personer tidigt men kände att människor var bästa assimileras av fientligt övertagande. Det var inte förrän det var besegrade upprepade gånger av människor som det insåg organiserade människor kan vara ett allvarligt hot, och det behövde vara mer metodiskt i dess assimilering av dem, mer eller mindre spelar schack med människor, och söndra och erövra dem för att försöka vinna. Detta kan också förklaras med hunden som undgår lägret. Det förblir dolt i hela filmen, kanske tittar oupptäckta, väntar en möjlighet att fly. Naturligtvis, det avveckla flyr i slutet, och man kan säga att det hade lärt sig av de andra varelserna misstag. Vi har ingen aning om hur saker kan kommunicera med varandra, men de har uppenbarligen ett sätt, kanske genom någon form av telepati eller extra sensorisk perception. Så hunden kunde ha förblivit dolda men känt hur andra varelser misslyckades i sina attacker. När hunden nådde det amerikanska lägret, visste det hur det bättre kunde besegra sin motståndare. I området i närheten finns det flera instanser i den här filmen där saken identifieras, och det har inget val utan att avslöja sig och agera. Exempel är i helikoptern (när det vet att det handlar om att bli upptäckt av Kate) och när Edvard’s arm faller bort, och det vet behöver försvara sig från andra människor. I 1982 film, kunde som gå på för en mycket längre tid oupptäckta, men det skulle ytan där samt när det visste det upptäcktes.En annan sak att tänka på är att det helt enkelt avslöja sig själv beror på skärmen oftare. Detta händer vanligtvis när övertagandet inte lyckas eller när det upptäcks. Till exempel det måste har visat sig att Griggs, Juliette och Edvard, men men vi aldrig se detta, att upprätthålla överraskning. Vi ser det som det avslöjar sig till Kate, men Kate flyr och varnar resten; hade som lyckats oupptäckt infektera Kate, som inte skulle ha varit visat för att hemlighålla Kates infektion. Saken hade mycket mer framgångsrik oupptäckta uppköp i den ursprungliga filmen (antagligen för att man lärt sig att vara mer försiktig, som förklarats ovan), som inträffade utanför skärmen som berättande anordning, att hålla publiken gissa om som motiv, metoder och vistelseort. Ta till exempel scenen där hund-sak går in i ett rum med en okänd person skugga på väggen, vilket innebär att som visade sig det och tog över personen.På en mer praktisk not, budget och delstaten specialeffekter 1982 endast tillåtet för en begränsad mängd omvandling scener, var så håller en hel del den sak uppköp off-screen ett effektivt sätt att bevara pengar. 2011 Filmen hade troligen en större budget och utvecklingen i både praktiska specialeffekter och datorgenererade visuella effekter tillåtet beslutsfattare bättre möjligheter att visa det som avslöjar sig själv. Dessutom är 2011 filmen främst riktad till fans av ursprungliga, som är bekant med sak modus operandi och förmåga, så denna prequel behöver inte längre lämna ut en hel del information i syfte att bygga spänning, kan det nu visualisera vad publiken redan vet.


Inte The Thing rip genom dina kläder när det tar du över?

I 1982 filmen komma tecknen över vissa strimlad kläder tillhör människor som förmodligen assimilerades. Men detta är något MacReady teoretiserade, och det kunde aldrig bevisas ett sätt eller annat. Det är fullt möjligt att detta var något The Thing behövde inte göra men var något man gjorde för att skapa vilseledning som det gjorde med MacReady, Rama in honom att assimileras när, i verkligheten, han var fortfarande mänsklig. Det var ett annat par mystiska strimlad långkalsonger som Nauls finner, men vi reda aldrig på som de tillhörde. I denna film, det fanns bevis för människor att vara jämställda men inga strimlad kläder hittades någonsin. Det är helt möjligt folk assimilerades och kläderna avyttrades helt enkelt. Vi vet att en person assimilerades i en duschkabin, så det är sannolikt de var nakna vid tiden för assimilering och saken helt enkelt klädde när det var färdigt. Vi ser att när Henrik attackerades, han var som absorberas till varelsen, detta är sannolikt där det helt enkelt skulle kasta kläderna i stället för rippning genom dem. Som vi såg i filmen 1982, Blair-saken angriper Garry och bara sticker handen i Garrys ansikte och obligationer med honom fullständigt, inte behöva slita genom sina kläder. Så står det att hävda att om The Thing måste tillgodogöra sig någon mycket snabbt, det kan svälja personen helt så att säga och sedan spotta ut vad det kan inte kopiera som kläder. Om varelsen assimilerar på cellulär nivå eller genom limning inte skulle det behöva rippa genom offrets kläder.


Varför var den norska basen utrustad med eldkastare?

Som snickare filmen står det faktiska resonerar aldrig. Ett troligt skäl vore dock att värmen en eldkastare skapar är kapabel att smältande is snabbt. Eldkastare kunde också användas för att bränna någon skräp eller ens mänskligt avfall. I verkliga livet håller vissa forskning baser faktiskt eldkastare för detta ändamål.


Varför Edvard-sak slå samman med Finch?

Det finns två teorier om detta: * eftersom det var kritiskt skadad och behövs någon form av ”liv-stöd”. Kom ihåg att Edvard var mycket nära explosionen av Peders flamethrower, att få den full blast av shockwave. Det verkar som det som verkliga svaghet är stora explossions (visade sig vara som MacReady skickar Palmer-sak med en explosiv i 1982 filmen) och förklaras genom att hävda att de stora effekterna av en explosion kan också skada dem tillräckligt på cellulär nivå, och Edvard-sak uppenbarligen försvagas fram till den punkt där det bokstavligen faller sönder av armarna, och kan endast effektivt försvara sig med en tentakel odlas för detta ändamål. Senare, ser det för mer vävnad att reparera sig själv för att upprätthålla värdens kropp vid liv. Finchs kropp fungera som en ”transplantation”, inte olikt en bit hud som är transplanteras för att ta över fungera av skadad hud. Detta skulle innebära att det är faktiskt en desease expanderar, över teorin att det är sentient.* eftersom det förbereder sig för att kämpa mer visciously. Även Edvard är en sak på den tiden, och saker är mycket tålig, är de inte oövervinnerlig. Efter att ha sett att människor hade nog eld att slå tillbaka, och i ett desperat försök, Edvard-sak de fäster sina armar för att expandera sig själv i territorium (liknande 1982 filmen Spider-huvudet), medan huvuddelen letar efter mer vävnad, att hitta det i Finch och säkringar ansikten med honom (och senare hela kroppen). När processen är klar, börjar Split-Face slå tillbaka, på alla möjliga sätt. Detta kan vara en intressant parallell med hur Blair-sak i 1982 filmen tvingade sin hand i Garrys mun, och också smält med sin kropp för att bli mycket större och starkare. Tydligen är detta något sak kan göra när det känns allvarligt hotade och måste engagera sig i direkt strid, i stället för att gömma sig, visar en kännande väsen över en bara biologiska kamp för överlevnad.


