Hem » Handling » Underworld: Evolution

Underworld: Evolution

Underworld: Evolution fortsätter Sagan om kriget mellan vampyrer och Lycans. Filmen går tillbaka till början av den gamla fejden mellan de två stammarna som Selene, den vackra vampyr hjältinnan, och Michael, lycan hybrid, försöka låsa upp hemligheter deras blodslinjer. Detta kommer att bli en modern berättelse om åtgärder, intriger och förbjuden kärlek, som tar dem in i striden till slut på alla krig som odödliga måste äntligen möta sin vedergällning.

Som kriget mellan vampyrer och de Lycans rasar på, Selene, en tidigare medlem av Death Dealers (en elit vampyr specialstyrkan som jagar varulvar), och Michael (Speedman), varulv hybrid, arbeta tillsammans i ett försök att låsa upp hemligheter av deras respektive blodslinjer.

Början där underjorden slutade, Selene och Michael är på flykt från vampyrer. Att vara orsaken till Viktor död, kan Selene bara hoppas att vädjan till den sista kvarvarande äldre, Marcus. Men Marcus har redan vaknat och har blivit en mer kraftfull varelse än innan. Nu är hans enda återstående mål att väcka hans Lycan bror, William från hans eviga fängelse. Med tiden rinner, måste Selene och Michael pussla ihop de slutliga ledtrådarna för att låsa upp hemligheter deras blodslinjer och stoppa Marcus innan det är för sent.

Selene vill avslöja sanningen om döden av Viktor till första sant vampyr Marcus som är i viloläge. Men Marcus har redan vaknat och vill släppa sin vilde Lycan bror William, som har fängslats i århundraden. När Marcus försöker få medaljen besatt av Lucian från Michael, beslutar Selene att besöka Andreas Tanis, landsförvisade officiella historiker av covens, för att förstå hans intresse. När Selene och Michael träffas Tanis, de avslöja sanningen om deras blodslinjer och senare med stöd av Alexander Corvinus, Selene ansikten den kraftfulla Marcus som den sista hopp kvar för mänskligheten.


Information

Hur mycket sex, våld och svordomar är i denna film?

För detaljerad information om mängder och typer av (a) sex och nakenhet, (b) våld och gore med (c) svordomar, (d) alkohol, droger, och rökning, och (e) skrämmande och intensiva scener i denna film den IMDb föräldrar handledningen för denna film. Föräldrar Guide för Thor kan hittas här.


Vad andra Marvel karaktärer göra ett framträdande?

SKÖLD direktör Nick Fury (Samuel L. Jackson), har en cameo i scenen efter krediter, liknande sitt utseende i Iron Man (2008). I denna scen visar han Erik och den kosmiska kub, förebådade händelser i Captain America: första Avenger (2011), mycket lik scenen i Iron Man 2 gjorde för Thor. SKÖLD Agent Phil Coulson, som introducerades i Iron Man-filmerna, spelar en betydligt större roll i denna film som personen som studerar Tors hammare. Jeremy Renner verkade också som Clint Barton, AKA Hawkeye som en av SKÖLD agenter försöker stoppa Thor från att få tillbaka sin hammare. Stor, muskulös svart agenten som kort slagsmål med Thor i denna scen har också uppmärksammats av fans som Luke Cage. Alla dessa tecken (utom förmodade buren) bekräftas för att visas i The Avengers (maj 2012).


Är detta i samma universum som resten av Marvel-filmer?

Ja och nej. Alla filmer som gjorts under Marvel Studios banner (dvs, Iron Man, The Incredible Hulk, Thor och Captain America) är alla i samma universum, med tecken passage över, vilket kulminerade i The Avengers (2012) film som kommer att knyta dessa filmer tillsammans. Marvel äger även Punisher och blad, men Punisher (2004), Punisher: War Zone (2008), blad (1998), Blade II (2002) och Blade: Trinity (2004) är inte i Marvel filmiska universum. Andra Marvel-baserade filmer som ägs av andra studior ligger inte i Marvel filmiska universum, på grund av olika ägare. Detta inkluderar Spider-Man och Ghost Rider (båda ägs av Sony), X-Men, Fantastic Four och Daredevil (alla ägs av Fox).


Gör Stan Lee en cameo i filmen?

Stan Lee gör en kort cameo i filmen. Han är en lastbilschaufför på kratern där Mjornir landade.


Varför är den nordiska guden Heimdall spelade av en svart man?

I Marvels universum är Asgard faktiskt en annan dimension med omfattande länder och kontinenter når långt utöver Valhalla. I serier har man Asgardians med östasiatiska funktioner så idén med en med svart funktioner är inte lika upprörande, eftersom det är bara en av flera raser bland människor och/eller Asgardians. Vikingarna dyrkade Asgardians som gudar på grund av deras fantastiska befogenheter, även om de inte är gudar, helt enkelt en ras av otroligt mäktiga varelser. Tecknet Darcy påpekar detta i filmen.


Vad händer i den scen som visas efter eftertexterna?

Erik Selvig möter Nick Fury som visar honom Tesseract/kosmiska kuben som Red Skull (Hugo Weaving) söker efter i Captain America: första Avenger, som under andra världskriget. Fury komplimanger Selvigs intelligens och ber honom att studera kuben. Som Visa kastruller till en närliggande spegel, Loke visas i reflektion, Observera kuben. När raseri säger kuben kan vara en obegränsad källa av makt, Loki säger, ja, jag antar att det är värt en titt. Selvig då säger samma till raseri. För att se Red Skull med kosmiska kuben, Följ länken.


Vem och vad är betydelsen av Shield agenten med pil och båge som har Thor i siktet?

Clint Barton aka ”Hawkeye” som spelas av Jeremy Renner. Hawkeye visas också som en del av superhjälte team ”The Avengers” i den kommande filmen.


Vilka andra omnämnanden av Marvel karaktärer finns det?

(1) Erik berättar Jane och Darcy av en kollega vetenskapsman han en gång kände som studerade gammastrålar och som kom i kontakt med SKÖLD som sedan försvann strax efteråt. Om detta är en uppsättning upp för The Avengers film sedan dess sannolikt han hänvisar till Bruce Banner, The Hulk, även om andra spekulera det kan vara Hank Pym eller Betty Ross men ingen av dem är i The Avengers film. Både Erik och Banner blir också The Avengers film och så kunde ha en ”återförening” scen. (2) Den särskilda SKÖLD agent på webbplatsen kratern med pil och båge som har Thor i siktet är Clint Barton, AKA Hawkeye. (3) Stor, kraftigt byggd svart agent som kämpar med Thor i den scenen som tidigare nämnts kan vara Luke Cage, eller en referens till denna karaktär. (4) När jagaren först visas och är omgivet av aktörerna som SKÖLD, en SKÖLD agent ber Agent Coulsen, är att en av Stark? att som svarar han, jag vet inte. Att killen säger mig aldrig något. De talar naturligtvis till Tony Stark, AKA Iron Man. (5) Nick Fury visas i sekvensen post krediter.


Kommer det att finnas en uppföljare?

Ja. Rösterna har skrivit på för ytterligare två filmer och en uppföljare är i mycket tidig produktion.


Är denna film bygger på en bok?

Ja, denna film är baserad på den världsomspännande bästsäljande 18-bok mysterium serien av Janet Evanovic.


Hur mycket sex, våld och svordomar är i denna film?

För detaljerad information om mängder och typer av (a) sex och nakenhet, (b) våld och gore med (c) svordomar, (d) alkohol, droger, och rökning, och (e) skrämmande och intensiva scener i denna film den IMDb föräldrar handledningen för denna film. Guiden föräldrar för resa 2: den hemlighetsfulla ön kan hittas här.


Är detta en uppföljare?

En uppföljare till resa till mitten av jorden (2008) anses som karaktären av Sean Anderson är i båda filmerna, men berättelsen är helt annorlunda med ett helt nytt äventyr så du slipper se den första en att förstå detta.


Finns det en Daffy Duck cartoon som spelar med denna film?

Ja. En kort kallas Daffy’s Rhapsody visas tillsammans med filmen på bio. Det tar 1950 Capitol rekordet låten The Daffy Duck Rhapsody, sjöngs av legendariska Mel Blanc, och sätter animering till den. Tillfällighet, faller kort på Daffy anka 75-årsdagen, som tecknet debuterade i 1937.


Vilka böcker var anges på kartan från i denna film?

(1) Den mystiska ön av Jules Verne, (2) Gullivers resor av Jonathan Swift, och (3) Skattkammarön av Robert Louis Stevenson. Alla tre böckerna hör till öarna, och alla tre av de böcker som visas i filmen innehåller en partiell karta inom de första sidorna av böcker. När kartorna är placerade på varandra (med kompassen pekar uppradade norr) och en ljus är lyste underifrån, avslöjas den full karta och koordinater av Vernes Mysterious Island.


Det är verkligen kommer att bli en PG-13 familj film!?

Chuck Norris låta glida denna avsikt i en TV-intervju, och sedan inte långt därefter, Stallone bekräftat det. Detta ledde till en omfattande protester, med fans av den första filmen som känner sig lurade av potentialen för den största full-on actionfilm i historien. Många film-media webbplatser plockas upp på det kontroversiella beslutet, och lagt till förakt. Efter 6 veckors ihållande negativitet visar inga tecken på att gå bort, Stallone sedan gjorde ett uttalande genom sin fansite, att filmen skulle vara cut/redigerad som en R fått filmen. Är detta förändring på riktigt, eller bara en lögn avsedda att tysta negativa buzz för filmen? Detta återstår att se


Vem är skurkar?

Det ryktas att Van Damme kommer att spela en skurk i samma kaliber som Steve Austin gjorde i första filmen.


Varför Farra (Zeus’ ägare) vill köpa Atom, en gammal generation sparring robot?

Farra berättar Charlie/Max att hon vill köpa Atom som en sparring bot för Zeus. Men med tanke på hennes reaktion till Max vägrar att sälja Atom och hennes reaktion på Atom vinner kampen mot Tvilling-städer, det verkar som detta är inte hennes verkliga avsikt, utan snarare att hon försöker använda sina pengar för att styra sporten (som Max säger när han kallar henne ut efter de tvilling-städerna slagsmål). Farra sannolikt såg Atomen som ett hot mot Zeus, som han hade verkligen ingen kämpar mönster (Zeus’ viktigaste funktion var att anpassa sig till andra bots mönster) och som en sparring bot var han också kunna ta en hel del träffar och längre i en kamp (Observera hur Zeus’ makt blir utarmat under kampen medan Atom fortsätter). Att veta detta, försökte Farra köpa Atom att sortera flytta hot ur vägen och kontrollera sporten med hennes pengar som Max säger.


Vad är den första låten i den här filmen?

”Alla mina dagar” Alexi Murdoch. En komplett lista över låtar finns här med motsvarande scen beskrivningar.


Hur mycket sex, våld och svordomar är i denna film?

För detaljerad information om mängder och typer av (a) sex och nakenhet, (b) våld och gore med (c) svordomar, (d) alkohol, droger, och rökning, och (e) skrämmande och intensiva scener i denna film den IMDb föräldrar handledningen för denna film. Föräldrar Guide för Sherlock Holmes: A Game of Shadows kan hittas här.


Är ”Sherlock Holmes: A Game of Shadows” bygger på en bok?

Även om det finns många likheter med Conan Doyles böcker, kunde vi anta den nya Sherlock Holmes filmen följer sin egen ledning. Men vi bör också märka att i den ursprungliga berättelsen, som Holmes möter Moriarty personligen finns det också ett framträdande av Mycroft Holmes, Sherlocks äldre bror. Hela historien i böckerna sker i princip i Schweiz och London. Det nämns att Guy Ritchie granskas noggrant sista problemet och det äventyret tomma hus för att bo så nära som möjligt till den ursprungliga berättelsen.


Vem är Professor Moriarty?

Professor James Moriarty är en fiktiv karaktär och ärkefiende av detektiven Sherlock Holmes i fiction av Sir Arthur Conan Doyle. Anses allmänt vara det första verkligt exemplet på Tjallaren, är Moriarty en kriminell mastermind, beskrivs av Holmes som Napoleon av brottslighet. Doyle lyfte frasen från en riktig Scotland Yard inspektör som syftade på Adam Worth, en verklig modell för Moriarty. Eftersom han är avbildad som Holmes största fiende, anses Moriarty vara den primära antagonisten av hela serien, trots att bara göra en utseende, i berättelsen The Final Problem (han nämns reminiscently i fem andra berättelser efter händelserna i den sista problemet, och fungerar bakom kulisserna i dalen av rädsla som publicerades efter sista problemet men som innan).


Vem är Mycroft Holmes?

Mycroft Holmes (Stephen Fry) är en fiktiv karaktär i berättelserna skriven av Arthur Conan Doyle. Han är äldre bror (av sju år) av den berömda detektiven Sherlock Holmes. Som har deduktiva befogenheter överskrider även de av hans yngre bror, är Mycroft ändå oförmögen att utföra detektivarbete liknar Sherlock eftersom han är ovillig att sätta i den fysiska ansträngningen krävs för att få fall till sina slutsatser. Om alla fakta och med hjälp av sin överlägsna deduktiva befogenheter, han är dock kunna härleda lösningen på alla problem eller fall från bekvämligheten av en fåtölj. Detta har lett den brittiska och andra europeiska regeringar samt royalty ofta rådfråga Mycrofts analytiskt sinne på ett antal viktiga politiska beslut och strategier.


Då släpptes trailern?

Trailern släpptes den 13 juni, 2011 och kan varit ses här.


Det ska vara någon uppföljare?

Manusförfattare redan börjat arbeta på det tidiga utkastet för Sherlock Holmes 3. Men om Sherlock Holmes 3 kommer att göras eller inte, beror på framgång och offentliga svar av Sherlock Holmes: A Game of Shadows.


Är vattenfall i filmen ska vara Reichenbach Falls?

Tidigt i filmen, Mycroft nämner, i en lugn ton, något i stil med ”hoppas denna verksamhet blir gjort före toppmötet i fred i Reichenbach,” mer än sannolikt vara subtila nog att folk bekant med Sherlock fiction skulle fånga den. När Conan Doyle tröttnade att skriva om Sherlock, hade han honom falla, med Professor Moriarty, på Reichenbach. Partiet kommer att Reichenbach i denna film, och två faller gång. Offentliga efterfrågan på fler historier tvingas bra läkare att skriva (som Dr. Watson) igen, förklara hur Holmes inte hade dött men återvände till liv. I The Adventure av det tomma huset, Conan Doyle historien där Holmes återvänder från döda (efter tre år utan träffande Watson var han), förklarar Holmes att han faktiskt inte gå över faller med Moriarty – han sköt Moriarty över men inte nedgången sig själv. I stället, han höll till en avsats medan någon (visade sig vara överste Sebastian Moran) hävde stenar på honom, och sedan han flydde–varefter han går på sin berömda resor till Asien, Frankrike osv. Filmen ändrar denna berättelse, som tydligt både Holmes och Moriarty gå ut på balkongen och falla ner skrämmande Reichenbach starren mot klipporna nedan.


Hur mycket sex, våld och svordomar är i denna film?

För detaljerad information om mängder och typer av (a) sex och nakenhet, (b) våld och gore med (c) svordomar, (d) alkohol, droger, och rökning, och (e) skrämmande och intensiva scener i denna film den IMDb föräldrar handledningen för denna film. Föräldrar Guide för Star Trek kan hittas här.


Är denna film bygger på någon av de tidigare ”Star Trek”-filmer eller TV-serie?

Filmen är baserad på de tecken som skapats för den ursprungliga 1960-talet Star Trek-serien och gör flera referenser till händelserna i serien, liksom den ursprungliga serien av (särskilt Khans vrede). Dock filmen inte direkt knyta till händelserna i någon tidigare Star Trek film eller TV episod, som har angetts i en alternativ tidslinje. Filmen har dock en serietidning prequel kallas Star Trek: nedräkning. Det ligger några år efter händelserna berättas i Star Trek X – Nemesis, och det följer tecken av Spock och Nero, med sina interaktioner med Picard och andra Nästa Generation tecken, strax före oavsiktlig resa av Spock och Nero till den 23: e århundradet. Den tecknade serien har samlats i en handel paperback, Star Trek: Countdown (ISBN 1600104207), som släpptes i April 2009.


Är detta en omstart?

Ja och nej. Nero (Eric Bana) tidsresor i filmen påverkar tidslinjen, införa canon skillnaderna purister har märkt. Filmens premiss är att en alternativ tidslinje skapas när Nero reste tillbaka i tiden, och det är inom den tidslinjen att filmen äger rum. Det är därför svaret är ja och nej: Nej, i den meningen att det redan existerande Star Trek legat är erkänt som har funnits vid tiden reser premiss och förekomsten av den äldre Spock. (I själva verket den äldre Spock även berättar unga Kirk om några skillnader mellan de två tidslinjer.) Ja, i den meningen att efter att ha konstaterat att filmen är en alternativ tidslinje, med tillhörande ändringar till karaktär och handling, det står tidigare episoder och filmer, och möjliggör framtida episoder skiljer sig från den gamla canonen. Med andra ord, handlingen i denna film inte hade med gamla Spock och Nero anländer från framtiden och ändra tid, då det skulle vara en omstart (samma tecken och koncept, olika karaktärsutveckling och historia).Skapandet av en alternativ tidslinje är en berättande enhet som tillåter Abrams och hans författare ett sätt att redovisning och erkänna deras ändringar till gamla canon istället för att ignorera det, medan åstadkomma samma funktion av en omstart för att lindra dem bördan av att vara en trogen prequel. Gamla Spocks önskan av lycka att hans yngre själv, och hans privata kommentar vid ceremonin för befordran av unga Kirk, raketmotorer på full, göra det klart att facklan har gått, och besättningen visste han är på väg att inleda mycket olika äventyr. Frågan är hur mycket av ursprungliga canon kommer att överleva i detta alternativ tidslinje i framtida omgångar?


Om tidslinjen ändras, hur kommer detta påverka den ursprungliga serien, dess uppföljningar, tecken eller andra evenemang?

Den viktigaste delen att komma ihåg är att detta är en uppföljare som en omstart. Det innebär att allt som har hänt innan i Star Trek universum inte är nödvändigtvis garanterat hända igen eller med samma resultat. Detta ger författarna några frihet och publiken något att se fram emot utan att känna att de vet hur saker kommer att slutligen sluta. För bättre eller sämre finns det ingen canon eller krävs händelser utanför filmen. Detta förklaras i filmen av det faktum att Neros återgång till förflutnan har ändrat tidslinjen och skapade ett alternativt universum som är där framtida Star Trek händelser kommer att inträffa. Denna nya alternativa universum påverkar inte den ursprungliga serien alls. Serien fortfarande lyckligt vandring på sin väg, eftersom det är inte på något sätt bunden till vad som händer i alternativa universum.


Om filmen ställs in i förflutnan, varför tekniken ser mer avancerade än i den ursprungliga serien (TOS)?