Vad är konstigt-enheten som Kate ser inne i utrymme fartyget innan det Sander-som angriper henne?

Direktör Matthijs van Heijningen har sagt på sin facebook fansite som Kate ursprungligen upptäckte kroppen av olycksaliga piloten av fartyget hänger där. Dock efter test filmvisningar, denna idé var veto av studio och ”Tetris-liknande struktur” var animerade och över piloten. Enheten kan representera strömkällan för fartyget, eftersom medan det är verksamt, fartyget är också driver upp; och när Kate blåser upp den Sander-sak, det står intill enheten, förstöra den, och fartyget omedelbart stängs. Alternativt, är det någon form av kartläggning enhet. Den består av kuber som bildar ändra fläckar av gult och blått, som kan representera oceaner och kontinenter. Så att enheten kan vara att göra en genomsökning av jorden och rita en tredimensionell karta över det, så att saken kan besluta om dess nästa destination. Final cut förklaras det helt enkelt aldrig.


Varför dödar Colin själv?

När Edvard-sak avslöjar sig själv och börjar attackera människor, de flesta grupp scatter och Colin blir avskilt från resten. Han låser sig i ett kontrollrum och vi ser inte honom förrän alldeles i slutet av filmen när vi ser hans frusna kropp gripande en rakkniv och halsen är uppskurna. En borttagen scen tillgänglig på DVD och Bluray avslöjar att Colin var ett hörn av en av de Arm-saker som lösgjort sig från Edvard-sak. Colin beslutat att avsluta sitt liv på sina egna villkor, och välja en snabb död snarare än långsam smärtsam död Arm-sak skulle troligen ge honom (se vad som hände med Jonas). Direktör Matthijs van Heijningen sade Colins död scen filmades, men var kvar av huvudfilmen eftersom det tog fokus från Carter och Kate.


Vilka är tecknen öden?

I ordning: Henrik: upptäcker där det nyligen tinade ut som gömde sig; Som avfyrar en av sina tentakler på honom, impaling honom genom hans bröst och sprutning hans blod över Olav. Som då drar Henrik kroppen i sig själv och börjar assimilera honom innan som brann av gruppen.Griggs: Griggs uppenbarar sig som en sak på helikoptern.Olav: efter att besprutas i ansiktet med infekterat blod; Olav blir mycket sjuk. Fruktade han är drabbade med några utländska sjukdom, besluta Carter, Jameson och Griggs att evac honom en medicinsk station i helikoptern. När Kate försöker flagga ner helikoptern, Griggs uppenbarar sig som en sak och attacker Olav. Den sista som vi ser är helikoptern kraschar.Juliette: Leder Kate till ett rum där en uppsättning nycklar ska lagras. Att vara avskilt, avslöjar Juliette sig själv som en sak för att försöka tillgodogöra sig Kate. Men Kate flyr och Lars bränner Juliette-sak med en eldkastare.Karl: Som Kate är jagad av Juliette-sak, Karl går ut i hallen att se vad uppståndelsen handlar om. Juliette-sak spetsar Karl i bröstet och börjar att assimilera honom innan Lars bränner henne med en eldkastare. När Juliet-sak behandlas, finns det en borttagen scen där gruppen gå tillbaka till hantera Karls kropp. De finner han hade flyttat till ett annat rum och var ca 90% åter animerade innan Lars brann honom. Gruppen ta hans och Julias organ utanför och bränna dem helt.Peder: Stående med en eldkastare mot Carter och Jameson som han misstänker är saker; Edvard försöker övertyga honom att döda dem, när han blickar över på Edvard, Jameson skjuter honom i huvudet dödar honom omedelbart. Jameson också punkterade napalm tanken på den eldkastare som exploderar skadar Edvard.Edvard: till synes skadades i en explosion, han dras in i gillestugan när hans arm lossnar och han visar sig vara en Thing.Jonas: medan du drar den skadade Edvard tillbaka till gillestugan; Edvard’s arm lossnar, kryper upp Jonas arm, och spärrarna på hans ansikte att starta assimilera honom mycket långsamt. Kate facklor Jonas för att avsluta sitt lidande.Adam: Edvard-sak spetsar Adam i magen, vilket verkar orsaka någon form av förlamning. Edvard-sak sedan fastställs bredvid Adam och börjar band med honom. Adams kropp absorberas, och hans ansikte melds med Edvards återstående visage. Edvard-sak och Adam har nu blivit Splitface. Splitface är bränd av Kate och förmodligen dödat. I filmen 1982 upptäcka MacReady och koppar den förkolnade förblir och föra den tillbaka till sin bas där man angriper Bennings och sedan slutligen avyttras för gott av de amerikanska överlevandearna.Jameson: Knivhuggen genom lungan av en av Edvard-sak tentakler. Han verkar att drunkna i sitt eget blod. Kate bränner sedan hans kropp med en eldkastare för han inte var smittad.Sander: Attackerad, dödas och assimilerat av Splitface. Sander-sak förstörs när Kate kastar en termit granat i dess mun.Carter: bränd av Kate med eldkastare när hon insåg att han var en Thing.Kate: antingen frös ihjäl i snö katt eller gjorde det till den ryska forskningsbasen som nämndes tidigare i prequel. En Frans är möjligen att hon hade blivit smittade på främmande fartyget och håller på att bli assimilerade och valde att bara sitta där och vänta ut det. Hittills har ingen av dessa teorier har stabilt bekräftade eller krossat.Colin: Begår självmord genom att skära bort sin egen hals och handleder med en rakkniv, möjligen av rädsla eller paranoia.Lars: Överlever händelserna i filmen. Morgonen efter händelserna han möts av Matias och de två jaga efter hund-sak. Avsedd att vara tecknet i början av 1982 filmen som går efter granat och blåser upp tillsammans med chopperMatias (helikopterpilot): anländer på morgonen efter händelserna, där han möts av Lars på förstörda lägret. De två jaga efter hund-sak. Avsedd att vara den karaktär som blir skjuten av Gary i 1982 filmen.


När assimilerades varje person?