Medan filmmakarna erkänner kanoniska händelserna i Star Trek-universumet etablerade (dvs. tidigare tidslinjen), har de låtit sig vissa konstnärliga licens i scenografi och graden av framsteg inom teknik. Även om den film äger rum över tio år innan The Original Series, fartyg och transfer ser definitivt mer avancerade än de var i serier och filmer som kronologiskt följer: jämför, till exempel omfattande och komplexa motor rum; utseendet på bron head-up display viewscreen; transportören beam, etc. Den ursprungliga mönstren är fortfarande känna igen, men de är mer i linje med vad vi skulle förvänta från rymdskepp 200 år i framtiden. Dessa avvikelser/retcons är avsiktliga, som vår idé för framtiden har dramatiskt förändrats sedan 1960-talet, särskilt i ljuset av de tekniska framstegen i 1980-talet, 1990-talet och 2000-talet; t.ex. 1966, idén om en handtelefon som verkade ganska futuristiska, men är vardagsmat i år 2009. Också mycket av den teknik som används på Star Trek: Enterprise långt före som används på The Original Series, trots att företaget äger rum över ett århundrade före TOS. Som en del av den nya strategin för Star Trek-universumet, har filmmakarna valt att ge deras representation i framtiden och inte strikt följa normer och konventioner som tidigare Star Trek material.Författare Orci och Kurtzman har sagt i intervjuer att i universum för ökad tekniken förklaras att stjärnflottan erhålls detaljerade sensorn skannar av Narada under hennes första invasion i den 23: e århundradet (naturligtvis, detta förklarar inte varför i öppningsscenen, U.S.S. Kelvin redan visar de flesta av den förbättra tekniken medan Narada inte har kommit ännu). Ökat storleken på USS Enterprise förklaras av tio år skillnaden i bygg- och lanseringen av NCC-1701. I prime universum lanseras företaget i 2245 under kapten Robert April. I alternativa universum lanseras hon i 2255 under kapten Christopher Pike.


Som från den ursprungliga serien ”Star Trek” är med i denna film?

De enda aktörerna att återvända från den ursprungliga franchisen är Leonard Nimoy reprising hans roll som Spock och Majel Barrett som Star Fleet datorröst. Character-Wise, men får vi se kapten James T. Kirk (Chris Pine), kapten/konteramiral Christopher Pike (Bruce Greenwood), läkare McCoy (Karl Urban), Lt Uhura (Zoe Saldana), Scotty (Simon Pegg), Sulu (John Cho), Chekov (Anton Yelchin), Spocks far Sarek (Ben Cross) och Spocks mor Amanda (Winona Ryder).


Hur gamla Spock räkna i denna omstart?

Gamla Spock är samma Spock skisserat i prime universum. Han är från den 24: e århundradet, och han interagerar med unga Kirk och Scotty. I serietidning prequel, Star Trek: nedräkning, gamla Spock och Nero visas bor i den 24: e århundradet och interagera med karaktärerna Picard, Data, Worf, etc. I slutändan Spock dras in i ett svart hål i slutet av berättelsen, att offra sig själv, med Nero drog i också. Vi vet nu att detta fenomen inte är en traditionell svart hål och tjänar som en sorts tid portal, därför ge en orsak varför Nero och gamla Spock interagerar med unga Kirk och besättning. Det tros av fysiker idag svarta hål kan skapa maskhål, som korsar rumtiden själv.


Vem är Nero?

Nero är en Romulanska från 24: e-talet. Han och hans besättning av Narada tjänstgjorde som gruvarbetare för det Romulanska imperiet. När en supernova hotar hela galaxen, erbjuder han sina tjänster åt Spock så att de skulle kunna få tillräckligt med material för att skapa röda roll innehåller supernovan. Deras åtgärder komma för sent att rädda Romulus och Nero skyller Spock och Vulcan för förstörelsen av sin hemvärld, och döden av sin familj. Svor hämnd, han och hans besättning få utrustning och material för att göra Narada till ett vapen i kriget, och för att anställa förödelse på hela galaxen, och ta hämnd på Spock och federationen. Han försöker hindra Spock från lanserar röda saken i den stjärna som har gått supernova, men anländer för sent. Han och Spock sugs både i det svarta hålet som har skapats, som tar både av deras fartyg över ett sekel tillbaka i tiden, ställa in händelserna för den aktuella filmen.


Är de med tiden reser som en enhet igen?

Ja, även om detta är den tredje filmen i hela serien av 11. Star Trek IV: Resan hem (1986) och Star Trek: första kontakt (1996) båda används tidsresor som en större intrigen, oräknat kapten Picard resa genom Nexus i Star Trek: generationer (1994). Detta är dock den första filmen där det inte finns en återgång till framtiden. De stora förändringar av Nero och Spocks resa till den senaste vistelse förändrats, orsakar en alternativ tidslinje, som kommer att spela annorlunda från vad hade setts i den ursprungliga serien.


Hur gammal är James Kirk i denna film?

I början av filmen Detaljer snabbt födelsen av James Tiberius Kirk efter evakueringen av besättningen, inklusive hans mycket gravid mor, från USS Kelvin, där hans far har övertagit kommandot efter döden av kapten Robau av Nero i 2233. Växa upp faderlösa, förföljer Jim en 22-årig väg av ungdomlig upproriskhet, så småningom möte stjärnflottan kapten Christopher Pike och Lt. Nyota Uhura i 2255, som övertala honom att värva i Starfleet Academy, där han gör vänner med Dr Leonard McCoy. Den huvudsakliga handlingen av den filmen äger rum tre år senare i 2258, efter Kirks utfrågning på Starfleet Academy för fusk på provet Kobayashi Maru. För resten av filmen, sedan, är Kirk 25 år gammal.


Har filmen klingonerna?

Nej, de nämns endast kort under Kobayashi Maru simuleringen och när Uhura talar om de 47 klingonskt fartyg som hade förstörts. De lista i backstory av filmens skurk. Två scener av detta var filmad men slutligen bort (de kan ses på BluRay-versionen). Den första scenen spelas upp direkt efter öppningsscenen i filmen: efter flykten av överlevandearna från U.S.S. Kelvin, Neros fartyget omedelbart omgiven av klingonskt fartyg som tvinga honom att ge upp eftersom han olaga intrång i deras utrymme. Den andra scenen spelar nästan 20 år senare, på Klingonska straffrättsliga kolonin Rura Penthe. Nero är förhördes av en Klingon warden, som har hittat sin personliga anteckningar och drog slutsatsen att Nero är från framtiden. Warden är intresserad av vad taktisk information Nero kan erbjuda om federationen, och hotar att använda ett djur som kallas en Centurion snigel att kraftfullt få info. Nero frigör sig, övervinner sin kidnappare och flyr med sin besättning. Klingonerna klipptes så småningom från filmen, som Abrams uppgift anser dem vara över använda och kliché. Också, med tanke på det faktum att de så småningom bli allierade i senare Star Trek-serier och filmer, Abrams trodde att det inte skulle fungera för att göra dem fiender igen.


Varför är Romulanerna skallig och tatuerade?

I serietidning prequel till filmen, Star Trek: Countdown, det förklaras att Romulanerna rakning och tatuering huvudet efter deras planet och folk förstörs. Rakade huvuden och märkningar förklaras som en Romulanska krigs ritual: soldater som förlorade familjemedlemmar raka och sminkar sig som en underteckna av förlust, och de märkningar och skallighet blekning eftersom smärtan avtar. Även Nero och hans besättning är gruvarbetare, inte soldater, bestämmer de sig att effektivt ta rollen som soldater efter att ha sett deras planet förstördes. De beslutar att permanent tatuering markeringarna på sig att betyda att deras smärta inte kommer att blekna. I gamla-Spocks flashback/flashforward, är Nero emellertid redan tatuerade bara ögonblick efter hans planet har förstörts.


Eftersom Nimoy’s Spock lever fortfarande och från framtiden, betyder det att han kommer att kunna berätta för alla vad som kommer att hända och upptäckas?

Förändrad tidslinjen och alternativa universum förklara varför Nimoy’s Spock kommer inte har kunskap om allt som kommer att hända, men det lämnar öppet att han känner till teknik, arter och upptäckter som är i framtiden. Precis som Scotty visade framtida material som tillverkas i resan hem, och som Nimoy’s Spock visade Mr Scott om transwarp teleportering i den här filmen, finns det saker som Nimoy’s Spock kommer veta om ny teknik eller främmande arter (t.ex. Borg) som kommer att vara oerhört fördelaktigt till federationen. Huruvida han avslöjar någon av denna kunskap eller inte återstår för att besvaras.


Scotty föreslår han visste amiral Archer. Borde inte Jonathan Archer har gått bort under tiden?

Scotty hänvisar till en olycka när du experimenterar med transporter, i som prisade beagle av amiral bågskytt försvann, vilket fick honom att skickas ut till Delta Vega. Denna del av filmen ligger i året 2258 AD. Jonathan Archer, som var kapten på den första Starship Enterprise (NX-01) som sett i serien Star Trek: Enterprise, föddes i 2112, och hade väl runt 140 år gammal vid tidpunkten för denna händelse. Enligt vissa oanvända manus delar från Enterprise dog Archer år 2245 på 133 år. Scotty visste kanske inte att Archer själv men bara sin efterlevande beagle. På något sätt, måste Archer ha nått en otrolig ålder. Detta är inte så omöjligt som det verkar. Kom ihåg att detta är framtiden, där jorden har etablerat utbyten med andra arter, och medicinsk vetenskap har avancerad nog att bota cancer och avsevärt utvidga livslängd. Dr. McCoy från The Original Series gjorde också en inspektion tour för Enterprise NCC – 1701D vid en ålder av 137. Även om det är möjligt att Scotty kan ha varit med hänvisning till en annan amiral Archer, kanske en decendant av Johnathan som delade hans kärlek till beagles. Det är upp till den enskilda film-goer, verkligen.


I hur många filmer/serier av Star Trek franchise Majel Barrett visas?