Mycket som den ursprungliga filmen, det finns inget sätt att verkligen berätta som assimilerades och när. Alla är bästa uppskattningar.Griggs assimilerades förmodligen av nyligen flydde sak när han gick ut för att få drycker från amerikanska helikoptern. Juliette kan ha assimilerats efter att ha granskat resterna av Henrik-sak. När Juliette slut skrivsalen, är den första personen som hon driver i Griggs. Se möjlighet, kanske Griggs-sak har följt henne till badrummet där han jämställs henne. Som ett resultat, kan blodet i duschen och tänder fyllningarna ha tillhört Juliette. Även om detta vore fallet, skulle både mänskliga-saker har haft gott om tid att rensa upp bevis (blod och fyllningar) i badrummet innan helikoptern lämnade på morgonen, vilket innebär att denna assimilering var klar hastigt med ingen tid att städa, möjligen för att assimilera Griggs snabbt innan helikoptern kvar, så att saken kunde nå civilisation.Ett annat möjligt resultat är att Juliette assimilerades långsamt på cellulär nivå från inom, och hennes sjukdom (förment illamående över att se Henrik-sak återstår) var verkligen ett tecken på hennes assimilering snabbare från inom hennes kropp. Hon sprang till badrummet, där fullständig assimilation kan ha ägt rum. Dock varken film ger oss en slutgiltig exempel på denna typ av assimilation–den enda sorten som någonsin porträtterats på skärmen är snabb och våldsam–även om båda filmerna antyder att detta är möjligt.I fråga om att när Edvard assimilerades potentiellt, är den glömda komponenten hunden. Hunden var en av de tidigaste infekterade och sedan inte ses förrän i slutet. Det är möjligt att samtidigt som hunden roaming runt basen, det jämställs Edvard och Edvard-sak återvände sedan till gruppen, medan hunden förblev dold till slutet av filmen. Hundens kennel är också den första instansen visas i filmen en assimilationsprincip äger rum (hål i både väggen och bur, och blod över). Det innebär att hunden är också en möjlig assimilator av antingen Griggs eller Juliette.As för Carter, han och Kate skildes under en längre tid samtidigt på den sak rymdskepp, ger Sander-sak gott om tid att komma till honom. Detta inträffade utanför skärmen, förmodligen strax efter Carter vänder sig eftersom han hör något.


Vad händer med Lars och Matias helikopterpilot?

Detta är besvarad i början av John Carpenters The Thing. Lars och Matias föra hunden till USA utpost 31 lägret, flera kilometer från norska lägret. Lars skytte på hunden ger uppmärksamhet av medlemmarna i lägret, där de landar helikoptern att föra hunden på foten. Lars försöker kasta en granat, men det av misstag glider ur handen och landar bredvid helikoptern. och han försöker frenetiskt gräva ur snön för att rädda helikoptern. Granaten exploderar, döda honom och förstör deras helikopter. Hunden hoppar upp på Bennings, en av de amerikanska lägret medlemmar hoppas att Matias inte skulle skjuta på det med en människa i skottlinjen. Matias försöker varna dem att hunden är faktiskt inte en hund, men ser hur han inte kan tala engelska och amerikanerna inte talar norska, detta var meningslöst. Slutligen Matias ger upp och fortsätter skjuta på hunden och såra Bennings i processen. Vid denna punkt, Garry, lägrets station manager, svarar med dödligt våld och skjuter Matias genom ögat, döda honom omedelbart. Det amerikanska laget lägger senare hunden till sina egna, inställning till motion en kedja av händelser liknande dem som sett denna film.


Hur denna film slips i till 1982 film?

Berättelsen fokuserar på norska lägret som besöks av MacReady och koppar. Det finns ett antal berättelse element som direkt hänvisar till John Carpenters 1982 film, som (i ordning som de visas i filmen):-Mac och koppar hitta jätte block av is där varelsen fanns från början. Blair senare ser på en bild av norrmännen poserar stolt med nyligen erhållna blocket (även om detta sker utanför skärmen i denna film, vi ser bara norrmännen återvända till basen med block av is).-vad Blair teoretiserade i en rå datoranimation i 1982 film, visuellt bekräftas här när Kate och Adam ser på Henriks blodprov: det som celler infektera värdcellerna och sedan ta på utseendet på värdens celler. – MacReady och koppar också hitta två andra brända lik, ligger några meter från Splitface. Detta är troligen resterna av Juliette och Karl, som brändes efter Juliette-sak försökte attackera Kate men avvecklas impaling Karl. – The Edvard/Finch-sak alias Splitface är varelsen som MacReady och koppar hitta utanför brann i snön. Splitface senare assimilerar Bennings, en annan medlem av team innan det slutgiltigt bortskaffas fullständigt.-Carter pinnar en blodig yxa i en dörr och lämnar det där. Detta är den dörr som Mac tvingar öppen medan du utforskar ruinerna av basen; yxan är fortfarande i där. – Colin begår självmord genom att skära sina handleder och hals. Vid sökning basen och in dörren med yxan i det, finner Mac och koppar Colins frysta kroppen i rummet bakom den.-den värme blast från rymdskeppets motorer smälta taket på ice cavern, lämnar öppna kratern som Norris, Palmer och Mac upptäcker, även om detta verkar mot vad verkar händer i 1982 filmen, som norska banden antytt att termitreaktion avgifter hade använts att göra hålet. Men man kan säga att termitreaktion avgifterna användes för att skapa tillgång grottan brukade få till fartyget i denna film. – slutet av filmen ser Lars och Matias jaga efter den hund-sak i helikoptern och skjuter på det med ett gevär, leder direkt in i öppningen av filmens 1982. Att notera är att deras utseende och som av helikoptern är mestadels identiska.-vi ser Jonas gå runt lägret med en videokamera som dokumenterar deras upptäckt. Amerikanerna komma över alla denna videofilmer i 1982 filmen.


Finns det också icke-berättelse hänvisningar till 1982 filmen?

Det finns några hyllningar till de ursprungliga filmer som fans kan känna igen:-filmen öppnas med texten ”Antarktis, vintern 1982″ på skärmen. Originalet hade en titel kort med exakt samma text efter prologen. Filmens titel sig brännskador in i skärmen, precis som i den ursprungliga, som i sin tur kan ha varit en hänvisning till öppning titlarna på The Thing från en annan värld. – de fossiliserade bära som Kate undersöker i början ser anmärkningsvärt som hund-sak från den ursprungliga filmen. – blodprov från den ursprungliga filmen nämns, men som utrustning förstörs vid ett tillfälle, karaktärerna föreställa av en rå ”tänder fyllningar” testa som ett sätt att identifiera den sak. – När du slår upp, fartygets utrymme utanför visar den blå skimrande effekt som sågs också när fartyget kraschade i öppningar scenen i 1982 film. – inuti det som fartyget, konstiga enheten ses av Kate innan Sander-saken angriper henne, kan vara en hyllning till den lågupplöst datorsimulering Blair gjorde i 1982 filmen av den sak celler tar över och imitera hund celler. – den musik som spelas i slutet scen under eftertexterna är den samma musik i filmen 1982 när norrmännen i helikopter jakt för hunden (vilket är logiskt, eftersom dessa scener kompletterar varandra).-scenen där det sårada Edvard-som angriper alla i rec rummet är mycket lik 1982 filmen; eldkastare att snabbt sända varelsen bilköer på användaren så att varelsen att attackera ett fåtal personer. Också hur Jonas sänds påminner mycket om hur det gick i den 1982 film. – i en raderad scen, Colin och Edvard försöker ringa till en med-evac för Olav. Edvard berättar Colin försöka ringa den amerikanska basen. Colin säger amerikanska utpost 31…


Hur slutar filmen?