Nästan alla av dem, däribland många av episoder av den ursprungliga TV-serien. Hon spelade en mörkhårig nummer ett till kapten Christopher Pike (Jeffrey Hunter) i 1966 Star Trek pilotavsnittet, Star Trek: The Cage (#1.0). Hon verkade som blonde-haired sjuksköterska Christine Chapell i 33 79 avsnitt av den ursprungliga serien, Star Trek (1966-1969), och porträtteras Deanna Troi (Marina Sirtis) excentriska mamma, Lwaxana Troi, i många avsnitt av Star Trek: The Next Generation (1987-1994) och Star Trek: Deep Space Nine (1993-1999). Hon porträtteras Dr Christine Chapell i den första Star Trek filmen, Star Trek: The Motion Picture (1979), och igen i Star Trek IV: resan hem (1986). Barrett gjorde också flera röster, inklusive att av Enterprise datorn, i olika episoder av fem TV-serien–de redan nämnde plus Star Trek: Voyager (1995-2001) och företag (2001-2005)–samt Star Trek-filmer, inklusive denna.


Om Narada är ett gruv fartyg, varför hon har vapen?

Från filmen är allt vi vet vad Nero säger. Han hävdar att Narada brukade vara ett gruv fartyg. Kanske vapen är för grundläggande skydd mot meteoriter, eller de är nödvändig att blåsa upp stenar för gruvdrift. Kom också ihåg att Narada är nästan 150 år mer avancerat än alla fartyg som hon möter, så phasers och torpeder som ljus i den 24: e århundradet verkar mycket avancerade för människor i den 23: e århundradet. Prequel komiska Countdown Detaljer utrustningsarbetet av Narada med avancerade Romulanska vapen härstammar från Borg teknik. Romulanerna är kända för sin tekniska överlägsenhet, och deras misstro mot andra arter, så det inte är ovanligt att utrusta även gruv fartyg med tunga vapen…I Countdown, komiska noterar att Narada brukade vara en gammal gruvdrift fartyget, men som nämnts ovan, hon blir utrustad med Borg-teknik. Romulanerna i 2387 planerar att bygga sin egen Borg Super flotta. Vad du ser av Narada är helt Borg teknik; Borg delar av fartyget som omger det gamla gruv fartyget som en skyddande kokong. Därför, varför fartyget är så stark och kan förstöra en flotta av rymdskepp i minuter. Fartyget, har enligt Countdown, nanoprober, regenerativ förmåga och även möjligheten att anpassa. Det inte gå om huruvida Narada har transwarp kapacitet.


Varför kunde inte Romulanerna fly supernovan?

Svaret är inte tillgängliga i filmen. Man kan förmoda att gamla Spock gav Kirk en snabb sammanfattning av händelserna utan att gå in alltför detaljerat. Den bara extra detalj som han ger är att supernovan hotade hela galaxen, låter oss veta detta inte kanske är en typisk händelse. Igen, serietidning prequel Countdown förklarar saker något, visar för det första att Romulanerna trodde Spocks förutsägelse av den supernova fara, och för det andra att stjärnan gick nova innan Spock trodde det skulle och var mycket mer kraftfull än han hade förutspått, nå (och förstöra) Romulus i några timmar istället för hans förutsägelse av några veckor.


Vilken förklaring ger filmen för den Narada transporteras tillbaka i tiden (just) När Nero skulle kunna stöta på den yngre Spock och Kirk för att engagera dem båda i de efterföljande händelserna?

Filmen ger inte ett klart svar på om det svarta hålet skapad av röda saken har vissa önskemål över vilken tid den Narada maneter transporterades in i. Det är troligt att Nero och äldre Spock transporterades in i eran av kommendör Spock och James T. Kirk ökningen Star flottan för att skapa en mer intressant och intrikata lager av tomt. Realistiskt om det svarta hålet agerade som en tidsmaskin, är sannolikheten för Narada transporteras exakt från året 2387 till 2233 infinitesimal i motsats till någon annan tid alls. Dessutom Spock transporteras i tid från 2387 till 2258 (25 år efter Nero kom i 2233) Detta är en märklig iakttagelse om vi återigen anta att ett svart hål är kapabel att tidsresor i någon punkt i tid.


Hikaru Sulu var japanska i den ursprungliga serien. Varför är han koreanska i den nya filmen?

George Takei (den ursprungliga Sulu) förklarade att regissören JJ Abrams att Sulu var avsedd att representera alla Asien, så den koreanska-Amerikanen John Cho var acceptabelt. I alla fall är Sulu inte ett japanskt efternamn. I den japanska dubbningen av den ursprungliga serien avbildas han som en infödd i Filippinerna.


Om Romulanerna överlevde det första svarta hålet gick de igenom, är som att säga att de inte kunde ha överlevt den andra en gick de igenom i slutet av filmen?

Skillnaden är att den första svarta hål skapades långt bort från alla fartyg. Efter inledande röd fråga detonation inträder en implosion som skapar det svarta hålet. Ett svart hål är i huvudsak en punkt där extrema gravitationen konvergerar. Dessa krafter är så starka att inte ens ljus kan undkomma (därav namnet ”svarta hål”). Normala rumtiden är förvrängd, som, i denna nya Star Trek, skapar en ”tunnel” genom tid och rum. När ett fartyg går in i ett svart hål från utanför, det går in i tunneln kommer ut i andra änden och skadas inte. Detta är åtminstone hur det fungerar i det nya Star Trek-universumet!Andra röda fråga detonation sker inom Narada, eftersom Spocks skepp trängt första skrovet. Det svarta hålet skapas följaktligen inuti Narada, vilket fick henne att genomgå samma förödande gravitationella krafter som var planeten Vulcan. Så Narada faktiskt implodera andra gången, ge besättningen lite eller ingen chans att överleva.När Nero förstör Vulcan, utlöser han röda saken inom planetens kärna. Även om ett maskhål skapas varje gång den röda saken används, skulle varken besättningen av Narada eller invånarna på planeten Vulcan överleva, som både fartyget och planeten skulle vändas ut och in i processen.


Hur mycket sex, våld och svordomar är i denna film?

För detaljerad information om mängder och typer av (a) sex och nakenhet, (b) våld och gore med (c) svordomar, (d) alkohol, droger, och rökning, och (e) skrämmande och intensiva scener i denna film den IMDb föräldrar handledningen för denna film. Föräldrar Guide för Green Lantern kan hittas här.


Är ”Green Lantern” bygger på en bok?

Ja, denna film är baserad på serietidning karaktär, Green Lantern, utgiven av DC Comics. Berättelsen är baserad på Green Lantern: Secret Orign. Filmen följer samma grundläggande historia och de flesta av händelserna i hemlighet ursprung om Parallax istället för saltavsaknad.


Hur många gröna lyktor har?

Hittills har man sex mänskliga gröna lyktor i serier. Den första Green Lantern är den gyllene ålder superhjälten Alan Scott. Scott var en ingenjör som hittade ett magisk grön lykta tillverkad av en meteor. Han gjorde en ring som tillät honom att knacka på Starheart befogenheter. Han hade ursprungligen ingen anslutning till Green Lantern Corps, men det var senare uppgav hans lykta är från Corps’ tidiga dagar och är hedersmedlem. Hans svaghet är trä. Den andra Lantern är Silver Age Hal Jordan. Detta var den första mänskliga lyktan i kåren, intergalaktiska polisstyrkan sett i filmen. Alla medlemmar i kåren är sårbara för gula föroreningar (härlett från Parallax fängslas i centrala batteriet på Oa) även om de kan övervinna den. Tredje är bronsåldern Guy Gardner. Han var Abin Sur ringens andra val men längre bort än Jordanien, och senare blev Jordanien backup. Han var bort från kåren men senare återfår status som en Honnörsvakt utbildning nya rekryter. Fjärde är Karl bronsåldern John Stewart, en av DCS första afro-amerikanska superhjältar. Han var arkitekt och marina som ersatte en koma Gardner som Jordan’s backup. När Jordan avgick från var den kår John regelbundna lyktan. Han tjänar nu tillsammans med Jordanien. Femte är moderna ålder Kyle Rayner. Rayner var en konstnär som valdes av sista väktare av universum efter Parallax-besatt Jordan förstörde de flesta av kåren. Han var besatt av Ion, gröna motsvarar Parallax, och senare av Parallax. Han var sedan samarbetar med Gardner som en Honor Guard. Den sjätte och sista mänskliga Lantern är den moderna ålder Jade, dotter till Alan Scott. Hon hade samma befogenheter som sin far, men utan att behöva en ring eller lykta. Under denna tid var hon även utsatta för trä. Efter sin uppståndelse, hon gick med kåren och fick en ring.


Som Green Lantern är denna film?

Filmen fokuserar på andra lyktan infördes, Harold Hal Jordan. Producenterna ansett kort att göra filmen om Scott. Men Jordan är mer populär och introducerade den större Green Lantern-mytologin. Scott var i tidiga versioner av Jordanien-centrerad filmen men så småningom skriftligt ut. Gardner var i skriptet som en liten roll med potential att utökas, men ingår inte i filmen. Före detta marinsoldat och nuvarande skådespelare/modell Nick Jones var ryktas spela Stewart i en cameo, men filmen nämner inte Stewart.


Finns det en extra scen efter krediter?

Ja, men inte i slutet av krediterna. Det inträffar visas den animerade krediten och innan de rullande eftertexterna. Sinestro sätter på en gul ring och hans gröna lyktan kostym förvandlas till gul. Det förklaras inte i filmen men gula färgen är akilleshälen i gröna lyktor. I äldre versioner av komikerna är gula färgen Green Lanterns svaghet. Men kommer detta troligen inte att omfattas. Gula dräkten är att Sinestro har fallit för kraften i rädsla. Är grön, rädsla är gul och Sinestro kommer antagligen att den främsta antagonisten av nästa film om man använder rädsla som sitt vapen i stället för kommer.


Filmades Green Lantern i stereoskopisk 3D?

Nej, Green Lantern är en 2D-till 3D-konvertering. Det spelades ursprungligen i 2-D, men under post-produktion, beslutet togs för filmen vara inlägget omvandlas till Digital 3D. Tilläggsbudgeten för filmen under post-produktion med 3D-effekter till filmen i sista minuten.


Kommer det att finnas en uppföljare?

Innan den här filmen släpptes, sades det att en uppföljare utvecklades av författaren Michael Goldenberg. Den 26 juni, 2011 berättade en top studio källa The Hollywood Reporter att Warner Brothers hade gett klartecken till en uppföljare trots att något besviken över filmens första resultat. Nästa dag, sade en studio talesman THR att inget beslut hade fattats.


Vilka är skillnaderna mellan bioversionen och den Extended versionen?

När det tillkännagavs i augusti att en fjorton minuter längre Extended Cut var att vara utsläppt fans hoppats att skulle det förbättra filmen. Resultatet är tyvärr ganska nedslående. En jämförelse visade att skillnaden är endast 9 minuter och 33 sekunder (utan HP). Kompletterande scener är också bara tomt scener som inte förbättrar filmen, dess historia eller huvudpersonerna. Det finns inga fler åtgärder, relevanta nya berättelse element eller en djupare insikt i Hal Jordan och hans problem. Ändå kan man hitta en mycket detaljerad jämförelse mellan båda versionerna med bilder här.


Varför kallas Childs Machine Gun predikanten?

Childs säger han kämpar, ofta med en AK-47 gevär, mot den ökända gerillaledare Joseph Kony och rogue Herrens motståndsarmé (LRA), vars krigsförbrytelser har lämnat tusentals afrikanska barn föräldralösa. Han fann Gud och kände att han hade kallats in för att hjälpa föräldralösa barn i Sudan.


Hur mycket sex, våld och svordomar är i denna film?

För detaljerad information om mängder och typer av (a) sex och nakenhet, (b) våld och gore med (c) svordomar, (d) alkohol, droger, och rökning, och (e) skrämmande och intensiva scener i denna film den IMDb föräldrar handledningen för denna film. Föräldrar Guide för Sagan om ringen: Sagan om ringen kan hittas här.


Är denna film baserad på en bok?

Ja. Sagan om ringen: Sagan om ringen var baserad på den första boken i Sagan om ringen-trilogin, skriven av den svenska akademiska och författaren J.R.R. Tolkien [1892-1973]. De andra två böckerna i serien (både film och roman) är: (2) Sagan om ringen: de två tornen och (3) lorden av ringer: returen av konungen. Romanerna anpassades för filmen av nya Zeeland manusförfattare Philippa Boyens, regissören Peter Jackson, och Jacksons fru, manusförfattare Fran Walsh.


Varför är vissa delar av böcker/filmer så svårt att förstå?

Tolkiens Sagan om ringen är en utvidgning av verk som senare skulle offentliggöras av sonen Christopher Tolkien, under titeln The Silmarillion. Det finns information i Silmarillion som anges i LOTR, vilket skapar förvirring viewer. Exempel: där älvor kommer ifrån, en ålder av Arwen, skillnaden mellan alver och människor och dvärgar, vilken typ av är Sauron, guiderna och Balrog är, etc.


Som talar i prologen till filmen?

Det är Galadriel (Cate Blanchett) som ger prologen. Det var början har kommer för att vara Frodo (Elijah Wood), men det kändes att det skulle ge för mycket av historien bort (dvs. att Frodo gör det genom hans farofyllda resa med ringen). Det fanns också en version med Gandalf (Ian McKellen), men som skulle ha resulterat i liknande problem med att ge bort senare händelser. I slutändan valdes Galadriel på grund av sin tidlösa kvaliteten och hennes allvetande handlingar i filmen.


Vem var ursprungligen kasta som Aragorn?

Stuart Townsend göts ursprungligen som Aragorn, men ersattes av Viggo Mortensen efter fyra dagar av skytte. Jackson kände Townsend var för ung för rollen.


Vilka är skillnaderna mellan bioversionen och den utökade versionen av filmen?

För sin DVD-release, har extended versioner av alla tre Sagan om ringen filmerna släppts. eller Sagan om ringen, den förlängda versionen tar längre tid för exposition och karakterisering, särskilt med tanke på karaktären av Aragorn. I Sagan mellanlandning på Lothlorien fördubblas nästan i längd, och inkluderar hela present-ger scenen. Det finns också vissa scener i den utökade versionen som genljuder med händelser från filmen två, de två tornen: till exempel platsen där Gandalf nämner gollums riktiga namn. Sist men inte minst, åter Peter Jackson några våldsamma scener. En detaljerad jämförelse, uppdelad i två delar och med bilder, kan hittas här (del 1) och här (del 2).


Vilka arter är Sauron och vad som gör honom så speciell att han kan skapa en magisk ring som dominerar allt liv i Midgård?

Sauron (Sala Baker) är en Maia, som skapades som kraftfull tjänare för Valar, gudarna som bor i Valinor, den berömda västra alla tecken talar om. Han brukade vara sidekick av drunkar (Morgoth), den landsförvisade Vala, sortera av en Midgård motsvarighet till Lucifer/Satan, den mest kraftfulla ängeln vände till det onda. Efter Morgoth var besegrad, tog Sauron makten som en mindre Dark Lord. Intressant för att notera att Gandalf, och den andra Istari (guider), är också Maiar och så var balroger. För ytterligare information, Läs vänligen Silmarillion.


Hur många ringar har Sauron gör?

Sauron direkt gjorde endast en av de 20 ringarna, den enda ringen dem. Han hjälp i skapandet av de nio ringarna för dödliga män och sju ringar för dvärgarna. Tre ringar för elven-kungarna var förfalskade ensam av Celebrimbor, med kunskap som erhållits från Sauron. Tre ringar för Elven-kungarna under bar himmel, sju för dvärg-herrarna i sina salar av sten, nio för dödliga män dömda för att dö, en för Dark Lord på hans mörka tronen, i delstaten Mordor där skuggorna ligger. En Ring att styra dem alla, en Ring för att hitta dem, en Ring att föra dem alla, och i mörkret binda dem, i delstaten Mordor där skuggorna ligger.


Vad hände med alverna, män och dvärgar som fick ringar?

De nio kungar som gavs nio ringar av dödliga män var gradvis suborned av dem, försvann i skugga världen och blev en svart ryttare eller Nazgul. De förefaller inte att bära ringar mer; hänvisning görs till dem att Saurons inneha, och inga försök görs att hämta Witch-King’s Ring efter hans död. Galadriel, Elrond (Hugo Weaving) och Gandalf äger en av de tre ringarna av alverna. Gandalf fick Ring of Fire, Narya, från Círdan, en Elven herre som bor i den grå tillflyktsorter (tillflyktsorten som de lämnar från slutet av returen av konungen). Círdan fått i sin tur det från Gil-galad. Ring av luften, Vilya, gavs ursprungligen till Gil-galad, som senare gav det till Elrond. Galadriel besatt Ring Adamant, Nenya. De var inte förslavas av Sauron eftersom han inte var direkt involverade i deras skapande; Dessutom slutade de använda deras ringar när de insåg Sauron var ond, och sedan de gömde dem så han inte kunde hitta dem. Sju ringar ges till dvärgarna. De skulle ha skadats av Sauron, men de slutade att vara alltför envis och Sauron därför kunde inte ta kontroll över dem. Han lyckades förvärva tre av de sju dvärgarnas ringarna genom krig, bedrägeri och stöld, och de andra fyrana var konsumeras av dragonfire. Det sägs att även om Sauron inte kunde böja dvärgar hans kommer, han kunde göra dem girigare och benägna att dåliga beslut (till exempel försöker att resettle Moria).


Varför Tom Bombadill inte ingick i filmen?

Jackson har sagt att han målmedvetet lämnade Tom Bombadill ur filmen eftersom han kände att Toms möte med resande Hobbitarna inte avancera historien, men snarare höll det upp. Det är möjligt att ta bort Bombadill från historien helt utan att det påverkar eventuella senare händelser. En annan faktor är att efter försöker mycket svårt att övertyga publiken att ringen korrumperar alla och är farlig, Tom betraktas som tydligen immun, att minska hotet om ringen. Dock i en liten nick till Tom Bombadill använder Treebeard Bombadills besvärjelse för att spara (Dominic Monaghan) Merry och Pippin (Billy Boyd) när de blivit fångade av rötterna av ett gammalt träd i Fangorn skog.


Är det sant att det finns en bil kör av någonstans i filmen?

Ja och nej: det var i den teatraliska versionen av filmen (när Frodo och Sam (Sean Astin) går igenom fälten säden) men det togs bort i DVD och VHS-utgåvan. Även Sam och Frodo vandrar i sädesfälten just innan de uppfyller Merry och Pippin finns en chansning med damm från en tillbaka vägen bakom dem. Detta är platsen för kontroverser och, i sin kommentar, Peter Jackson påpekar flera brister, men fortfarande hävdar han inte kan se den här. Damm plymen kan ses i National Geographic special om filmer. Även om det har föreslagits damm resningen är bara rök från skorstenen av en hobbit hål i bakgrunden, flyttar källa slutet av damm plymen över landskapet, vilket tyder på att källan till damm plymen också rör sig över landskapet.


Vad betyder Gandalfs tal till Balrog medelvärdet?

Du kan inte passera! Jag är en tjänare av Secret Fire (i Tolkiens, Secret Fire är livgivande kraften förmedlas till världen av Eä / gomlister, skapareguden), anförare av lågan Anor. (Anor är Sindarin, en alviska språk, term för solen. Mörka elden kommer inte utnyttja dig, flamma av Udûn! (Udûn eller Utumno är fästningen av drunkar/Morgoth, en ond gudom i Tolkiens verk.) Gå tillbaka till skuggan. (Sauron själv och mörkrets han befaller, benämns ofta som skuggan makt.) Du skall inte passera! (Gandalf säger Balrog han är förbjudet att korsa bron.)