Stil och ton av 1982-versionen har den ett relativt dyster och tvetydiga slut. Filmen slutar med Kate och Carter bedriver Sander-saken till spaceshipen begravd i isen. De klättra ombord och fartygets börjar driva upp. Kate vindar upp faller in i fartyget som skiljer henne från Carter. Samtidigt försöker hitta en väg ut, Kate konfronteras av Sander-sak och hon kastar en termit granat i sin mun som spränger, och dödar den Sander-sak. Precis som detta händer, Carter visas med eldkastare och två av dem fly tunneln och ange snö katten. Kate tar eldkastare från honom och säger att hon ska sätta det i ryggen. Kate säger sedan att Carter att anledningen till att hon visste Carter var mänskliga innan var var hans örhängen, som nu var saknas. Han försöker övertyga henne om hon hade fel, men Kate skjuter honom med eldkastare och vi hör de plågade skrik av sak. Kate får sedan i en annan snö-katt och sedan börja krediterna rullande. Under krediter ser vi norskan helikopter och pilot anländer till nära-förstörde basen att hitta Lars. Sedan hunden som assimilerades tidigt i filmen ses flyr från platsen och så Lars och helikopter pilot fullfölja det och Lars börjar skjuta på den. Då slutar filmen, signalerar början av John Carpenters The Thing.


Vad hände med Lars mellan när han attackerades och när han hittades i slutet?

Exakt vad som gick under Lars konfrontation med lotsar lämnas avsiktligt tvetydig. Lars verkade ha varit överväldigad när han attackerades, lämnar tre möjligheter om vad som hände efteråt. (1) Lars blev utslagen av Carter och Jameson, i vilket fall de tog eldkastare från honom, och han vaknade någon gång senare. (2) När Lars anfölls han togs med överraskning och inte kan reagera ordentligt, så Carter och Jameson tog eldkastare med våld. Efter denna tidpunkt tänkte Lars han skulle vara en primära misstänkte (som Carter och Jameson båda var, och man trodde Lars var död, honom visar igen kunde misstolkas som honom smitta). Nästa morgon var det tydligt att han var ensam i botten, därav anledningen till att han var villig att komma ut. (3) En kombination av båda. Lars var ursprungligen utslagen och hade sin eldkastare tagit, men sedan återfick medvetandet och förblev dold.Detta gör emellertid ta upp frågan om varför sak inte försöka attackera den isolerade och eventuellt sårbara Lars. Det finns tre teorier mot detta: 1. Som drog slutsatsen att eftersom han hade varit ensam i så lång tid, kunde han lätt dra misstanke (detta har föreslagits som en orsak till teorin att det dödade Fuchs i 1982 filmen). Resten av laget trodde han hade dödats, och Carter och Jameson var båda primära misstänkta, så om han dök upp efter tydligen dör, de lätt kunde misstänker att de två piloterna hade smittat honom. På grund av detta, det kan vara att det bara inte ännu såg behovet av att infektera Lars när han skulle misstänkas i hög grad, och senare såg bara en fördel i att ta över en isolerad offer (nämligen Blair). 2. Det kanske har sett andra människor som en högre prioritet på grund av att ett större hot på gång. Förutsatt att Lars slogs ut, skulle det inte ha funnits något han kunde göra för att förstöra den. Men Kate, Carter och vad lite var vänster om expeditionen gjorde fortfarande har möjlighet att förstöra det, så det gjorde praktisk sak och gick efter dem först, i vilket fall det skulle har attackerat Lars när det omedelbara hotet var ur way.3. Det kan helt enkelt ha haft någon lätt möjlighet att smitta Lars. Som efter Carter och Jameson attack Lars, är detta i grunden när alla helvetet bryter lös och Edvard-Finch-sak (Splitface) och Sander-sak är på offensiven i slutet av filmen. Hela tiden var Lars någonstans utanför det huvudsakliga komplexet. Han måste ha återfått medvetandet och förmodligen låst sig i, beväpnad med en pistol. Hund-det, som var fortfarande någonstans i basen, förmodligen visste att Lars var extremt paranoid och mycket hård till bakhåll. Att veta det var den enda sak kvar (eftersom Edvard-sak inte hade återvänt), hund-sak beslutade att inte ta några fler chanser med norrmännen, lämnar basen och prova med en ny uppsättning av offren.


Var denna film en ”bomb” i kassan?

Ja. Det debuterade på #3 på USA biljettkassan och endast räknats nära $17,000,000.00 USD inom landet. Med dess breda brutto världen ingår filmen gjorde $27,428,670.00 totalt på en budget på cirka $35,000,000. Medan John Carpenters film ansågs en bomb, var det åtminstone kunna göra sin budget tillbaka. Några faktorer som kan ha bidragit till filmens dåliga resultat var bristen på marknadsföring. Inte tillräckligt var känt om filmen till den allmänna publiken att väcka deras intresse nog att gå och se den. Universal tycktes vara förlitar sig enbart på die hard fans av John Carpenters film att ge denna film ett stort vända ut. Denna film rönt allmänt negativa recensioner, som sannolikt bidragit till dödar intresset för den allmänna publiken. Även har dessa dagar, R-rankade filmer ofta svårt att tjäna pengar som inte så många människor får köpa biljetter till den. Hade det varit rated PG-13, skulle det sannolikt har samlat ett större valdeltagande men i processen angered fans av John Carpenters som förväntar sig en R betyg.En annan teori av filmer dålig prestanda är titeln. Många fans av snickare filmen misstog denna film som en remake på grund av att de båda har samma titlar. Även om denna film inte är helt klart en remake, de flesta skräck fans verkar förakta någon form av en remake, och detta var inget undantag.En annan bra utgångspunkt att nämna vore gjutna. Medan många snickare fans gillade det faktum att många av skådespelarna var norska, ingen av skådespelarna i filmen, även de amerikanska tecken, var mycket väl kända. Mary Elizabeth Winstead mest inkomstbringande filmen är Final Destination 3, vilket bara gjorde 107 miljoner över hela världen. Det är för närvarande Joel Edgerton mest inkomstbringande inte inklusive hans mindre roll i Star Wars episoder II och III, och The Warrior släpptes inte i USA på filmer release. Majoriteten av återstående skådespelare i filmen hade bara varit mindre roller i större filmer, medverkade i TV eller oberoende filmer eller filmer bara populära i de skandinaviska länderna.Slutligen skulle vara en viktig faktor i denna films dåliga resultat utsläpp. Filmen släpptes inom samma tri-helgen som Paranormal Activity 3, Real Steel, de tre musketörerna, Footloose och The Ides av mars, några av de mest efterlängtade filmerna från 2011 (Ides är bara andra filmen förutom The Thing som var rated R). Att inte nämna, var The Things release-datum i Amerika, Kanada och Frankrike 14 oktober. Men i flera länder som Förenade kungariket, Spanien, Tyskland, Mexico och Indien släpptes filmen den 2 December. Det är mycket vanligt att släppa filmer vid olika tillfällen över hela världen, men oftast tidsrymd mellan en filmer release i Amerika till Storbritannien är oftast 2 eller 3 veckor. 14 Oktober till den 2: a December var över 12 veckor, och inom den tiden, filmen kan ses på piratkopierade DVD eller online. Filmen räknats endast 1,9 miljoner den 2 December som resultat.