Vad säger Gandalf att gemenskapen som han hänger på kanten?

Säger han, Fly, du dårar! Vrida på den slutna bildtexter eller textremsor avslöjar den linje, som är också i boken. I äldre engelska, fluga är en tvingande version (menande, när du beordra någon att göra något) av ordet fly. Under den ursprungliga biopremiären moderniserades Gandalfs linje till kör, du dårar! När DVD-skivan släpptes, ändrades dock raden för att återspegla mer troget romanen.


Hur Gandalf fick hans personal tillbaka från Saruman? Han hoppar helt enkelt bort av Orthanc utan den.

Han får inte sin personal tillbaka. Personalen har han efter lämnar Isengård är en annan personal från den som han hade i början av filmen. Två bärstängerna visas i Sagan om avsnittet Ring tilläggen 1 Design gallerier.


Varför förväntar Gimli sin kusin Balin i gruvor Moria?

Gruvor Moria hade övergivits av dvärgar århundradena före och ockuperades av orcher och andra fula saker. Balin och en kontingent av dvärgarna försökte etablera en koloni där men var aldrig hört från igen (efter en kort period av korrespondens med deras hem land). Men Gimli Balin skulle vara där, dock med en framgångsrik koloni att ge dem ett kungligt välkomnande. Eftersom dvärgar i Tolkiens värld lever mycket länge (så mycket som 250 år), besök att se deras anhöriga, som är vanligt bland människor i vår ålder, var inte så frekvent. Det kan ha varit tiotals eller hundratals år sedan Gimli senast hade sett hans kusin och, i den mellanliggande tiden, Moria attackerades och övergivna.


Varför inte Gimli vet lösenordet till Moria gruvor?

Gimli vet inte lösenordet till dörren eftersom att kunskap gick förlorad. Det var så länge sedan när dvärgar bott där. Alverna byggt dörren, tillbaka när de var vänner med dvärgar, tusentals år dessförinnan. Men använt ingen lösenord mycket, eftersom dörrarna var alltid öppna i vänligare gånger.


Varför inte Frodo bara flyga på en örn till Mordor?

Elrond rådet beslutade att sekretess och stealth var det enda hållbara sättet att komma in i Mordor. En stor örn i himlen skulle har snabbt upptäckt av Sauron och avlyssnas. Dessutom är örnarna en intelligent, oberoende ras som helt enkelt inte kunna kallas som lastdjur, men som hellre fatta sina egna beslut. I slutändan bestämmer de att ange kriget. Det finns också en fråga om örnarna eventuellt blir skadad under resan och att de skulle ha helt enkelt levereras ringen till Sauron.


Finns det någon kvinnlig orcher?

Ja. Orcher ras på samma sätt som alverna och människorna, enligt Silmarillion, så det måste vara kvinnlig orcher även om de visas inte heller i historien eller är omöjlig att skilja från män.


Varför inte Galadriel erbjuda en gåva till Boromir?

I romanen Boromir tog emot ett gyllene bälte från Galadriel, men i både romanen och filmen han dog snart efter företaget lämnat Lothlorien. Peter Jackson har tydligen valt att fokusera skärmen-tiden i denna scen på givandet av de gåvor som hade en del att spela senare i historien (eller i Gimlis fall, visade något om karaktären).


Eftersom både Sauron och Gandalf Maiar (mindre gudar), varför är Sauron så mycket mer kraftfull än Gandalf?

Det finns grader av medfödda makt bland Maiar. Några är i sig mycket mer kraftfull än andra. Gandalfs styrka var främst att visdom istället för råstyrka. Också, Gandalf, Saruman och andra guiderna var bundna till deras dödlig form att hindra dem från att använda sin fulla styrka för att ingripa i frågor av Midgård. Gandalf måste skickas tillbaka med mer makt efter hans kropp förstördes i hans kamp med balrog


Hur långt är det från fylke till Mount Doom?

Frodos resan var ca 1800 km (ca 2990 kilometer).


Varför Sméagol omvandla till den äckligt snygg Gollum? Jag trodde Ring-bärare inte ålder.

Ringen förlänga livet men ringbearers ålder. Graden av deras åldrande verkar vara beroende av hur lång tid de är i besittning av ringen och mängden skada de gör när du använder den. Bilbo används ringen för att dölja och verkar inte ha använt det alltför ofta under den jämförelsevis korta åren att han hade det. Frodo använda inte ringen alls tills han började sin resa. Som jämförelse Sméagol/Gollum var i besittning av ringen för omkring 500 år och använt den för att döda orcher. Följaktligen hade ringen en större effekt på honom än på Bilbo.


Där skulle Midgård vara på en dagens globe?

Kriga av ringen var ca 6000 år sedan, och enligt Tolkiens mytologin, geografi Europa var annorlunda än vi känner den idag.Grundläggande platser, enligt denna översatta mapHobbiton (hem av Frodo Baggins): Oxford, EnglandBree: Rotterdam, NetherlandsWeathertop: östra NetherlandsRivendell (Elronds sfär): Berlin, Germanygollum’s Cave: västra PolandErebor (Lonely Mountain, Smaug’s ruin och slaget av fem arméer): LithuaniaDol Guldur (The Necromancer fästningen i södra Mörkmården): Budapest, HungaryGladden Fields (där Isildur förlorade ringen och Déagol hittade den igen): Wroclaw, Polen areaLorien (Galadriels sfär): norra AustriaFangorn (Treebeard och föräldrar): SW Österrike, NE Italien, SloveniaMoria Gate: precis väster om Prag, Tjeckien RepublicIsengard (Sarumans fästningen): bara öster om Milano, ItalyHelms djup: Pesaro, Italy (kuststad på Adriatiska havet) Edoras (huvudstad av Rohan): nedsänkt under Adriatiska SeaMinas Tirith (huvudstad av Gondor): Sofia, BulgariaMount Doom: östra BulgariaBarad-dur (Saurons fästning): nordöstra Bulgarien/sydöstra Rumänien


Är ”Gollum” baserat på judiska myten om Golem?

Nej. Gollum var menat att efterlikna otäck munkavle-svälja ljudet Smeagol började göra efter att han fick ringen.


Är Longbottom Leaf marijuana?

I förordet till senare utgåvor av boken var Tolkien tydligt att pipeweed var någon form av nicotiana (tobak). Detta var en reaktion på alla spekulationer bland fans på 1960-talet att det kan vara marijuana.


Var Balrog en tjänare av Sauron eller var han oberoende av kraften i Mordor?

Det var sannolikt oberoende av Sauron. I Balrog var en är av samma storleksordning som Gandalf, Saruman och Sauron. Om Sauron skulle gå till Moria i Balrog skulle nog igen honom. Sauron i den första åldern var #1 löjtnant av Morgoths första Dark Lord och som sådan var av högre rang än balroger. Huruvida Balrog skulle har följt order från Sauron i tredje åldern kan diskuteras, eftersom hans lojalitet var att den första mörkrets herre Morgoth.


Finns det en skillnad i tidslinjen för boken?

Ja, det är en 17 år tidslinje skillnad mellan de datum som anges i filmen och boken. I filmen är Bilbos födelsedagsfest ett år innan det händer i boken (TA 3000 i stället för 3001). Och Frodo lämnar på hans uppdrag ett år efter Bilbos fest i filmen, det är 17 år senare när han gör det i boken. Frodos ålder är alltså betydligt yngre i filmversionen.Följande tidslinjen visar händelser som beräknades för filmen (jämfört med boken).År ges som tredje ålder (TA).87 födelse av Legolas (Tolkien aldrig anges åldern av Legolas).2889 födelse av Bilbo Baggins.2913 födelse av Denethor II i Minas Tirith.2914 Aragorn son till Arathorn II och Gilraen är född på mars 1st.2916 Arathorn II dräpt. Gilraen tar Aragorn till Imladris (Vattnadal). Elrond höjer honom som främja-son och ger honom namnet Estel (hoppas). Aragorns härkomst är concealed.2931 Theodin son till Thengel, kungen av Rohan, är born.2934 Aragorn blir tjugo. Han mets Arwen för första gången i skogen utanför Vattnadal. Elrond avslöjar honom hans härstamning. Aragorn går bort till Wild.2937 Mount Doom utbrott i lågan again.2939 Aragorn möter Gandalf grå och deras vänskap begins.2940 Thorin Oakenshield och Gandalf besök Bilbo i fylke. Bilbo finner den enda ringen. Det vita rådet sammanträder; Saruman samtycker till ett angrepp på Dol Guldur i södra Mörkmården. Necromancer överger Dol Guldur för Mordor. Aragorn börjar perioden av hans stora resor och errantries.2941 Bilbo återvänder till fylke med en Ring.2948 Gandalf och Balin besök Bilbo i Shire.2950 Sauron utropar sig själv öppet Mordor.2952 senaste möte i rådet. Saruman hävdar att den enda ringen har vidare Anduin till Sea.2959 Denethor weds Finduilas av Dol Amroth.2961 födelse av Boromir son till Denethor II.2962 eller 2963 Samwise Gamgee är född April 6th.2963 Aragorn in Lothlorien och återförenas med Arwen. Théoden blir kung av Rohan.2964 eller 2965 Meriadoc Brandybuck är born.2966 födelse av Faramir son till Denethor.2967 Frodo Bagger är född till Drogo och Primula Bagger den 22 September. Död av Ecthelion II. Denethor II blir förvaltare av Gondor.2972 eller 2973 Peregrin tog är born.2974 Éomer Eomund son född Rohan.2978 Eowyn syster till Éomer born.2979 Frodo är föräldralösa på grund av dödsfall av hans föräldrar och är inbjuden att leva i väska slutet av Bilbo.2988 Balin lämnar Erebor och träder Moria.2993 Balin protestanterna och dvärg-kolonin är destroyed.2999 Saruman använder palantir för Orthanc och är insnärjd av Sauron som har Ithil Stone.3000 Bilbo firar sin hundraelfte födelsedag den 22 September. Gandalf börjar forska Bilbo’s Ring.3001 Bilbo blir gäst hos Elrond och bosätter sig i Vattnadal. Gandalf återvänder till Hobbiton. Frodo tar ringen från fylke i slutet av sommaren eller början av hösten tillsammans med Sam, Merry och Pippin. Stipendiet ställer från Vattnadal nära årets slut.