Finns det någon kontinuitet fel mellan denna film och 1982 filmen?

Det finns några, men vissa kan ha off-kamera förklaringar. Obs: mindre kontinuitet som de aktörer som söker annorlunda än de i förra filmen eller liknande kontakter visas inte. Eftersom det finns nästan en 30 år klyftan mellan filmer och dessa är inte fel så att säga.-det tydligaste och mest kontroversiella fel kommer med Lars och helikopterpilot Matias i 1982 filmen. I den ursprungliga filmen du se passagerare med gevär, han har en jacka som har en päls fodrad huva på, när helikoptern landar, vi skär till folket på det amerikanska lägret kommit ut för att se vad all uppståndelse handlade om. När det skär tillbaka till skott av helikoptern, nu ser vi piloten avslutar helikoptern från pilotens dörr men han nu bär geväret. Passageraren, som hade päls fodrad huven på sin jacka går till sidan av helikoptern att greppa granater. I denna film men Lars är klädd som mannen som blev skjuten, och ingen av männen hade en päls fodrad huva på deras jacka. – i filmens 1982 när amerikanerna undersöker den förstörda norska chopper, Mac säger han räknat 15 burkar av fotogen. Men i denna film, verkar inte det finnas någon anledning för helikoptern skall genomföra alla att fotogen. Dock kan det vara bekvämt att helikoptern råkade har ett fall av termitreaktion granater och 15 burkar av fotogen på den, men vi är aldrig visat att den inte har dem ombord. De nämnde även helikoptern var off som tankade så kanske det föra tillbaka burkar av fotogen för generatorer och lampor och så vidare. Också, i filmen vi inte visat Lars sätta granater på helikoptern men det är en förlängd scen på blu-ray där han ses detta.-i 1982 film, amerikanerna titta på videofilmer av norrmännen med termit avgifter blåsa upp isen. Medan det var underförstått att de gjorde det att blåsa öppna kratern amerikanerna senare hitta som utsatt toppen av utrymme fartyget, är det också möjligt användes för att blåsa öppen tillgång grottan norrmännen ses med i denna film. (vi visas kratern för spaceshipen av fartygets motorer skjuter upp och börjar ta fart. Smälter isen och föra den till ytan).-När amerikanerna hittar Colins kropp i filmen 1982, hade halsen högg en löjlig bit av köttet som saknas från den. Till att var han nära halshuggning. I denna film ser såret mycket mer ut som ett enkelt djupa snitt. I båda filmerna är det underförstått att han högg sin egen hals (och möjligen hans handleder också) denna förändring var sannolikt gjort för realism som någon sannolikt inte skulle kunna avskurna nästan av sitt eget huvud med en rakkniv. – i den här filmen, i slutet ser vi minst en snö katt kvar på platsen för var rymdskeppet. I 1982 filmen, när amerikanerna resa till området och hitta fartyget, se de aldrig en snö katt där. Det finns två möjligheter; Antingen de såg snö katten, men betalade den inget sinne eftersom de tänkte att det var övergiven på grund av norrmännen arbetar i området och sedan helvetet bröt lös för dem eller amerikanerna närmade sig fartyget från en helt annan vinkel så att de aldrig skulle ha sett snö katten som det var bakom en stor kulle av is där fartyget hölls. Det senare verkar mest sannolikt som ett rymdskepp skulle sannolikt uppta en uppmärksamhet mer än en snö cat.-när Mac- och koppar hittar de brända resterna av splitface i 1982 filmen, där några burkar av fotogen om bredvid pyrande liket. I denna film ANTÄNDAS Splitface med en eldkastare, skickade kraschar genom en vägg där det tydligen dör utanför. Detta är det sista vi ser av varelsen i denna film. Dock se hur det inte var helt död i 1982 filmen, går det Lars, medan gömmer sig, såg varelsen börjar få upp och flytta runt och så han tog tag lite fotogen och doused varelsen och avslutade det. En annan möjlighet är att fotogen burkar användes att släck Karl och Julias organ eftersom deras kvarlevor hittades inte 10 meter från Splitface. – i filmens 1982, koppar säger det finns totalt 10 personer stationerade på norska lägret, men i denna film finns det 15 personer. Detta är faktiskt inte en kontinuitet fel. Om man ser på de faktiskt stationerad på lägret; Vi har Edvard, Lars, Jonas, Peder, Colin, Juliette, Matias, Olav, Henrik och Karl. Det är exakt tio personer. Kate, Carter, Jameson, Griggs, Finch och Sander var alla att besöka lägret.


Finns det några varelser som inte behandlas i denna film?

Det är naturligtvis den tidigare nämnda Olav och Griggs saker ses aldrig har förstörts. Om Carter och Jameson kunde överleva helikopter krasch, kunde sedan verkligen The Thing ha. Det finns också en borttagen scen där Colin är ett hörn i radio rummet av en av de mindre arm-tusenfotingar, som uppmanar honom att begå självmord. Denna varelse är aldrig visat sig vara förstört antingen. Så om det finns hund-sak och melded med det, kan att varelse fortfarande vara i stort. Naturligtvis eftersom denna scen var bort från final cut, det kan inte anses canon och Colins död är kvar tvetydiga. Dessa oklarheter kan användas för att ställa in en uppföljare.


Är det sant att en annan version av filmen var tänkt?