Varför beslutade Frodo att ta ringen till Mount Doom?

Han insåg hur onda ringen verkligen var, och hur mycket Sauron ville ha den. Då tittar på rådet argumenterar han visste att han var den enda person som kunde ta ringen till Mount Doom, och förstöra den. Rådet skulle aldrig lita på någon annan, och han var den enda person som inte var i stånd att ”använda” ringen. Han insåg att han var dömd att vara Ring-bärare. Frodo var en dygdig person och besatt en inre styrka som erkänns av både Elrond och Gandalf, vilket gör honom till den perfekta ring-bäraren. Det är också en stor berättelse om tragedin i spannet av LOTR eftersom han gradvis påverkas av ringens makt.


Vilka var alla människor på rådet av Elrond?

Elrond, Gandalf, Frodo, Gimli, Legolas, Aragorn och Boromir visar filmen, dvärgar, alver och män. Dvärgarna ingår Glóin, Gimlis far. Älvorna var förmodligen högt uppsatta älvor som bodde i Vattnadal, Lorien och grå tillflyktsorter. Och männen var tänkt för att vara handlare och köpmän från sjön-town och Dale. Rådet i filmen skiljer sig från boken. Av boken: Aragorn, Bilbo Baggins, Boromir, Elrond halv-elven, brödraskapet och andra rådgivares Elrond, Frodo Baggins, Galdor av tillflyktsorter, Gandalf, Gimli, Glóin, Glorfindel och Legolas. Se här för information om rådets medlemmar från samlarkort.


Vad är historien bakom döda träsken? Vad som har skett i förflutnan?

Döda träsken är det gamla slagfältet strid av Dagorlad mellan den sista alliansen och styrkor Mordor, där många av de fallna lades till vila. Med tiden blev slagfältet kärr, som uppslukade döda, även om deras kroppar kan fortfarande ses flytande i vattnet.


Var Saruman och Gandalf enda guiderna i Midgård?

Inte enligt boken. Det var en tredje guiden (eller Istari) kallas Radagast Brown, som var också–teoretiskt–tillbaka en medlem av rådet, liksom två andra blå guider (Ithryn Luin) som gick in i öst och aldrig. Enligt Tolkiens sagor var namnen på de två blå guider Alatar och Pallando. Enligt en uppsats den folken i Midgård i The History of Middle-earth ändrat Tolkien senare namnen på de blå guider till Morinehtar och Romestamo; uppsatsen ger också ett annat perspektiv på deras uppdrag i Midgård.


Galadriel avser Arwen?

Ja. Galadriel är Arwens mormor. Elrond, Arwens far, gifte sig med Galadriels dotter.


Var är Elronds fru?

Elronds fru, Celebrian, seglade över havet fem århundraden före händelserna i filmen efter att hon blev brutalt attackerad av orcher.


Varför finns det så många olika accenter i denna film?

Gandalf och Elrond, och andra, komma från en annan plats och i en mening, en annan tid. De är avsedda att tala annorlunda. När det gäller vissa andra tecken, dagarna före masskommunikation, varierade regionala accenter mer. Filmen slätas över klasskillnader som skulle vara lätt att förstå, e.g., Bilbo och Frodo är av en annan samhällsklass än Sam. På många ställen skulle idag, din trädgårdsmästare (eller landscaper) tala som du gör och antagligen skicka sina barn till samma skola. I Tolkiens värld hade detta inte varit fallet. Merry och Pippin är faktiskt i Frodos social klass men de antingen plockade upp eller påverkas mer countryish accenter.


Varför visar filmen Uruk-hai ”odlas i lera”? Det är inte i boken, är det?

Nej, det är inte i boken. På en gång, dock skrev Tolkien att orcherna kom från jorden (som sett i filmen)… men han ogillade denna idé och tog inte med det i sin sista publicerade verk. I böckerna, var den sanna Uruk-hai faktiskt bred av Sauron, att agera som eliten trupper och commanders av mindre orcherna. Sarumans hybrider av orcher och män var kallad halv-orcher; de beskrivs som gulblek-faced och squint-eyed.


Är Hober mänskliga?

Inte riktigt. Tolkien beskrev dem som släktingar av loppet av män. På andra håll beskriver han dem som en sort eller separat gren av människor. De viktigaste skillnaderna från män är att Hobbitarna är mycket kortare (vanligtvis lite över en meter / 3’6 i höjd); växer inte ansiktshår; lever längre (de bara mognat 33 år gammal och har en Livförväntning av runt 100); och fötterna är täckt av päls och har hårda läderartade sulor (så de inte behöver skor).


Hur mycket sex, våld och svordomar är i denna film?

För detaljerad information om mängder och typer av (a) sex och nakenhet, (b) våld och gore med (c) svordomar, (d) alkohol, droger, och rökning, och (e) skrämmande och intensiva scener i denna film den IMDb föräldrar handledningen för denna film. Föräldrar Guide för Captain America: första Avenger kan hittas här.


Är detta i samma universum som resten av Marvel-filmer?

Ja och nej. Alla filmer som gjorts under Marvel Studios banner (dvs, Iron Man, The Incredible Hulk, Thor och Captain America) är alla i samma universum, med tecken passage över, vilket kulminerade i The Avengers (2012) film som kommer att knyta dessa filmer tillsammans. Marvel äger även Punisher och blad, men Punisher (2004), Punisher: War Zone (2008), blad (1998), Blade II (2002) och Blade: Trinity (2004) är inte i Marvel filmiska universum. Andra Marvel-baserade filmer som ägs av andra studior ligger inte i Marvel filmiska universum, på grund av olika ägare. Detta inkluderar Spider-Man

 • Kategori: Handling
 • Titer ursprungliga: Underworld: Evolution
 • År: 2006
 • Betyg: 6.6 Vote this Post up Vote this Post down
 • Direktör: Len Wiseman (I)
 • Skådespelare: Bill Nighy; Kate Beckinsale; Scott Speedman
 • Varaktighet: 106 min
 • Land: USA
 • Språk: Engelska; Franska; Ungerska
 • Frigöra: 2 Mars 2006 (Tyskland)
 • Budget: $50.000.000 (beräknad)
 • Ouvert helgen: $26,857,181 (USA) (22 januari 2006) (3207 skärmar)
 • Råa: $62,318,875 (USA) (12 mars 2006)
 • Visningar: 1

Senaste inlägg

 1. Norra Arizona

  Kategori: Western      Visningar: 1

  Perrin är en cowboy som kommer till hjälp av lokala indianerna lurade av sina guld. Han tecknar som en ranch förman, men lär sig ranch är hem för skurkarna. George Tully äger en ranch och hans ranch händer är hans laglösa gäng. Jack Loomis anländer och Tully ger honom jobbet som förman. När Jack bryter upp en Express kontor frågan av Tullys män, inramar de honom för rånet. Fly från marskalken återförenas han upp med Tully. De gör sedan planer på att ha honom skulden för deras nästa stora jobb.. Fortsätt läsa

 2. Invasion av Body Snatchers

  Kategori: Fasa      Visningar: 1

  Dr Miles Bennell returnerar sin småstad praktik för att hitta flera av sina patienter som lider av paranoid villfarelsen att deras vänner eller släktingar är bedragare. Han är från början skeptiska, särskilt när de påstådda dopplegängers kan svara på detaljerade frågor om deras offrets liv, men han är så småningom övertygad om att något konstigt har hänt och bestämmer att ta reda på vad som orsakar detta fenomen. Denna film kan ses som en paranoid 1950-talet varning mot dessa jävla kommunister .. Fortsätt läsa

 3. Nog (jag)

  Kategori: Drama      Visningar: 1

  En misshandlade kvinna upptäcker att den dröm man gift inte är som hon trodde att han var. Hon och hennes dotter försöker fly (med hjälp av sin tidigare pojkvän), men han förföljer henne obevekligt. Fruktar också för säkerheten för sin dotter, och hon bestämmer sig för att det finns bara ett sätt av äktenskapet: döda honom. Information Vilka är skillnaderna mellan den internationella versionen och den italienska versionen? Den internationella versionen som släpptes i staterna också, miss.. Fortsätt läsa

 4. Phar Lap

  Kategori: Biografi      Visningar: 1

  Phar Lap, den legendariska australiska racing häst, är välkända i dag för sin mystiska död som för sina fantastiska prestationer i livet. Början på slutet, blinkar filmen tillbaka på dagen som Phar Lap, trots sin bristande stamtavla, köps på impuls av tränare Harry Telford. Phar Lap förlorar sina första lopp, men Telfords tro i djur är orubblig. Hästen blir plötsligt en vinnare, kärlek och omsorg av Stalldrängen Tommy Woodcock. Amerikan-Promotorn Dave Davis arrangerar för Phar Lap anges i flera.. Fortsätt läsa