Direktör Matthijs van Heijningen avsett en något annorlunda version av filmen. Den teatraliskt släppta versionen kallas av honom den Tetris Version, på grund av den blå och yelllow tetris-liknande struktur som visas i mitten av fartyget. Den Pilot-versionen är vad van Heijningen verkligen avsett att leverera, men testa filmvisningar och studio beslut föranledde flera förändringar, och den Pilot-versionen bara är en otillgänglig workprint. Som han sade i sin facebook fan-sida: Okej kom ihåg pilotversionen istället för den Tetris versionen. Den Pilot-versionen hade dessa skillnader: * en enterely olika prolog sköts delvis, visar fartyget krascha Antarktis med flit av piloten, som sedan tar sitt eget liv. Senare, lämnar en krympling varelse (vilket innebär kontaminering av sak) fartyget för att försöka döda sig själv också i en isig storm.* prolog med radio signal spårning och sprickbildning is att avslöja fartyget spelas ut differently.* scenen där Sander övertygar Kate att gå till Antarktis inte finns. Istället Adam pratar med Kate i en cafeteria, tydligt fastställt i New York, försöker övertyga henne att göra resan, om att han var bland den grupp som gjorde den första upptäckten och att han inte är tillåtet att tala detaljer. Kate är inte övertygad. Adam påstår att han erbjuder henne en möjlighet att göra något stort, men Kate frågor om han verkligen vet vad det är, som Adam svar han inte. Ovilliga och tveksamt, hon samtycker. Denna scen var faktiskt visas i officiellt outgivna comic-con trailer redigerad av van Heijningen himself.* Sander tal på upptäckten är något längre, tala om hur mänskligheten blir samma tack vare det, aldrig nämner religion, identitet och kultur som främsta ämnen av förändring. Denna ytterligare dialog hörs i den officiellt outgivna comic-con trailer redigerad av van Heijningen himself.* A kort nämna av Sander lider av depression och ångest. Några scener engagera honom titta på sig själv i en spegel och andra talar om hur hans ångest kan gå över top.* flera praktiska effekter för olika saker i den Pilot-versionen var overimposed av CGI i Tetris Version, ändra sin ursprungliga formgivning utöver regissörens ursprungliga plan för CGI efterproduktion. Exempelvis var Julliette förvandling mycket mer tyst och subtle.* filmens sista akten utspelas annorlunda. När Kate vaknar upp i inre av fartyget, börjar hon gå tills vilse, att hitta flera främmande kroppar, några av dem brändes, hälften omvandlas, andra bara slits i bitar. Så småningom får hon i pilotens kammare. I direktören Matthijs van Heijningens egna ord: Kate promenader i detta rum och ser en död pilot hängande. Han var den sista piloten vid liv och Kate ser att han dödade sig själv för sin luftrör var skära (i huvudsak Colin i rymden). Ryggen historien var att denna främmande piloten ras samlade prover från olika planeter. Det var en av dem. Det bröt gratis och dödade alla främmande arter i pod rummet. Piloten dödar sig själv och kraschar fartyget med flit, hoppas att det skulle döda sak. Naturligtvis inte, det klättrar ut och fryser själv. Så tillbaka till Kate. Hon ser den döda piloten och Sander har tagit form av piloten (han har genetiken på grund av sitt rymdskepp slakt fest 100.000 år innan). Sander hörn Kate, som drar sin sista granat och hotar att spränga dem båda. Det ögonblicket Carter körs i och ser vad hon gör och blåser upp det Sander sak bara att övertyga Kate att han är mänsklig. (han i princip har inget val eftersom om han frites Kate med sin eldkastare alla skulle blåsa). Vad du ser på bild är Pilot-Sander-sak att brännas av Carter. Studio inte gillade detta (alltför komplicerat och till viss del var de rätt) så vi hade att förlora backstory och ersatt pilotprojektet med Tetris. De trodde att piloten var inte skrämmande nog, så vi skapade den Sander-sak i sista minuten (som visar tyvärr)… Något hemskt hänt i fartyget. Jag gillade denna idé eftersom det skulle vara norska lägret i rymden. Kate ser pod rummet och en pod att brytas, ger henne ledtrådar vad som hände. Vad inte fungerade var att hon vill hitta Sander och stoppa fartyget från att ta av och fortfarande lösa mysteriet i fartyget. Dessa två energier var i konflikt.


Hur mycket sex, våld och svordomar är i denna film?

För detaljerad information om mängder och typer av (a) sex och nakenhet, (b) våld och gore med (c) svordomar, (d) alkohol, droger, och rökning, och (e) skrämmande och intensiva scener i denna film den IMDb föräldrar handledningen för denna film. Föräldrar Guide för försåtliga kan hittas här.


Är ”Smygande” bygger på en bok?

Nej. Försåtliga är baserad på ett originalmanus av australiska manusförfattare Leigh Whannell. Smygande 2 är för närvarande under utveckling och kommer att släppas under 2013.


Vad betyder titeln?

De illvilliga personer sägs ha en ”lömska agenda”. I detta sammanhang smygande innebär att de börjar långsamt men successivt blir mer och mer olycksbådande. Lömska och försåtliga är synonymer.


Vad är ”Smygande”?

Åtta-åriga Dalton Lambert (Ty Simpkins) glider plötsligt och oförklarligt in i koma. När hans föräldrar, Renai (Rose Byrne) och Josh (Patrick Wilson) får inga svar från läkarkåren vänder de sig till spiritist Elise Reiner (Lin Shaye) som säger att Dalton har astral projiceras för långt in i andra dimensioner och att hans Ande är nu instängd i en plats som kallas ”vidare”. Under tiden, en demon med ”eld på hans ansikte” och flera spöken tävlar för en chans att inneha den tomma skalet av Daltons kropp.


Hur slutar filmen?

Josh finner Dalton och börjar leta efter en väg ut ur den ytterligare och styrs av ljudet av Renai röst. Längs vägen, han möter upp med den gamla kvinnan och konfronterar henne, tala om för henne att komma bort från honom. Som hon når ut till honom, vaknar Josh från sin projektion och Dalton ur sin koma. Senare, medan Dalton grisar i köket äta spaghetti, samlar Josh upp den gamla bilder på sig själv, har för avsikt att avyttra dem. Som han överlämnar dem till Elise, Elise tittar på hans händer och ser att de är morrade och rynkig, som en gammal kvinnas händer. Hon fäster snabbt en bild av Josh med sin digitalkamera, orsakar Josh att gå in i ett raseri och strypa henne. Höra Josh skrikande, Renai går för att se vad som är fel. Hon är förskräckta över att hitta Elise döda. Renai tittar in Elise kameran och ser ett foto av den gamla kvinnan som har Joshs kropp. I den sista scenen, är Josh hört säger att Renai, ”Jag är här.” Renai vänder sig inför honom och flämtar.


Hur mycket sex, våld och svordomar är i denna film?

För detaljerad information om mängder och typer av (a) sex och nakenhet, (b) våld och gore med (c) svordomar, (d) alkohol, droger, och rökning, och (e) skrämmande och intensiva scener i denna film den IMDb föräldrar handledningen för denna film. Guiden föräldrar för Apollo 18 kan hittas här.


Är ”Apollo 18″ bygger på en bok?

Nej. Apollo 18 är baserad på ett manus av Brian Miller. Filmen är inspelad i ”hittade footage” stil, som upptäckte filmen förmodligen kvar av saknas eller döda tecken.


Är denna film verklig?

Nej. Det är bara skjuten för att se verkliga. Det är en normal skriptade film, liknar The Blair Witch Project (1999) eller Paranormal aktivitet (2007). Den enda verkliga aspekten är att några arkivbilder från NASA tidigare Apollo uppdrag används i några sekvenser. I slutet av krediterna har det också en ansvarsfriskrivning.


Har Ryssland verkligen en lunar lander?

Ja, det kallas Lunniy korabl (LK, för kort), utvecklades i slutet av 1960 och testade tre gånger från 1970 till 1971. På grund av flera N1 raketuppskjutningar användes LK aldrig för en ordentlig lunar uppdrag. Intressant nog LK var ursprungligen avsedd att styras solo, men det kunde rymma en besättning på två kosmonauter.


Var det någonsin verkligen en Apollo 18?

När Apollo-programmet började, fanns det planer på en Apollo 18, 19 Apollo och Apollo 20 uppdrag att landa på månen. Dessa ställdes in 1970, och hårdvara byggd för dessa uppdrag var skrotas, repurposed eller doneras till museer. Vissa källor hänvisar till Apollo-Sojuz-testprojekt som Apollo 18, som var en orbital dockning övning och inte en lunar uppdrag.


Hur mycket sex, våld och svordomar är i denna film?

För detaljerad information om mängder och typer av (a) sex och nakenhet, (b) våld och gore med (c) svordomar, (d) alkohol, droger, och rökning, och (e) skrämmande och intensiva scener i denna film den IMDb föräldrar handledningen för denna film. Föräldrar Guide för Psycho kan hittas här.


Är ”Psycho” baserad på en roman?

Ja, Psycho utgår 1959 romanen med samma namn av den amerikanske författaren Robert Bloch (1917-1994), som i sin tur var inspirerad av brotten av Wisconsin mördaren Ed Gein.


Hur fungerar den nya början?


 • Kategori: Fasa
 • Titer ursprungliga: Scream 3
 • År: 2000
 • Betyg: 5.4 Vote this Post up Vote this Post down
 • Direktör: Wes Craven
 • Skådespelare: David Arquette; Courteney Cox; Neve Campbell
 • Varaktighet: 116 min
 • Land: USA
 • Språk: Engelska
 • Frigöra: 22 Juni 2000 (Tyskland)
 • Budget: $40.000.000 (beräknad)
 • Ouvert helgen: $34,713,342 (USA) (6 februari 2000) (3467 skärmar)
 • Råa: $161,830,000 (Worldwide)
 • Visningar: 5

Senaste inlägg

 1. Du kan inte lura en ärlig Man

  Kategori: Komedi      Visningar: 5

  Larson E. Whipsnade körs en krasslig cirkus som är ständigt i skuld. Hans artister ge honom ingenting men problem, särskilt Edgar Bergen och Charlie McCarthy. Under tiden, Whipsnade's son och dotter, Phineas och Vicky, delta i en posh college. Vicky vänder ner sin ohyfsad men rika friare Roger Bel-Goodie, men ändrar sitt sinne när hon lär sig för sin fars ekonomiska bekymmer. Kommer Vicky gifta sig för pengar eller ge efter för ventriloqual charm Edgar Bergen? Whipsnade's Circus Giganticus gör .. Fortsätt läsa

 2. Andra

  Kategori: Komedi      Visningar: 5

  När du använder ett Bed and Breakfast är det bättre att vara gift? Eller är det? Clara finner att maken fiktiva kan kosta henne hennes livs kärlek. Hennes första gäst, Rick, är vacker, söt och enkel men han tycker att hon är gift. Clara vet inte hur berätta för honom att hon egentligen inte är gift, och efter att ha kört in i hennes "man" med sin manliga älskare, Rick inte vet hur att berätta för henne att hennes man är gay och fusk på henne. Andra är hysteriska romp där kärleken checkar in och.. Fortsätt läsa

 3. Monte Carlo

  Kategori: Äventyr      Visningar: 5

  En ung kvinna, hennes spänd steg-syster och hennes bästa vän använda sina besparingar för en efterlängtade drömresa till Paris, som visar sig vara en stor besvikelse. När de beslutar att ta en paus från deras usel tour och anka i lobbyn på ett lyxhotell, är en av dem misstas för en bortskämd brittisk arvtagerska. Innan de får chansen att avslöja sina sanna identiteter är de insvept i missöden under en semester till Monte Carlo istället. Information Vad är skillnaderna mellan de R-Rated och.. Fortsätt läsa

 4. Vänlig övertalning

  Kategori: Drama      Visningar: 5

  Historien om en familj av kväkare i Indiana 1862. Deras religiösa sekt är starkt emot våld och krig. Det är inte lätt för dem att uppfylla reglerna för sin religion i vardagen men när södra trupperna passerar området de är verkliga problem. Bör de slåss, trots deras fredliga attitide? 1862 Leva i södra Indiana, kväkare Jess Birdwell, hans hustru och Minister Eliza, sin tonårige son Joshua, deras tonårsdotter Annie och deras unga son lite Jess ett fridfullt liv i sin gård. Eliza motsätter sig .. Fortsätt läsa

 5. Django 2: il grande ritorno

  Kategori: Western      Visningar: 5

  Tidigare revolverman Django har blivit munk och övergav hans våldsamma tidigare vägar. Hans dotter är kidnappad av rogue ungerska soldater använder slave labor för att köra silver gruvan. Django kastar ut sin vana och digs upp hans maskingevär att utöva lite befrielseteologi. En kvinna kommer till ett kloster och berättar Django, som blev munk många år sedan, att han har en dotter i San Vicente som kidnappades av det onda och grym "El Diablo" Orlowsky, en före detta ungersk soldat som använde.. Fortsätt läsa

 6. Upprördhet

  Kategori: Brott      Visningar: 5

  En ung flicka våldtas när du kommer hem från jobbet. Trauman som attacken förvandlar henne från hennes föräldrar och hennes fästmö, och inte inför samhället, hon går bort och, med hjälp av ett antaget namn, tar ett jobb på en orange ranch. En ung präst tar ett intresse för henne, även om hon inte kommer att lita på honom. När en ranch hand försöker kyssa henne, hon återupplever sin skrämmande erfarenhet och dödar nästan honom. Hon anhålls men när hennes identitet är etablerad och fakta i hennes.. Fortsätt läsa

 7. Teahouse augusti månen

  Kategori: Komedi      Visningar: 5

  En satir på USA: s egen enhet av en värld-växlare: ett år efter andra världskriget, kapten Fisby skickas till byn Tobiki i Okinawa att undervisa folket demokrati. Första steget är att bygga en skola - men kvick folk vet vad de verkligen vill. De berätta för honom om deras kultur och traditioner - och övertala honom att bygga något de verkligen vill ha: ett tehus. Fisby har svårt att bryta detta för hans överordnade. Information där spelades det? Blixten från Titfield filmades på nedlagd .. Fortsätt läsa

 8. Willard

  Kategori: Drama      Visningar: 5

  Detta är historien om Willard Stiles som är en socialt missanpassad tar hand om sin sjuk och bräcklig men verbalt missbruk mor Henrietta i en unken gamla herrgård som är också hem till en koloni av råttor. Willard sedan befinner sig ständigt förödmjukad framför sina medarbetare och så småningom sparken av sin grymma och hjärtlös chef, Mr Frank Martin, en ond man vars professionella intresse för Willard sträcker sig till en personlig finansiell. Willard är en socialt missanpassad som är gjort .. Fortsätt läsa

 9. Sugarland uttryckligt

  Kategori: Äventyr      Visningar: 5

  Lou-Jean, en blond kvinna, berättar hennes make, som är fängslade, för att fly. De planerar att kidnappa deras egna barn, som var placerad med fosterföräldrar. Flykten är delvis framgångsrikt, de tar gisslan, som är en polis och utövas genom Texas... När inför förlusten av hennes nyfödde son, Lou-Jean Poplin gör hennes make, Clovis, fly från en minsta säkerhet fängelse. Hotade med capture, ta paret rookie Texas State trooper Maxwell Slide gisslan, och huvudet över tillståndet i hans patrull b.. Fortsätt läsa