 5. Ja chef

  Kategori: Komedi      Visningar: 1

  Det finns massor av fattiga människor i Indien som vill bli rika snart. En kvinna som hette Isak är en av dem. Hon är mycket vacker och har en beundrare som heter Nicklas. Denna man är mycket rik, och vill gifta sig med Isak. Men Isak får reda på att han redan är gift, så vägrar att gifta sig med honom. Han försäkrar henne att han inte älskar sin fru, och kommer att skilja sig från henne, och sedan gifta sig med Isak. Är det historien om en annan fattig person, en man vid namn Rahul. Rahul är o.. Fortsätt läsa

 6. Det lyckliga slutet

  Kategori: Drama      Visningar: 1

  Triumfer och misslyckanden i medelåldern som sett genom ögonen på skenande amerikansk hemmafru Mary Wilson (Jean Simmons), en kvinna som anser att ultimata verkligheten finns utöver rutinmetoder för medvetna, oinspirerat, vardagen. Hon känner sig lurad av en äldre generation som lärde henne att nöja sig med inget mindre än sagobok finalerna, människor som är desillusionerad och rastlös och vet inte varför, människor för vilka livet har nej lätt svar. Stor stödjande rösterna inkluderar John Fors.. Fortsätt läsa

 7. Fighter

  Kategori: Biografi      Visningar: 1

  The Fighter, är ett drama om Boxers "Irländska" Micky Ward osannolikt väg till världen lätt weltervikt titel. Hans Rocky-liknande upphov var ledsagat av halvbror Dicky, en boxer-vände-tränare på gränsen till att vara KO'd av droger och kriminalitet. Känd som "Lowell, Massachusetts, stolthet", är Dicky Eklund Jr: s primära berömmelse hans 1978 boxningsmatch med Sugar Ray Leonard, där Eklund omkull Leonard, som så småningom vann matchen. 1996 är Eklund, nu en spricka missbrukare, framför kamero.. Fortsätt läsa

 8. Vintern i krigstid

  Kategori: Drama      Visningar: 1

  Nära slutet av andra världskriget, blir 14-åriga Michiel involverade med motstånd efter kommer till hjälp av sårade brittiska soldat. Med den konflikt som närmar sig sitt slut, Michiel gäller ålder och lär sig av skarp skillnaden mellan äventyr fantasi och fula verkligheten i kriget. Trivia WILHELM SCREAM: Under chase scen med häst transport i skogen, den berömda Wilhelm scream kan höras när den tyska buggy med de två soldater kollaps och kraschar. Bli ett fan av genren spaghetti-western, .. Fortsätt läsa

 9. Dåre N slutlig

  Kategori: Handling      Visningar: 1

  Raja bor i Dubai, U.A.E. och är en karriär-kriminell, samarbetar med sin flickvän, Tina, och hennes morbror, Chobey. Raja gör också ytterligare pengar av maskerad som Rahul, son till Lajwanti, som dog i en olycka. Eftersom Chobey är skyldig pengar till en gangster som heter Moskva Chikna, beslutar Raja att hjälpa honom genom att arrangera bortförandet av Rocky, en juveltjuv, som har en ovärderlig diamant i sin ägo. Om Raja och sitt gäng inte ta denna diamant till Moskva Chikna, har han svurit a.. Fortsätt läsa

 10. Caesar Erövraren

  Kategori: Handling      Visningar: 1

  Information Vad är skillnaderna mellan de R-Rated och den tyska versionen? Till skillnad från den tyska versionen den R-rankade versionen är helt oklippt i våldet scener men några av tomten har skurits ut att dra åt filmen och undvika onödiga längder. En detaljerad jämförelse mellan båda versionerna kan hittas här. Varför de lägga naxaliter till kärleken? Faktiskt om ta bort naxaliter, flytten är ganska vanliga kärlekshistoria, och liknar mycket Kushi. Sanjay faller för Gustav, skilln.. Fortsätt läsa

 11. Sky banditer

  Kategori: Handling      Visningar: 1

  Sgt. Renfrew och konstapel Kelly gå aloft för att söka efter ett plan som saknas med en leverans av guld från Yukon Mine företaget. Uppfinnaren Speavy har utarbetat en makt ray som stör elektriska impulser, och Morgan och hans gäng skurkar har fört Prof. Lewis att öka ray: s sortiment, berättade för honom att han hjälper regeringen utveckla detta nya vapen. Speavy spill bönorna att Prof. Lewis och hans dotter Madeleine, och Morgan hotar att involvera dem i sina brott om de samarbetar. Morgan dö.. Fortsätt läsa

 12. Sanna natur

  Kategori: Thrillern      Visningar: 1

  Information Jag älskar denna film, någon som vet var jag kan köpa den?? Om någon har den dvd tillgänglig vill jag köpa den soundtrack 15 minuter in i filmen Niki Chow visas i en bar och en vacker låt som spelas i bakgrunden. Det är på engelska. Vet någon vad låten som detta är? Hur kan jag audition för en roll i The Host eller fungerar som en extra? Den efterlängtade filmatiseringen av Twilight serien Författare Stephenie Meyer's The Host nu håller auditions i Los Angeles för huv.. Fortsätt läsa

 13. Max Payne

  Kategori: Handling      Visningar: 1

  För tre år sedan mördades NYPD detektiv Max Payne hustru och barn. Max får själv överförs till kall fall kontoret där han kan fortsätta söka efter mördaren som kom undan. Han är en ensamvarg, men två personer nå ut till honom under en ödesdiger vecka: Alex, sin ex-partner som kan ha funnit en aning, och BB, säkerhetschef på läkemedelsföretaget där Max hustru arbetade. Samtidigt organ hopar sig, några till följd av ett läkemedel på den gata som är mycket beroendeframkallande och för många som ta.. Fortsätt läsa

 14. Fördömdas drottning

  Kategori: Fantasy      Visningar: 1

  Efter många år av att sova i hans kista, vampyren Lestat vaknar bara för att upptäcka att världen har förändrats och han vill vara en del av den. Han samlar en efter och blir en rockstjärna bara för att finna att hans musik väcker den gamla drottningen Akasha och hon vill att han ska bli hennes kung... Lestat de Lioncourt vaknat ur sin slummer. Uttråkad med hans existens som han har nu blivit denna generationer nya Rock Gud. Medan under tiden har en annan uppstått, Akasha, drottningen av vamp.. Fortsätt läsa

 15. Luftburna

  Kategori: Drama      Visningar: 1

  Information Vilken film är det ibland förväxlas med? Både skräck-komedin The enda Girls (1974) och actionfilm Blutiger Freitag (1972) har den alternativa titeln Bloody Friday. Detta har lett till förvirring. Är "Son av Lassie" baserad på en bok? Lol Son till Lassie är en film uppföljare till den första Lassie filmen, MGM: s Lassie Come Home (1943), som är baserad på en roman från 1940 av svenska författare Eric Knight [1897-1943]. Son till Lassie är baserad på ett manus av Jeanne Bart.. Fortsätt läsa

 16. Öppna intervall

  Kategori: Handling      Visningar: 1

  Boss Spearman, Charley Waite, Mose Harrison och knappen freegraze sin boskap över de stora prairies i väst, dela en vänskap smidda av en ståndaktiga kod ära och leva ett liv som intecknade civilisationen. När deras egensinniga besättningen tvingar dem nära den lilla staden Harmonville, möter cowboys en skadad sheriff och kingpin rancher som styr territorium genom rädsla, förtryck och våld. Boss och Charley befinner sig oupplösligt dras mot en oundviklig uppgörelse, som de tvingas att försvara f.. Fortsätt läsa

 17. ERI Eri rema sabakutani

  Kategori: Drama      Visningar: 1

  A.D. 2015: Ett virus har spridits i många städer över hela världen. Det är en självmordsbenägen sjukdom och viruset är infekterad av bilder. Människor, en gång smittade, kommer med sjukdomen, som leder till döden. De har ingen möjlighet att kämpa mot denna infektion fylld med rädsla och förtvivlan. Media kallar sjukdomen "Lemming-syndrom". Information Vad är tidslinjen sekvensen i filmen? Enligt boken Chips var född 1848, och började på Brookfield 1870. Han var gift från 1896-98. Pension.. Fortsätt läsa

 18. Ligalig

  Kategori: Handling      Visningar: 1

  En serie mord äger rum i metropolen under loppet av tre veckor, senast som händer på natten Junior, taxichaufför, gör gärna en prostituerad. Teoretisera att endast en person, en följetong efter att ett mönster från morden, ädel inspektör, polisens utredare, kommer att eller spänningen mördare, kanske ansvarig för alla morden. Junior är medveten om morden men det verkar inte bry sig om honom, till skillnad från de flesta vanliga människor som har hört talas om nyheten om en seriemördare som roam.. Fortsätt läsa

 19. December

  Kategori: Drama      Visningar: 1

  Trivia Ursprungligen skriven av Dr Gary Dresden 1997, men bokens. 2007, Han gjorde sin första film, kort The offer (som hade premiär 2008), med Heath McKnight producerar, och anställt McKnight att producera December. Filmaren Jeremiah Hall gjorde en tidig omskrivning av skriptet. Många av de platser, inklusive sjukhuset, läkarmottagning, Carter hem, etc., var Dr Dresdens hem och företag. Producenter Heath McKnight och Marina Pronesti hade mindre än fem veckor för förproduktion, att sätta h.. Fortsätt läsa

 20. Jag guerrieri dell'anno 2072

  Kategori: Sci - fi      Visningar: 1

  I framtiden konkurrera två TV-nätverk för betyg genom att producera våldsamma spel visar. Ett nätverk ger en modern version av de romerska Gladiatorerna, endast på motorcyklar i stället för vagnar, och använder dömd mördare som deltagarna, nätverket beslutar den behöver en mästare för denna sport, så de ram en konstant vinnare från ett annat spel för mord, och placera honom på showen. Under 2000-talet tvingas fångar som dömdes till döden kämpa mot varandra i en futuristisk version av romersk .. Fortsätt läsa