 10. My Bloody Valentine

  Kategori: Fasa      Visningar: 5

  Det finns en stor alla hjärtans-fest planeras i den lilla kol gruv staden av Valentine Bluffs, Nova Scotia. Det är det första alla hjärtans dag parten i 20 år, eftersom då det var en olycka i gruvan och olyckan inträffade eftersom män som är ansvarig för säkerheten var på festen. Den enda överlevande gruvarbetare, heter Harry Warden, senare dödade dem och berättade staden aldrig att ordna en fest för alla hjärtans dag igen. Festen börjar, och det gör att döda... På alla hjärtans dag 20 år inn.. Fortsätt läsa

 11. The Nanny Diaries

  Kategori: Komedi      Visningar: 5

  Efter examen från Montclair State, New Jersey Girl kan inte Annie göra sig sin uppfattning om vad man ska göra med sitt liv. När du har sparat en liten pojke från att bli överkörd i parken, är hon snabbt anställd som barnflicka för ett rikt par Upper East Side. Herr X upptas med sin verksamhet, fru X älskar shopping och varken verkligen gillar att tillbringa tid med sin lilla pojke gråare. Annie lär sig snabbt att hon har mer än händerna fulla ta hand om honom. Hennes fullspäckade schema ger in.. Fortsätt läsa

 12. Tänk

  Kategori: Komedi      Visningar: 5

  New York, 1980: flygplan har ersatt bilar, nummer har ersatt namn, piller har ersatt mat, regeringen-ordnat äktenskap har ersatt kärlek och provröret bebisar har ersatt... Ja, du får idén. Forskare återuppliva en man träffas av blixten 1930; Han är rechristened "Enda O". Han är vän med J-21, som inte kan gifta sig med flickan i hans drömmar eftersom han inte är "framstående" nog--tills han är valt för en 4-månaders expedition till Mars med en renegade forskare. Den Mars J-21, hans vän och fripa.. Fortsätt läsa

 13. Devils

  Kategori: Biografi      Visningar: 5

  Kardinal Richelieu och hans makthungriga entourage försöker ta kontroll över 1600-talets Frankrike, men behöver för att förstöra far Grandier - prästen som driver den befästa staden som hindrar dem från att utöva total kontroll. Så försöker de förgöra honom genom inrättandet av honom som en trollkarl i kontroll av en djävul-besatt nunnekloster, abbedissan som är sexuellt besatt av honom. En galen häxjägare väcks i att samla bevis mot prästen, redo för den stora rättegången. Trivia Denna fil.. Fortsätt läsa

 14. Lincoln advokat

  Kategori: Brott      Visningar: 5

  Mick Haller är en försvarsadvokat som fungerar ur hans Lincoln. När en förmögen Realtor anklagas för att ha våldtagit en prostituerad, ombeds Haller att försvara honom. Mannen hävdar att kvinnan försöker få några pengar av honom. Men när Haller tittar på bevisen mot honom, han lär sig att ärendet kan kopplas till en gammal ärende av hans. Information Vad är skillnaderna mellan de R-Rated och den tyska versionen? Till skillnad från den tyska versionen den R-rankade versionen är helt oklip.. Fortsätt läsa

 15. Cass

  Kategori: Biografi      Visningar: 5

  En föräldralösa jamaicanska baby, av en äldre vit par och växte upp i en alla vita området i London, blev en av de mest fruktade och respekterade män i Storbritannien. CASS växte upp i en tid innan politisk korrekthet och tvingades utstå rasistiska mobbning dagligen, tills en dag när åren av uppdämd ilska kom ut i en våldsam explosion. CASS hittade genom våld den respekt han aldrig hade och blev beroende av surr av striderna. Hans livsföring som äntligen kommit ikapp med honom när ett försökt l.. Fortsätt läsa

 16. Jorden vs spindel

  Kategori: Fasa      Visningar: 5

  När en man inte kommer hem en natt sin dotter och hennes pojkvän gå ut söka och möter förstört en giant spider i en grotta nära mannens bil. Kommer tillbaka med sheriffen, spindeln är till synes dödas av DDT sprutning, och kroppen sedan halas för lagring i gymnasiet-gymnasium. Dock en hög dos av rockmusik av ett teenage GarageBand återupplivar arachnid och skickar den härjande genom staden. Ut med hennes vän finner Mike Simpson letar efter sin far som inte hade återvänt hem föregående natt, C.. Fortsätt läsa

 17. Den stora St. Louis bankrån

  Kategori: Brott      Visningar: 5

  George Fowler dras in i ett gäng som planerar att råna en bank i St Louis de förväntar sig kommer att ha en $100.000 på handen på en kommande fredag. George dras in i planen som gängets förare av Gino, en gammal flickvän äldre bror. Gänget går om sin planering, George och Gino måste hitta ett sätt att leva för de kommande två veckorna och de förvandlas till Ginos syster, Ann, för hjälp. George hoppas att gå tillbaka till college och de pengar som han skulle göra skulle gå en lång väg att hjälpa.. Fortsätt läsa

 18. Tyvärr, Haters

  Kategori: Drama      Visningar: 5

  Med en doktorsexamen i kemi, hängiven och skäggiga, Syrien-född Ashade Mouhana (Abdellatif Kechiche) driver en taxi i New York, och måste acceptera ekonomiskt stöd från vänner som delta Amerikas islamiska rådet så att han kan betala en advokat för att få sin kanadensiska bror, som är anhållna som "2nd tier misstänkt", släpptes. Han har att se efter sina barn brorson och French-speaking kaukasiska svägerska, Eloise (Elodie Bouchez), och är rädd att hans bror torterad i Syrien. En natt han blir v.. Fortsätt läsa

 19. Duett för en

  Kategori: Drama      Visningar: 5

  Stephanie, en berömd violin spelare gift med en kompositör blir sjuk av multipel skleros. Hela livet går sönder: hennes karriär slutar abrupt och hennes man förråder henne med en annan kvinna och hennes favorit elev beslutar att lämna för en turné i USA. Stephanie försöker ta sitt liv... Information Vad är tidslinjen sekvensen i filmen? Enligt boken Chips var född 1848, och började på Brookfield 1870. Han var gift från 1896-98. Pensionerad 1913. Kom tillbaka som chef i 1917. Dog 1933, 63.. Fortsätt läsa

 20. Hemlig Agent

  Kategori: Brott      Visningar: 5

  Information Vad är skillnaderna mellan de R-Rated och den tyska versionen? Till skillnad från den tyska versionen den R-rankade versionen är helt oklippt i våldet scener men några av tomten har skurits ut att dra åt filmen och undvika onödiga längder. En detaljerad jämförelse mellan båda versionerna kan hittas här. Varför de lägga naxaliter till kärleken? Faktiskt om ta bort naxaliter, flytten är ganska vanliga kärlekshistoria, och liknar mycket Kushi. Sanjay faller för Gustav, skilln.. Fortsätt läsa